Konu: günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2010, 10:10 PM   #78 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
caım zero limiti oku..ve kendini affettiğini ihtiyaçlarını dinlemyip kendini başkalarından fazla önemsediğin için kendinden hergün özür dile..kendinin eksiksiz ,tam olması gerektiği gibi olduğunu düşün..ve kendini sevdiğini söyle..olan haline şükret ve kendini sevdiğini söyle ..insanlar bunları hayatlarına empoze ederek neleri değiştirmişler o kitapta öğreneceksin.bende çok şey kazandım bu cümleleri özümseyerek..istersen sana özelden detay olarak anlatırım.şimdi kendin isevme vakti..

eşinden beklentin şu mu..?senin soyo fobik olduğunu kabullensin senden biryere gitmeni, birşey yapmanı beklemesin mi istiyorsun..sende olduğun gibi yaşamaya devam et.. bu gerçekten senin için ne acı bir hayat olur..eşin seni önemsiyor ve çözüm üretiyorsa tabiki dinle..ve sakın egonun oyununa yenilme yine işe gir..iyi kötü olduğun halinle biryerden başla mükemmel olmayı bekleme tecrübe insanı mükemmel yapar beklemek değil..bahane üretiyor olabilirsin iş için sakın yenilme..ilk fırsatta karış hayata.. seni bekliyor pencerenin önünde..
eşimle ilgili sorunları bazen kendım yaratıyor olabılırm...haklısın...penceremn dısında gercekten de hayat var...biliyorum karısmalıyım...ama once sankı basımdakı dertlerı atmalıyım...ınsan kendısı ıcın bazı seylerı pozitif düşünerek kabullenebılıyo...ama soz konusu kardeşimin,ailemin,kanımdan canımdan bır parcanın saglıgı,korunması olnca kendımı tutamıyorum...üzülüyorum heeleki elinden bişy gelmeyınce...kendm ıcın yaptıgım butun olmlamalar bosa gıdıyor sankı,herseye bastan baslamalıymısım gıbı...herzamankı gıbı yanımda oldugun,destek oldgn ıcın sagol...iyiki varsn....