Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2010, 01:17 PM   #4 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Işığı Yanan Evler

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sabah evden çıkarken kapıının önüne bir tas su koyan birileri vardır belki hala..evine yabancıları alabilecek kadar kimse kimseye güvenmiyor kimlerden öğrendilerse..ama evine gidecek parası varmı diye düşünen birileri var hala..ve ben öğrendimki başkasına güvendiğimiz kadar güveniliriz..
Ben evimden çıkarken kapının önüne bir tas su koyanlardanım, hatta çantamda kedi maması da taşırım. Kimsenin kimseye güvenemediği bir devirde yaşıyor oluşumuz çok acı ama başkasına güvendiğimiz kadar güvenilir olduğumuz konusuna katılmıyorum. Kime güvenmek gerektiğini seçebilmek gerçekten biraz deneyim, biraz da doğru yere bakmayla alakalı.
Önce insanlar hasetten uzaklaşmalılar, televizyonlar da bunu körükleyen çok büyük bir faktör maalesef.
Yarının bugünden zor olmamasını diliyorum hergün.

Sevgiler
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla