Alıntı:
Ekim Meleği Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum nasıl karşılıyıcaksınız ama:) Ben insanları idare etmenin yanlış olduğuna inanıyorum.. Çünkü hatalarını alttan üsluplu bir dille söylesen bile huylu huyundan vazgeçmez.. Çünkü kimse kendi hatasını görmez ..kendisi mükemmeldir her zaman..vb tabirlerler kendini kandırırlar..çünkü aynadaki konuşmayan yansımaya aldanırlar.. Yani şu bizim göremediklerimizi eşimiz dostumuz yani dışardaki insanlar daha net görür biz sadece aynadaki görüntüden ibaretliğimizden başka birşey göremeyiz.. O yüzden de bir insanı istediğiniz kadar uyarın alttan alın size kör muamelesi yapmaktan başka birşey yapmaz.. Çünkü kimse eğrisini kabul etmez ..O kendine göre mükemmeldir ve o büyüyü bozmayı çalışanı reddeder.. Çok güzel bir yazıdı ama dikkate alınıcak yerler var elbette ama idare edeyim derken kendinizden birşeyler kaybetmemeniz dileğiyle;) |
evet haklisin ama su sekilde de bakmak lazim kusursuz insani bulmak cok zor eger yanliz olmak istemiyorsak bu hayata mecburen bazi seyleri altan almak zorundayiz tabiiki siniri asmamak ta lazim bence bir dost kaybetmektense bazi fadakarliklari gozden cikarmak lazim ve unutmayalim ki belki hatalarimizi gormuyoruz ama muhakak bizdede bi kusur vardir degilmi:)