| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pınar'ın hikayesiHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pınar'ın hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhh sabah erken kalktım, geç yattığım için uykusuzdum ama mecburdum erken kalkmaya. bugün yüksek lisans projemi danışman hocama göstermem gerekiyodu. 3 haftadır hata bulup duruyodu kadın ve teslim formunu imzalamıyodu. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 376
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhh ![]() ![]() ![]() dünde beni bir iş görüşmesi için çağırmışlardı bugüne. tabi ben projenin kabul edilmesiyle mutlu mutlu görüşmeye gittim. grup mülakatıymış meğerse 10 kişi girdik toplantı salonuna. ay benim bir çenem açıldı şöyle yapalım böyle yapalım derken bi baktım herkes benimle hemfikir oldu herşeyde ![]() 3 gündür telkin listeme kendine güveni eklemiştim ve gerçekten etkisini görmeye başladım ![]() daha yazardım ama çok uykum vaaaarrrr sonra gelirim yineeee ![]() ben mutluluğu seçiyorum ben bereket ve bolluğu seçiyorum ben sağlığı seçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Edirne
Tesekkür: 117
83 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Pınarcım inanıyorum ki,o mülakatta seçilen kişi sen olucaksın..Başarının daim olmasını dilerim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() oh oh okudukça bn başarmış gibi hissettim hakikaten insanın güveni ne kadarda kendine geliyor değil mi? çok svndim inan coştun vallah hadi darısı başımıza ![]() ![]()
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) | |
132 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yahu vallahi kendi günlüğüme değilde buraya yazasım geliyor...=D tam 2 hafta önce alıncak ihtiyaçlar listesi hazırladım ama 5 kuruşum yok evrene güvniyorum diyerekten çıktım yollara şuan o koca listeden sadece 5 malzemem eksik nasıl oldu bilmiyorum ordan burdan zengin oldum bidolu fırsat çıktı ....pek rahatım inanki isteyince Allah vermezmi hiç? teyit ettim onayladım herşeyi istiyorum galii=) güvenim tam içim desteğinle huzurluu iyki varsın bdenem ;)
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() sende iyiki varsııınnn ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) |
![]() | ![]() 5 gündür yokmuşum ortalarda günlükcüm ama geldim işteeeee ![]() bu 5 günde neler oldu neler... önce en güzel haberi veriyiiiimmm artık bir işim vaaaaarrrr ![]() ![]() ![]() büyük bir firmaya yönetici olarak girdim 6 eylülde iş başı yapıyoruuuummm ![]() ![]() ![]() ![]() herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı sonunda. yalnız bugün kendimi çok kötü hissettim niyeyse. sabah bi sinirle kalktım annemle kavga ettim. gerçi sonra hiçbişey olmamış gibi telefonda konuştuk ama bütün gün bir asabiyet vardı anlamadım. inşallah yarın böyle olmam. 2 gün boyunca işe giriş evraklarımı toparlamaya çalışcam cuma sabah istiyolar çünkü. bugün haricinde çok güzel günler geçirdim. çok koşturdum, çok yoruldum ama hepsine değdi ![]() inşallah daha mutlu mutlu ne haberler yazcam buraya. buna tüm kalbimle inanıyorum. iyiki varım ben mutluluğu seçiyorum ben zenginliği, bereketi seçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Guest
| ![]() canım benim yeni işin için tebrik ediyorum. başarılar seninle olsun. olumlamaları dene.faydasını göreceksin.. sevgiyle mutlu keyifli kal... |
![]() |
![]() | #50 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
iyiki varsın ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pınar'ın hikayesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugün ne kadar muhteşem bir gündü yaaaa tü tü tü maşallaaaaahhh sabah erken kalktım, geç yattığım için uykusuzdum ama mecburdum erken kalkmaya. bugün yüksek lisans projemi danışman hocama göstermem gerekiyodu. 3 haftadır hata bulup duruyodu kadın ve teslim formunu imzalamıyodu. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi