Bilge'nin GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bilge'nin Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim. aaa madalya almışım kim verdiyse teşekkür ederim (:
Dertlerini en kısa sürede aşarsın inşallah .. Kızma bana artık bıraktımm..
Yanlızım ama.. Bende bunu ekliyim.. Belki bir daha giremem siteye.. Buradaki herkeze teşekkür ediyorum ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-08-2010, 09:33 AM
|
#111 (permalink)
| Guest | Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim. aaa madalya almışım kim verdiyse teşekkür ederim (: Dertlerini en kısa sürede aşarsın inşallah .. Kızma bana artık bıraktımm.. Yanlızım ama.. Bende bunu ekliyim.. Belki bir daha giremem siteye.. Buradaki herkeze teşekkür ediyorum bunca zamandır yanımda oldukları için.. İlaçlarımı kestim. Yemek yemiyorum.. Kendimi iyi hissetmiyorum.. Bayılıp duruyorum orda burda. Daha ne kadar katlanabilirim merak ediyorum.. Hepiniz iyiki varsınız.. Ve her zaman mutlu kalmanız dileğiyle.. Elveda.. | Sakın pes etme , çok üzdü yazdıkların... Kendine gel , sen hastalığı yenmelisin , hastalık seni değil... Telefonun falan da yok ki sana ulaşayım. Bilge'cim umarım tekrar girersin siteye , güzel haberlerle . Seni merak ediyor olacağım. Allah yar ve yardımcın olsun, dualarım seninle... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
27-08-2010, 06:36 PM
|
#112 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Evden kaçmıştım. 2 gün önce. bir kız arkadaşımda bir gece kaldım. ilaçlarımı almadıgım ve yemek yemediğim için iyi durumda değildim. ertesi gün birşeyler atıştırmıştım az buçuk. onun akşamında bizim burda gençlerin takıldıgı büyük bir park var yalım diye. ordaydım. en yakın arkadasım gizli yerimizde beni baygın olarak buldu. hastaneye kaldırıldım. ilaçlarım verildi ve serum takıldı.. şimdi daha iyiyim. merak etmeyin..
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | Offline
| |
27-08-2010, 06:44 PM
|
#113 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Bilge'ciğim geçici bir dönem yaşıyorsun sanırım..rahatsızlığın,ameliyatın,sigarayı bırakışın hepsi üstüste geldi..Şunu bil ki,seni seven insanlar daima yanındalar ve senin için herşeyi yapmaya hazırlar..Bizler sanal bir ortamda olsak da, bu sayfalarda duygu birliği yaşadık ve seni seviyoruz..Kimse dertsiz değil,sorun bizim olaylara bakış açımız..bu ruh halinden bir an önce çıkmanı ve herşeyin senin en yüksek hayrına gerçekleşmesini diliyorum canım.. | Offline
| |
27-08-2010, 06:44 PM
|
#114 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Kızdım sana.. Sağlığını riske ederek böyle bir şey yapmanın hiçbir mazereti olamaz bunu sende biliyorsun..Bunu yapmanı gerektirecek durumu bilmiyorum Bilge'cim ama hayatta hiçbir şey senden daha değerli değil bunu hiç bir zaman unutma.. O arkadaşın seni bulmasaydı ne olacaktı bunu düşündün mü? | Offline
| |
27-08-2010, 09:29 PM
|
#115 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Dertlerini en kısa sürede aşarsın inşallah .. Kızma bana artık bıraktımm.. Yanlızım ama.. Bende bunu ekliyim.. Belki bir daha giremem siteye.. Buradaki herkeze teşekkür ediyorum bunca zamandır yanımda oldukları için.. İlaçlarımı kestim. Yemek yemiyorum.. Kendimi iyi hissetmiyorum.. Bayılıp duruyorum orda burda. Daha ne kadar katlanabilirim merak ediyorum.. Hepiniz iyiki varsınız.. Ve her zaman mutlu kalmanız dileğiyle.. Elveda.. |
Merhabalar Bilge'cim,
Bundan sonra seni daha sıkı takip etmeye karar verdim. Haberlerin hiç hoşuma gitmedi ve sana çok kızdım. Aynı zamanda çok da üzüldüm. Bir de elveda yazmışsın. Ne için?
İlaçlarını keserek, yemek yemeyerek, evden kaçarak kimden neyin intikamını alıyorsun? Kimi cezalandırıyorsun? Bunun farkında mısın? Üzgünsün, kendini yalnız hissediyorsun ve tüm bu nedenlerden dolayı kendine böyle bir hayatı mı layık gördün. Daha üzgün olacağın, kendini daha yalnız hissedeceğin ve belki de çok daha kötü sonuçlarla karşılaşabileceğin bir hayat... Daha mutlu bir yaşamı hak ettiğimize inanırken, daha iyisi için çabalarken... Sonuna gelmiyorum bile!
Yalnız olmadığını düşünsem de sana böyle olduğunu hissettiren sebeplerinin var olduğuna inanıyorum. Bunların neler olduğunu düşün ve ailenle konuş. Ya da başka kimler sana böyle hissettiriyorsa... Kendine eziyet ederek ve hayatını tehlikeye atarak hiçbir sorununu çözümleyemezsin. Böyle tehlikeli yaramazlıklar yapma bir daha. Bu seferkinden daha fazla kızarım sana.
Kendini her yalnız hissettiğinde yanımıza gelebilirsin. Biz hep buradayız. Buradaki herkes seni seviyor ve değer veriyor. Seninle üzülüyor, seninle seviniyoruz. Hem sıkıntılarında bile yalnız değilsin ki hangi birimiz aynı duyguları yaşamıyoruz. Halledilemeyecek hiçbir şey yok. Sen yeter ki iste.
İyi ki varsın.
İyi ki yanımızdasın.
Seni seviyorum.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Offline
| |
30-08-2010, 12:10 AM
|
#116 (permalink)
| Teğmen
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bilge'ciğim geçici bir dönem yaşıyorsun sanırım..rahatsızlığın,ameliyatın,sigarayı bırakışın hepsi üstüste geldi..Şunu bil ki,seni seven insanlar daima yanındalar ve senin için herşeyi yapmaya hazırlar..Bizler sanal bir ortamda olsak da, bu sayfalarda duygu birliği yaşadık ve seni seviyoruz..Kimse dertsiz değil,sorun bizim olaylara bakış açımız..bu ruh halinden bir an önce çıkmanı ve herşeyin senin en yüksek hayrına gerçekleşmesini diliyorum canım.. | Daha neler neler üst üste geldi.. herşey çok zor.. Yanımda oldugunuzu biliyorum.. .Teşekkürler.. İyiki varsın .. Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Kızdım sana.. Sağlığını riske ederek böyle bir şey yapmanın hiçbir mazereti olamaz bunu sende biliyorsun..Bunu yapmanı gerektirecek durumu bilmiyorum Bilge'cim ama hayatta hiçbir şey senden daha değerli değil bunu hiç bir zaman unutma.. O arkadaşın seni bulmasaydı ne olacaktı bunu düşündün mü? | Biliyorum. Kızma bana .. cok zor günler yaşıyorum .. Arkadaşım bulmasaydı muhtemelen ölmüştüm. ama şu an inanki ölüm daha kolay geliyor sanki.. Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Bilge'cim, Bundan sonra seni daha sıkı takip etmeye karar verdim. Haberlerin hiç hoşuma gitmedi ve sana çok kızdım. Aynı zamanda çok da üzüldüm. Bir de elveda yazmışsın. Ne için? İlaçlarını keserek, yemek yemeyerek, evden kaçarak kimden neyin intikamını alıyorsun? Kimi cezalandırıyorsun? Bunun farkında mısın? Üzgünsün, kendini yalnız hissediyorsun ve tüm bu nedenlerden dolayı kendine böyle bir hayatı mı layık gördün. Daha üzgün olacağın, kendini daha yalnız hissedeceğin ve belki de çok daha kötü sonuçlarla karşılaşabileceğin bir hayat... Daha mutlu bir yaşamı hak ettiğimize inanırken, daha iyisi için çabalarken... Sonuna gelmiyorum bile! Yalnız olmadığını düşünsem de sana böyle olduğunu hissettiren sebeplerinin var olduğuna inanıyorum. Bunların neler olduğunu düşün ve ailenle konuş. Ya da başka kimler sana böyle hissettiriyorsa... Kendine eziyet ederek ve hayatını tehlikeye atarak hiçbir sorununu çözümleyemezsin. Böyle tehlikeli yaramazlıklar yapma bir daha. Bu seferkinden daha fazla kızarım sana. Kendini her yalnız hissettiğinde yanımıza gelebilirsin. Biz hep buradayız. Buradaki herkes seni seviyor ve değer veriyor. Seninle üzülüyor, seninle seviniyoruz. Hem sıkıntılarında bile yalnız değilsin ki hangi birimiz aynı duyguları yaşamıyoruz. Halledilemeyecek hiçbir şey yok. Sen yeter ki iste. İyi ki varsın. İyi ki yanımızdasın. Seni seviyorum. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Kendimden intikam alıyorum.. Yaptıklarımdan .. Yaşadıklarımdan.. Yorgunluklarımdan.. Herşeyden çok sıkıldım.. Çok fazla .. Herşey üst üste bindi .. Öyle yükler taşıyorumki.. Çok daha kötüsümü? Sanmıyorum.. Ben tükendiğimi hissediyorum.. bittiğimi.. bir son var ve ben ordayım.. boşluk.. karanlık heryerde..
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. | Offline
| |
30-08-2010, 10:54 PM
|
#117 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Kendimden intikam alıyorum.. Yaptıklarımdan .. Yaşadıklarımdan.. Yorgunluklarımdan.. Herşeyden çok sıkıldım.. Çok fazla .. Herşey üst üste bindi .. Öyle yükler taşıyorumki.. Çok daha kötüsümü? Sanmıyorum.. Ben tükendiğimi hissediyorum.. bittiğimi.. bir son var ve ben ordayım.. boşluk.. karanlık heryerde.. | Alıntı: Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı
Benimde bir hayal kahramanım vardı.. Babam. Ve bende her zaman elimden geldiğince onun istediği gibi biri oldum. Annem var. Onun istediği gibi oldum.. Ablam var onunda istediği gibi biri oldum.. Bir baktım ne olmuş biliyormusun ? İkiyüzlü olmuşum.. Babamlayken onun maskesini Annemleyken annemin maskesini .. Ablamlaykende ablamın maskesini takmışım .. Hiçmi kendim olamamışım ? Arkadaşlarımlaykendemi ? Hayır. Onlarada takacak bir maskem vardı.. ilişkim ? ona bile vardı.. Sadece düşüncelerimde kendimdim.. Bir baktım . Yalancı olmuşum . Çünki aklımdan geçen hiçbir dogruyu söylememişim aileme arkadaşlarıma ilişkilerime.. Yalancı ve ikiyüzlü yaşarken .. Kendime söz vermişim değişicem diye.. Değişmeye çalışmışım.. Ama maskelerim duruyormuş.. Bu sefer ne olmuşum? Sözünü tutmayan güvensiz.. Yalancı ikiyüzlü ve güvensizken.. Durmuşum.. Ben bumuydum demişim. Bir tek kafamın içindeki 'benide kaybetmeye başlamışım.. Sonkez değişmeye karar verip tüm maskeleri atmışım.. Ne mi olmuştu ? Babam evlatlıkdan reddetti.. Annem sürekli onu hayal kırıklıgına ugrattıgımı söylüyordu.. ve ablamla görüşmüyoruz. Nedenmi ? Çünki onların istediği gibi değilim artık. Kendi fikirlerimi sunuyorum. Kendi kararlarımı alıyorum. E tabi işlerine gelmedi. Bu güne kadar yıllardır hep büktüm boynumu kabullendim. Ama sonuç ne oldu ? Artık kararlarıma saygı duyuyorlar. Ne dersem tersini söyleyemiyorlar.. Artık kabullendiler benim kendi kişiliğime.. Bunu sana anlatmak istedim.. Biraz sana benziyor gibi.. Tabi sen maske takmamışsın hiç ama .. Benimkide böyleydi. .Kendi kişiliğini fikirlerini kararlarını asla savunmakdan vazgeçmemen dileğiyle.. Sevgiyle kal.. Mutlu ol. İyiki varsın.. | Günlüğüme geldiğin ve güzel yazın için çok teşekkür ederim canım. Buraya gelip cevap vermenin daha uygun olduğunu düşündüm.
Tüm maskelerini atmışsın. Artık fikirlerine saygı duyduklarını söylemişsin. Peki nedir seni böyle üzen şey?
Tükendiğimi bittiğimi hissettiğim anlar çok oldu. Kör olduğum ve bir daha ışığı göremeyeceğimi düşündüğüm anlar... Ancak hiçbir zaman ölmeyi düşünmedim. Yaşamamın anlamsız olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile hep yaşamak istiyorum diyebildim. Bu hayat bizim hayatımız ne olursa olsun yaşamaya değer bana göre.
Hiç kimsenin yükünü taşımak zorunda değilsin. Seni kısıtlayan düşünceleri içinde barındırmak zorunda değilsin. Tozlarından Arınmışlar Kulübünde Uğur Koşar'ın iki tane çalışmasını paylaşmıştım onları burada da paylaşıyım.
Her gün yeni bir gün...
Her gün yeni bir beyaz sayfa...
Yaradan bugünü verdiyse, her gün güneş doğuyorsa, her gün uyanıyorsak, her gün mutlaka beyaz bir sayfa yüreğimizde vardır.
Bu sayfayı her gün kirletiyoruz. Biri bize hakaret ettiği zaman beyaz sayfamızı karalamış oluyor. Mahvolan beyaz sayfamızı yırtıyoruz. Her nefes alışımızda aslında yeniden doğuyoruz. O sayfayı yırttık ve çöpe atıyoruz.
Nedenleri sorgulamaya gerek yok. Çünkü bunlar zihnin aldatmacasıdır. Cevap aramaya gerek yok. Çünkü yaşam akıyor. Eğer siz buna cevap aramaya kalkışırsanız yaşamı kaçırırsınız. Ve genellikle bizim yaptığımız budur. Cevap aramayın. Hergün yanınızda beyaz bir sayfa bulundurmayı alışkanlık haline getirin.
Şimdi paylaşacağım çalışma için belirli bir pozisyonda oturmaya gerek yok.
Bizim içimize akan sonsuz bir enerji kaynağı var. Bunu biz hissedemiyoruz. Bu yüzden enerji ile bütünleşemiyoruz. Bu tıkanmış durumda. Bunu tıkayan şey maskelerimiz... Bu maskeler utanç duygularımız, korkularımız, kaygılarımız, affedememe duygularımız... Bu duygularımızla öncelikle yüzleşelim. Bu duyguları bir bulut olarak zihninizde resmedin.
Gözlerinizi kapatın ve kırgın olduğunuz kişiyi hatırlatyn. Onunla yüzleşin. Yüz yüze gelin. Bulutlarınızın içine onun küçük küçük resimlerini koyun. Konuşmalarınızı yazıp koyun. Affedemediğiniz insanları düşleyin. Korkularınızı, kaygılarınızı, yaşadığınızın utanç duygularını, küçük düşürülmenizi düşünün. Bunları bulutun içine koyun. O anı resmedin. Eminim ki o anlar hala zihninizde capcanlı duruyor. Küçük bulutların içine koyun onu.
Daha sonra temizlikte evinizde kullandığınız istediğiniz renkte bir kovanın içine çamaşır suyu ile bütünleşmiş bir su hazırlıyorsunuz.
Şimdi bulutlarınız dolaşsın. Kesinlikle reddetmeyin. Özgür bırakın. İstedikleri gibi dolaşsın. Bırakın. Biz onlara tutundukça enerji kaybediyoruz. Besliyoruz ve beslediğimiz büyüyor. Bize yapışıyor. Onların gideceği varken, biz onları sahipleniyoruz. Bırakın özgürce dolaşsınlar. Tepki vermeyin, sadece izleyin.
Korkularımız, affedemediğimiz insanlar hepsi zihnimizin içinde dolaşıyorlar. Tepki vermeyin, şahit olun. Kesinlikle tutunmayın. Onlar bizden gibi bir şey oldular. Sıradan oldular. Ve yavaş yavaş çamaşır sulu kovanızın içine batırın. Resmini, içinde yazılı olan notunuzu, korku dolu olan, kaygı dolu olan sevgisizliğinizi batırın. Utanç duygularınızı kovanın içine batırın ve çekin kovanın içinden.
Bembeyaz oldu.
Yazılar gitti... Resim gitti... Saf, pak oldu...
Bunu yaşayın, bununla bütünleşin. Bunu inanarak yapın. Bunu yaptığınız zaman özünüzdeki sevgi çıkacak ortaya.
Çünkü sevgi sizsiniz.
İyi ki varsın.
İyi ki yanımızdasın.
Umarım minik de olsa bir faydam dokunmuştur.
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Offline
| |
31-08-2010, 12:10 AM
|
#118 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğüme geldiğin ve güzel yazın için çok teşekkür ederim canım. Buraya gelip cevap vermenin daha uygun olduğunu düşündüm. Tüm maskelerini atmışsın. Artık fikirlerine saygı duyduklarını söylemişsin. Peki nedir seni böyle üzen şey? Tükendiğimi bittiğimi hissettiğim anlar çok oldu. Kör olduğum ve bir daha ışığı göremeyeceğimi düşündüğüm anlar... Ancak hiçbir zaman ölmeyi düşünmedim. Yaşamamın anlamsız olduğunu düşündüğüm zamanlarda bile hep yaşamak istiyorum diyebildim. Bu hayat bizim hayatımız ne olursa olsun yaşamaya değer bana göre. Hiç kimsenin yükünü taşımak zorunda değilsin. Seni kısıtlayan düşünceleri içinde barındırmak zorunda değilsin. Tozlarından Arınmışlar Kulübünde Uğur Koşar'ın iki tane çalışmasını paylaşmıştım onları burada da paylaşıyım.
| Yaşamın en anlamsız geldiği noktadayım hazalım be.. Beni üzen şeymi ? Yanlızlık.. Dostlarımın kazıkları.. Babamın kazıgı.. Paylaşımlar çok güzeldi. Mutlaka uygulıcam. (: Yük taşımak zorunda değilim evet ama zorunda bırakılıyorum. Bak şimdide Samsuna postalıyorlar beni.. Düzelmem içinmiş.. peh. Sende iyiki varsın.. İyiki yanımdasın..
| |
31-08-2010, 12:11 AM
|
#119 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Canım sigara istiyor.. Ama dayanıcam..
| |
31-08-2010, 12:29 AM
|
#120 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 76
97 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Selam Bilge,
Günlüğüne ilk defa geliyorum şöyle bi baktım da zor bi dönemden geçiyosun sanırım..
Güzel bi başlangıç yaparak sigarayı bırakma grişiminde bulunmuşsun bu çok güzel birşey :)
Hayat da her şey insanlar için..Dayan sabır gerek :)
Her gecenin bi sabahı vardır derler ya Güneş doğmak üzere ,pes etme :)
Sağlıklı mutlu ve huzurlu kal,İyki varsın iyki varız..
Hoşçakal :) | Offline
| | | |