Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2010, 08:18 AM   #10 (permalink)
denizyıldızı
Üsteğmen

denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım...

Alıntı:
joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar.linkler sağlam arkadaşım az önce teker teker denedim ve bir bölümünü okudum.

içim öyle daralıyor ki sebebini bilmiyorum.ego ve suçlulugu 2 hafa dinledim kendine güven ve mutluluğu 3 gündür dinliyorum ama ters giden birşeyler var hala anlayamadım.neden olumlama yapamıyorum.

zeryhtine arkadaşımın vermiş olduğu kuantım olumlamasında şükür etmeyi okudum içim huzurlandı ama geçici bi süreliğine.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen...

Bende ilk zamanlar olumlama yapamadım joseff şimdi ible kolayca yapamıyorum çünkü zor; biraz daha zamanın geçmesini bekle ve telkinlere devam et arkadaşım... Olumlama yaparkende sana zor gelen olumlamalar yerine gerçekten inandığın kendine en yakın hisettiğin olumlamaları yap faydasını dha çok görürsün...