Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2010, 03:26 PM   #5 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: evlilik ile ilgili olumlama nasıl yapabılırım?

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence yaşama k istediklerini düşün..melsela tatile gittiğinde keyif alacağın biri ailenin karşısında gurur duyacağın kişi maddi olarak ihtiayaçlarınızı karşılarken zorlanmayacağınız hayat.. sen istediklerini söyle kişi ona göre gelsin..

merhaba,
bende bişey sormakistiyorum şuan benim hayatım kafamda yarattığım kişi var.ve onunla mutluyuz ikimizde birbirimizden keyif alıyoruz.2 yıldır süren bir ilişki ve artık olgunlaşan herşeyin rayına oturduğu bir ilişki ondan eminim.

Ama evlilik için biraz ikimizde korkağız oda bennde bunun için nasıl olumlama yapabilirm.Yani mesela örn = Sevgilim ve ben evliliğe hazırız gibi mi banada bu konuda yardımcı olurmusun:D:D:D:

kocaman öptümmmm

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla