günlüğümHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Annelik süper bi duygu ve öyle güzel söylüyorsun ki olduğunda , bebeğinle sürekli konuşuyorsun ve Allah'a şükrediyorsun verdiği için...
Bir şey rica edebilir miyim ben sf liyim diyip durmaktan vazgeç , beynini oılumsuz yönlendirme . ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
04-08-2010, 01:56 AM
|
#71 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ | Offline
| |
04-08-2010, 09:32 AM
|
#72 (permalink)
| Guest | Cevap: günlüğüm Bir şeyi kırk defa söylersen olur derler , kaç defa söyledin ben çok sosyalim , çok güçlüyüm , her şeyin üstesinden azimle gelirim, kendimi seviyorum, iyi ki varım diye Hadi bakalım başla bugünden söylemeye, çünkü beyin ne dersen onu yapıyor , son 2 haftada yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyerek 1 kilo zayıfladım ki emziren bi anneyim ve yemem de hiçbir değişiklik yok dün mesela gece kokoreç yiyipte eve döndük ... Su içsem yarıyor diyen insanların beyni mideye emir veriyormuş ne yerse ne içerse depolayalım diye , bir de ne yesem kilo alamıyorum diyenlerin de beyni mideye 3-4 kat daha fazla çalış emir böyle geldi diyormuş. Bilmem anlatabildim mi, her şey beyinde... Hadi bakalım başla şimdi kendini motive etmeye ;) |
| |
04-08-2010, 01:07 PM
|
#73 (permalink)
| Teğmen
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Bir şeyi kırk defa söylersen olur derler , kaç defa söyledin ben çok sosyalim , çok güçlüyüm , her şeyin üstesinden azimle gelirim, kendimi seviyorum, iyi ki varım diye Hadi bakalım başla bugünden söylemeye, çünkü beyin ne dersen onu yapıyor , son 2 haftada yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyerek 1 kilo zayıfladım ki emziren bi anneyim ve yemem de hiçbir değişiklik yok dün mesela gece kokoreç yiyipte eve döndük ... Su içsem yarıyor diyen insanların beyni mideye emir veriyormuş ne yerse ne içerse depolayalım diye , bir de ne yesem kilo alamıyorum diyenlerin de beyni mideye 3-4 kat daha fazla çalış emir böyle geldi diyormuş. Bilmem anlatabildim mi, her şey beyinde... Hadi bakalım başla şimdi kendini motive etmeye ;) | soyledikleriniz benm iicn emirdir ben cok sosyalim...kendime cok güüveniyorum...kendimi cok seviyorum...herşeyin ustesınden gelirm cok güçlüyüm ...birde sizleri cok seviyorum...
| |
04-08-2010, 01:30 PM
|
#74 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Merhaba. Umarım bu günlüğe hep güzel şeyler yazarsıni, hayırlı olsun. Fobilerinden kurtulman dileği ile,,,
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| |
04-08-2010, 06:15 PM
|
#75 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: günlüğüm Alıntı: tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba. Umarım bu günlüğe hep güzel şeyler yazarsıni, hayırlı olsun. Fobilerinden kurtulman dileği ile,,, | tesekkur ederm...umarm sende guzel hıslerını gunlugune yazarsında okurken ıcımız acılır...
| |
04-08-2010, 07:24 PM
|
#76 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: günlüğüm bugun cokta iyi geçmedi...eşimle de biraz dargınız...telefonu suratıma kapadı dıye bıraz kızdım ona...ama affedıyorum onu...en kotusude kardeşim...ergenlık donemlerınde suan...babadan cokk ii bir ornek almadıgı ıcın,dogru yolu bulması cok zor...daha 16 yasında elınde tespıh,eve gelıyor tek yaptıgı bilgisayarda oyun oynamak(metin,nıght onlıne,counter gıbı oyunlar)...oyun yasaklansa gece vaktıne kadar eve gelmıyor...annemler ile hıc sohbet etmıyor kahvaltıya dahi oturmuyor...gercı haklı cocuk babam sofradan bırılerını rencıde etmeden kalkmaz...3 kardesız üçümüzde de kendine güven eksikliği var...telkınlerı annemlere de ındırdım.evde dınleyın herkse dınlet anne dedım...umarım etkılı olur babam ve kardesımde de...ben ınancımı yıtırmedım...bıgun sıkıntılarımızdan arınıcaz...
| |
04-08-2010, 08:37 PM
|
#77 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm caım zero limiti oku..ve kendini affettiğini ihtiyaçlarını dinlemyip kendini başkalarından fazla önemsediğin için kendinden hergün özür dile..kendinin eksiksiz ,tam olması gerektiği gibi olduğunu düşün..ve kendini sevdiğini söyle..olan haline şükret ve kendini sevdiğini söyle ..insanlar bunları hayatlarına empoze ederek neleri değiştirmişler o kitapta öğreneceksin.bende çok şey kazandım bu cümleleri özümseyerek..istersen sana özelden detay olarak anlatırım.şimdi kendin isevme vakti..
eşinden beklentin şu mu..?senin soyo fobik olduğunu kabullensin senden biryere gitmeni, birşey yapmanı beklemesin mi istiyorsun..sende olduğun gibi yaşamaya devam et.. bu gerçekten senin için ne acı bir hayat olur..eşin seni önemsiyor ve çözüm üretiyorsa tabiki dinle..ve sakın egonun oyununa yenilme yine işe gir..iyi kötü olduğun halinle biryerden başla mükemmel olmayı bekleme tecrübe insanı mükemmel yapar beklemek değil..bahane üretiyor olabilirsin iş için sakın yenilme..ilk fırsatta karış hayata.. seni bekliyor pencerenin önünde..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
04-08-2010, 10:10 PM
|
#78 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: günlüğüm Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
caım zero limiti oku..ve kendini affettiğini ihtiyaçlarını dinlemyip kendini başkalarından fazla önemsediğin için kendinden hergün özür dile..kendinin eksiksiz ,tam olması gerektiği gibi olduğunu düşün..ve kendini sevdiğini söyle..olan haline şükret ve kendini sevdiğini söyle ..insanlar bunları hayatlarına empoze ederek neleri değiştirmişler o kitapta öğreneceksin.bende çok şey kazandım bu cümleleri özümseyerek..istersen sana özelden detay olarak anlatırım.şimdi kendin isevme vakti..
eşinden beklentin şu mu..?senin soyo fobik olduğunu kabullensin senden biryere gitmeni, birşey yapmanı beklemesin mi istiyorsun..sende olduğun gibi yaşamaya devam et.. bu gerçekten senin için ne acı bir hayat olur..eşin seni önemsiyor ve çözüm üretiyorsa tabiki dinle..ve sakın egonun oyununa yenilme yine işe gir..iyi kötü olduğun halinle biryerden başla mükemmel olmayı bekleme tecrübe insanı mükemmel yapar beklemek değil..bahane üretiyor olabilirsin iş için sakın yenilme..ilk fırsatta karış hayata.. seni bekliyor pencerenin önünde.. | eşimle ilgili sorunları bazen kendım yaratıyor olabılırm...haklısın...penceremn dısında gercekten de hayat var...biliyorum karısmalıyım...ama once sankı basımdakı dertlerı atmalıyım...ınsan kendısı ıcın bazı seylerı pozitif düşünerek kabullenebılıyo...ama soz konusu kardeşimin,ailemin,kanımdan canımdan bır parcanın saglıgı,korunması olnca kendımı tutamıyorum...üzülüyorum heeleki elinden bişy gelmeyınce...kendm ıcın yaptıgım butun olmlamalar bosa gıdıyor sankı,herseye bastan baslamalıymısım gıbı...herzamankı gıbı yanımda oldugun,destek oldgn ıcın sagol...iyiki varsn....
| |
04-08-2010, 10:32 PM
|
#79 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Zero limit kitabını internetten yükleyebilirsin
işte link zSHARE - zero. limit.pdf | Offline
| |
04-08-2010, 11:03 PM
|
#80 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm bu sorunların hepsi birbirinden ayrı değil. sen düzel dünya düzelsin.sağlıklı düşünebilirsen kardeşine ardımcı olabilirsin yada ailene ..hem senin düşünce yapın pozitif olunca bak belki çevrenede bulaşır..artık ışık saçmaya başladın bile farkediyorum başkalarına yaptığın yorumlardan..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| | | |