Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Sosyal Fobi

Uyarılar

Utangaçlık

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Sosyal Fobi Utangaçlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Öncelikler Selamlar , Bu Konuyu 2 Kişi Olarak Açıyoruz İsimlerimiz ; Gürşah : Yaş 15 Ali Rıza : Yaş 16 Ali Rıza Benim İnternetten Arkadaşım Neden Onunla Açıyorum Dediyseniz Her Sorunlarımız Aynı Ali Rıza Benim Çok İyi Arkadaşımdır İnternetten de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sosyal Fobi telkin cd indir izle İstanbul Sosyal Fobi nerededir kimdir Sosyal Fobi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sosyal Fobi hipnoz Sosyal Fobi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sosyal Fobi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sosyal Fobi kuantum düşünce kitap haberi

Utangaçlık

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-08-2010, 11:13 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
Umrumdışı is an unknown quantity at this point
Standart Utangaçlık

Öncelikler Selamlar ,
Bu Konuyu 2 Kişi Olarak Açıyoruz
İsimlerimiz ;
Gürşah : Yaş 15
Ali Rıza : Yaş 16
Ali Rıza Benim İnternetten Arkadaşım Neden Onunla Açıyorum Dediyseniz Her Sorunlarımız Aynı
Ali Rıza Benim Çok İyi Arkadaşımdır İnternetten de Olsa Bile

1:

Örneğın Bir Tanıdığınızın Bir Düğünü Var Şarkılar Çalıyo Arkadaşlarınız Kalktı Oynuyor Biz İse Oturuyoruz Oynamak İstiyoruz Ama Utanıyoruz

2:

Kızlarla Sadece Konu Sorduğumuz Zaman Konuşabiliyoruz

3:

İlkokul Çağındayken Gezerdik Oynardık Ortaokul Çağına Geçtiğimizde İse
Arkadaşlarımızla Gezemiyoruz Eskisi Gibi Konuşamıyoruz

4:

Arkadaşlar Ben Eskisi Gibi Rahat Konuşamıyorum Akrabam Dahil Utanıyorum
Kısacası Kendimi Kasıyorum

5:

Yapmak İstediklerimi Utangaçlığım Yüzünden Yapamıyorum

6:

Ben 7.Sınıf 1.döneme Kadar Artvinde Okudum 7.Sınıf 2.dönem Samsuna Taşındık Bu Döneme Kadar Şuan Ki Durumuma Göre Biraz Daha İyiydim.Okula Falan Başladı Hergün Dışarı Çıkan Ben Artık Ne Dışarı Ne Biyeri Gidiyordum.

7:

Ben Akrabam Dahil Arkadaşlarıma İsimleri İle Hitap Edemiyorum
Örneğin : Ahmet,Ayşe Naber gibi Akrabalarıma Dayı Teyze Diyemiyorum

8:

Cana Yakın Birisiyim Ama Sevgimi Belli Edemiyorum

9:

Açıldıgımda herkesin sevecegi sayacagı biri oldugumdan eminim.

10:

Rahat Gülemiyorum
Arkadaşlarımın Yaptığı Hareketler Herkese Komik Geliyor Ama Bana Gelmiyor

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Umrumdışı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2010, 12:27 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Utangaçlık

Merhabalar Arkadaşlar;

Öncelikle Ego Güçlendirici ve Suçluluk Duygusu telkinlerini dinleyerek başlayabilirsiniz..Toplamda 80 saat dinledikten sonra Kendine Güven,Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe, Topluluk Önünde Konuşma,Sosyallik Artırıcı gibi telkinleri listenize ilave edebilirsiniz..

Rehber bölümünü incelemeyi de unutmayın..

Kısa sürede değişiklikleri hissetmeye başlayacaksınız..

Yazdığınız bazı maddelerde kendinize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum..Herkesin farklı mizacı vardır..Başkaları gülüyor diye herşeye gülmek zorunda değilsiniz..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2010, 03:35 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Sevgili Gürşah ve Ali Rıza,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz çocuklar.
Sizleri yürekten kutluyorum.Yaşınıza rağmen çok büyük olgunluk göstererek böyle bir sitede kendinizi geliştirmeyi tercih etmişsiniz.
Şimdiden internetin nimetlerinden olumlu yönde faydalanmayı becerebilmişsiniz.Bravo size.

Kendinizi ne kadar güzel ifade etmişsiniz.

Buradaki abileriniz ablalarınız size yardımcı olacaklardır.Bundan emin olun onlara güvenin.

Dediklerini uygulayın en kısa sürede netice alacaksınız buna eminim.

Aferin sizlere inanın yürekten kutluyorum ikinizi de.

Alt 09-08-2010, 03:53 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı

tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about

Kendinizi değiştirmek için bir adım atmanız beni son derece mutlu etti. Telkinlerin işe yarayacağını düşünüyorum. Ayrıca "Matthew Kelley'in %100 Kendini Olun" isimli kitabını önere bilirim. Bu yaşlarda kişisel gelişiminize yapacağınız yatırım, ileride hayatınızı kurtarabilir. Tekrar tebrikler, selamlar.
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2010, 04:02 PM   #5 (permalink)
Teğmen

ebruliii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 257
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the roughebruliii is a jewel in the rough

yapmak istediklerinizden önce kendinize buna inandırmalısınız.bende utangaç biriyim ama bu sorunumu çözmek için uğraşıyourm. bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat hissetmelisiniz.utanılcak birşey olmadığına kendinizi inandırmalısıınz sonra bir kez dahi olsa denemelisiniz.bende düğünlerde oynamazdım çok utanırdım bir kaç kişi zorla çıkarmıştı oynamaya ,daha sonra kendim o kalabalığın içinde kimsenin beni farketmediğini hissedip oynamaya devvam ettim ve artık oynuyourm utanmadan :D tabi çok rahat şekilde oynayamasanda idare ediyorum. bunun gibi idğer yapamadığım çekindiğim şeyleride yapmayı başarırım umarım .sende denemelisin bence : )
Alt 09-08-2010, 06:08 PM   #6 (permalink)
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point

bencce itiraf edebilmeniz harıka bır baslangıc...bunu yapamayanlar,çaresiz iyileşmeyi bekleyenler var...onlarda da olumlu bir gelişme olması cok zor...ben sizin yaşınızdayken boyle bir site yoktu...aileme de anlatamazdım içime kapanırdım...siz arkadas bile olmuşsunuz ne kdr güzel...bir kişiye bile anlatsanız yaranız hafifler...burda ise paylaşabnileceğiniz o kdr cok kişi varki...sizinde çabalarınızla atlatacak,herksin parmakla göstereceği,özeneceği delikanlılar olacaksınız...ortamlara öyle rahat girip cıkacaksınızki,siz bile şaşıracaksınız...utanmanın sevdigim yönü nedir biliyor musunuz? utanmayı bilen insan karsısında utanan birini görünce bunu normal karsılar...utanmayı hiç yaşamayıp utananlarla dalga geccenlerden olmak istemezdim...her zaman yanınızdayız...ben şimdiden ne kadar cesaretli,herkesin konusmak ıcın can attıgı,o yakışıklı delikanlıları görebiliyorum...aynaya daha oncede bakmıssınızdır mutlaka ama bunları kacırmıssınız sanırım...tekrar bı bakmanızı öneririm...
Alt 09-08-2010, 08:32 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
aliriza is an unknown quantity at this point

Merhaba abiler,ablalar.
Ben Ali Rıza . Gürşahın arkadaşıyım üye oldum ben de.

Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum, İnşallah biz Bu sorunu sizlerin yardımına dayalı olarak halledeceğiz . Ve ben buna inaniyorum. Telkinlerinizi önceden dinlemiştim . Yalan soylemiyim ama inanmıyordum değişeceğimi. Ama dinletikden sonra Liseye ilk başladıgımda utangaçlığımın yok oldugunu fark ettim. Telkinlerinizi dinlemye devam edicegim. İnşallah bu sitede sorunumuzu erkenden çözmüş oluruz.

Saygılar,sevgiler..
aliriza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2010, 07:35 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
20 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cradlestone is an unknown quantity at this point

lanet olsn bunların hepsi bende de var çok sıkıldım vlla kurtulmak istiyorum bu hastalıktan.. mp3 lerinizi de 1-2 hfta dinliyorum sonra bırakıyorum çok zahmetli bunları dinlemek, zahmet olsa iyi bi de canım sıkılıyo:S
cradlestone isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks