Konu: tanı nedir?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2010, 09:58 PM   #3 (permalink)
MMSI
Üsteğmen

MMSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MMSI is on a distinguished road
Standart Cevap: tanı nedir?

Oncelikle cok tesekkur ederim iyi ki varsin.
Iste dedigim gibi ben kendimi ilk basta obsesif bozuklugum var biliyordum ilac recetesinde anksiyete yazinca yanildigimi anladim sukurler olsun ne obsesif nede anksiyete var ilac recetesinde onu gorunce basladim psikolojik problemleri arastirmaya oncedende bir kac bilgim vardi ama bu sefer kapsamli bir arastirma yaptim ama ben kendime bu sacma dusunceler neyin nesidir diye bir tanim bulamadim. Her zaman ki gibi yine yaraticima sukranlarimi gonderiyorum. Bugun herseyden daha guzel, yarin ise mukemmel olacak..

Okudugunuz kitabin ismini alabilirmiyim. Bu arada diger arkadaslarda konuya dahil olursa benim icin cok onemli bir konu bu. Psikolog ile de konustuktan sonra bakalım tanı olarak o ne koyacak sonra niyet edip yasami sadece pozitif ve olumlamar ile devam ettirecegim sadece. Su anda Kuantum dusunce teknigiyle ilgileniyorum zaten bunun hakkinda kapsamli bir arastirma yapacagim ta ki bu konuya vakif olana kadar ardindan programim var zaten NLP ile beraber yurutecegim bu isi zaten NLP egitimleri alacagim. Yabanci kaynaklar ile de faydalanip devam edecegim meditasyon basta olmak uzere hipnoz, reiki egitimleride dusunuyorum bir universiteye basliyayim oncelikle..