14-09-2010, 03:52 PM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evlilik ile ilgili olumlama nasıl yapabılırım? Evleneceğim kişinin özelliklerini bir kağıda yazdım. Elimden geldiği kadar da detaylı yazmaya çalıştım. Aradan 3 yıl geçti, karşıma aradığım özelliklerde birisi çıkmadı. Ama düşlediğim insanla evleneceğimi düşünmekten vaz geçmedim. Bir gün arkadaşlarımla gitiğim bir yerde, şu an eşim olan kişiyle tanıştım. Garip bir duygu, o ana kadar kafamda canlandırdığım her şey birebir uyuyordu... Tanıştıktan bir yıl sonra evlendik. Eşimin eşyalarını eve getirirken eski bir defterin arasında küçük bir not kağıdı gördüm. Eşimde daha üniversite yılalrunda evleneceği kişinin özelliklerini bir kağıda listelemiş. Anladık ki ikimizde birbirimizi düşünmeye çook önceden başlamışız. Sonuç olarak, olumlu düşünün, pozitif düşünün. Bu gün ne düşünyorsak, yarın karşımıza o çıkacak. Mutsuz olacağım, üzüleceğim, kırılacağım diye bir şey asla düşünmeyin. Selamlar...
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. |
| |