27-08-2010, 09:29 PM
|
#115 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Dertlerini en kısa sürede aşarsın inşallah .. Kızma bana artık bıraktımm.. Yanlızım ama.. Bende bunu ekliyim.. Belki bir daha giremem siteye.. Buradaki herkeze teşekkür ediyorum bunca zamandır yanımda oldukları için.. İlaçlarımı kestim. Yemek yemiyorum.. Kendimi iyi hissetmiyorum.. Bayılıp duruyorum orda burda. Daha ne kadar katlanabilirim merak ediyorum.. Hepiniz iyiki varsınız.. Ve her zaman mutlu kalmanız dileğiyle.. Elveda.. |
Merhabalar Bilge'cim,
Bundan sonra seni daha sıkı takip etmeye karar verdim. Haberlerin hiç hoşuma gitmedi ve sana çok kızdım. Aynı zamanda çok da üzüldüm. Bir de elveda yazmışsın. Ne için?
İlaçlarını keserek, yemek yemeyerek, evden kaçarak kimden neyin intikamını alıyorsun? Kimi cezalandırıyorsun? Bunun farkında mısın? Üzgünsün, kendini yalnız hissediyorsun ve tüm bu nedenlerden dolayı kendine böyle bir hayatı mı layık gördün. Daha üzgün olacağın, kendini daha yalnız hissedeceğin ve belki de çok daha kötü sonuçlarla karşılaşabileceğin bir hayat... Daha mutlu bir yaşamı hak ettiğimize inanırken, daha iyisi için çabalarken... Sonuna gelmiyorum bile!
Yalnız olmadığını düşünsem de sana böyle olduğunu hissettiren sebeplerinin var olduğuna inanıyorum. Bunların neler olduğunu düşün ve ailenle konuş. Ya da başka kimler sana böyle hissettiriyorsa... Kendine eziyet ederek ve hayatını tehlikeye atarak hiçbir sorununu çözümleyemezsin. Böyle tehlikeli yaramazlıklar yapma bir daha. Bu seferkinden daha fazla kızarım sana.
Kendini her yalnız hissettiğinde yanımıza gelebilirsin. Biz hep buradayız. Buradaki herkes seni seviyor ve değer veriyor. Seninle üzülüyor, seninle seviniyoruz. Hem sıkıntılarında bile yalnız değilsin ki hangi birimiz aynı duyguları yaşamıyoruz. Halledilemeyecek hiçbir şey yok. Sen yeter ki iste.
İyi ki varsın.
İyi ki yanımızdasın.
Seni seviyorum.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. |
| |