Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2010, 06:30 PM   #4 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Her şey Geride Kalmalı! İlk Adımı Atıyorum!!

küçük filozof gamze:)
gecenlerdee senın bı yazını okudum vee gunlugunu aramaya basladımm malesef yoktuuu ..suan ısee bır gunlugunun oldugunu gormekk cok guzell..gunlugun hayırlı olsunn mutlulukla dolup taşşın...

hayat öle garipkiii işte..annnelerimizi degiştiremeyizzz ..ama senn onun bu halinii kabullenebilirsinnn ..sen annlatt anlatacagınıııı onun yorum yapmasını ıstemıyorsann duymamazlıktan gell :)..onun sana sevgı gostermesını ıstıyorsan gitt sarılll ...

hayır cümlesini annaler hiç sevmesede hayır demek istiyorsan hayır dee
benim ilk okul 1sınıftayken bi arkadaşım vardıı: annem 4. sınıftaa başladı konuşmaya onunla arkadaşlıgını kes dieee ,7sınıffta hala aynıı liseye geçtikk aynı sırada oturuyoruzz yineee bizimki hala konuşuooo yok efendım senı kötü etkilioo falann falann

sonra ne mi olduu lisee bitti ama nasılll ben hep aglarr ağlarr nedenmı onun yuzundenn evett benim canımı en cok oo yakmıstırrr ..o benim dostumdu ve encokta canımı cok yaktıı....hala görüşüyorummm o arkadaşımlaa hatta en yakın arkadaşımm onunlaa 4 dk konuşmakk bılee beni cok rahatlatıoo ..

ewewt annemii dinlemedım ve arkadaşlıgımaa devamm ettim :pişmanmıyım hayır ama annem benden önce farketmişti bişeyleri hepsii buuu..
canımın yanmasını önleyemedı bellki ama dikkat etmem konuları onunlaa konusupp süperr akıllar verdii bana ...o arkadaşımın başına isee lise 2de gelmeyen kalmamıstıı oda kendısını düzeltti ama hataları coktu...ANNEM HAKLIYDI

lisemi lisee gibi yaşadım benn ..sende ole yapp gez tozz ders çalışş ...ben çok çok çok gezdımm okul cıkısı gezerdım ewe gelincede direk ders yapardımm ...(dersleri ağır bi lisede okudumm) gecede netteydımm sonra yine aynıı ...sendeee gezz arkadaşllarınlaa küçük küçük sohbetlerle başlaaa sonra ilerlett ve kendılıgındeeen cozume kavusurr... çekim gücün olduguna inan ..

onlardann hiçbir farkın olmadıgınıı dusunn aksinee rezillik deiğimizz nedir kii ..olabilirr gulumseee hatta sen rezıll oldugunda bıleeee .okulun ilk hatfasıı herkesleee konuşmaa içerise girrr..başarılı birisindee

MORLİÇEN HERZAMAN GÜNLÜĞÜNÜN TAKİPCİSİ

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla