Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2010, 12:48 AM   #48 (permalink)
parici
Teğmen

parici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
parici is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Pınar'ın hikayesi

5 gündür yokmuşum ortalarda günlükcüm ama geldim işteeeee
bu 5 günde neler oldu neler... önce en güzel haberi veriyiiiimmm artık bir işim vaaaaarrrr
büyük bir firmaya yönetici olarak girdim 6 eylülde iş başı yapıyoruuuummm sonra yüksek lisans projemi okula teslim ettim diplomamı bekliyoruummm bu siteye girdiğimde en büyük sıkıntılarım işsiz olmam, okul durumum ve aşk hayatımdı. okul ve iş süper oldu şimdi sıra aşkta... bengusu'nun paylaştığı aşk ile ilgili olumlamaları okudum hemen not ettim onları denicemmm burdan kendisine teşekkürlerimi sunuyorum

herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı sonunda. yalnız bugün kendimi çok kötü hissettim niyeyse. sabah bi sinirle kalktım annemle kavga ettim. gerçi sonra hiçbişey olmamış gibi telefonda konuştuk ama bütün gün bir asabiyet vardı anlamadım. inşallah yarın böyle olmam. 2 gün boyunca işe giriş evraklarımı toparlamaya çalışcam cuma sabah istiyolar çünkü. bugün haricinde çok güzel günler geçirdim. çok koşturdum, çok yoruldum ama hepsine değdi

inşallah daha mutlu mutlu ne haberler yazcam buraya. buna tüm kalbimle inanıyorum.

iyiki varım
ben mutluluğu seçiyorum
ben zenginliği, bereketi seçiyorum

action smilea ctionsmile