30-08-2010, 12:10 AM
|
#116 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 91
109 Mesajinıza toplam 535 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Bilge'ciğim geçici bir dönem yaşıyorsun sanırım..rahatsızlığın,ameliyatın,sigarayı bırakışın hepsi üstüste geldi..Şunu bil ki,seni seven insanlar daima yanındalar ve senin için herşeyi yapmaya hazırlar..Bizler sanal bir ortamda olsak da, bu sayfalarda duygu birliği yaşadık ve seni seviyoruz..Kimse dertsiz değil,sorun bizim olaylara bakış açımız..bu ruh halinden bir an önce çıkmanı ve herşeyin senin en yüksek hayrına gerçekleşmesini diliyorum canım.. | Daha neler neler üst üste geldi.. herşey çok zor.. Yanımda oldugunuzu biliyorum.. .Teşekkürler.. İyiki varsın .. Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Kızdım sana.. Sağlığını riske ederek böyle bir şey yapmanın hiçbir mazereti olamaz bunu sende biliyorsun..Bunu yapmanı gerektirecek durumu bilmiyorum Bilge'cim ama hayatta hiçbir şey senden daha değerli değil bunu hiç bir zaman unutma.. O arkadaşın seni bulmasaydı ne olacaktı bunu düşündün mü? | Biliyorum. Kızma bana .. cok zor günler yaşıyorum .. Arkadaşım bulmasaydı muhtemelen ölmüştüm. ama şu an inanki ölüm daha kolay geliyor sanki.. Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Bilge'cim, Bundan sonra seni daha sıkı takip etmeye karar verdim. Haberlerin hiç hoşuma gitmedi ve sana çok kızdım. Aynı zamanda çok da üzüldüm. Bir de elveda yazmışsın. Ne için? İlaçlarını keserek, yemek yemeyerek, evden kaçarak kimden neyin intikamını alıyorsun? Kimi cezalandırıyorsun? Bunun farkında mısın? Üzgünsün, kendini yalnız hissediyorsun ve tüm bu nedenlerden dolayı kendine böyle bir hayatı mı layık gördün. Daha üzgün olacağın, kendini daha yalnız hissedeceğin ve belki de çok daha kötü sonuçlarla karşılaşabileceğin bir hayat... Daha mutlu bir yaşamı hak ettiğimize inanırken, daha iyisi için çabalarken... Sonuna gelmiyorum bile! Yalnız olmadığını düşünsem de sana böyle olduğunu hissettiren sebeplerinin var olduğuna inanıyorum. Bunların neler olduğunu düşün ve ailenle konuş. Ya da başka kimler sana böyle hissettiriyorsa... Kendine eziyet ederek ve hayatını tehlikeye atarak hiçbir sorununu çözümleyemezsin. Böyle tehlikeli yaramazlıklar yapma bir daha. Bu seferkinden daha fazla kızarım sana. Kendini her yalnız hissettiğinde yanımıza gelebilirsin. Biz hep buradayız. Buradaki herkes seni seviyor ve değer veriyor. Seninle üzülüyor, seninle seviniyoruz. Hem sıkıntılarında bile yalnız değilsin ki hangi birimiz aynı duyguları yaşamıyoruz. Halledilemeyecek hiçbir şey yok. Sen yeter ki iste. İyi ki varsın. İyi ki yanımızdasın. Seni seviyorum. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. | Kendimden intikam alıyorum.. Yaptıklarımdan .. Yaşadıklarımdan.. Yorgunluklarımdan.. Herşeyden çok sıkıldım.. Çok fazla .. Herşey üst üste bindi .. Öyle yükler taşıyorumki.. Çok daha kötüsümü? Sanmıyorum.. Ben tükendiğimi hissediyorum.. bittiğimi.. bir son var ve ben ordayım.. boşluk.. karanlık heryerde..
__________________ Ölçülebilen sevgi, zavallı bir sevgidir.. Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir. Daha iyi, iyinin düşmanıdır. William Shakespeare. |
| |