Konu: Utangaçlık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2010, 06:08 PM   #6 (permalink)
tanyeri
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Utangaçlık

bencce itiraf edebilmeniz harıka bır baslangıc...bunu yapamayanlar,çaresiz iyileşmeyi bekleyenler var...onlarda da olumlu bir gelişme olması cok zor...ben sizin yaşınızdayken boyle bir site yoktu...aileme de anlatamazdım içime kapanırdım...siz arkadas bile olmuşsunuz ne kdr güzel...bir kişiye bile anlatsanız yaranız hafifler...burda ise paylaşabnileceğiniz o kdr cok kişi varki...sizinde çabalarınızla atlatacak,herksin parmakla göstereceği,özeneceği delikanlılar olacaksınız...ortamlara öyle rahat girip cıkacaksınızki,siz bile şaşıracaksınız...utanmanın sevdigim yönü nedir biliyor musunuz? utanmayı bilen insan karsısında utanan birini görünce bunu normal karsılar...utanmayı hiç yaşamayıp utananlarla dalga geccenlerden olmak istemezdim...her zaman yanınızdayız...ben şimdiden ne kadar cesaretli,herkesin konusmak ıcın can attıgı,o yakışıklı delikanlıları görebiliyorum...aynaya daha oncede bakmıssınızdır mutlaka ama bunları kacırmıssınız sanırım...tekrar bı bakmanızı öneririm...