Olumlamalar
olumlamalar,
pozitif olumlamalar,
kuantum olumlamalar,
bilinçaltı olumlamaları,
olumlama cümlesi,
olumlama kartları,
para olumlamaları,
aşk olumlamaları,
eft olumlama,
kuantum olumlama kitabı,
kuantum olumlamaları,
nlp olumlamaları,
olumlama mp3,
reiki olumlama,
kuantum olumlama konuşurken yaratmak,
kuantum olumlama örnekleri,
kuantum olumlama nasıl yapılır,
olumlama indir,
kuantum olumlama indir,
olumlama sözleri,
rüya olumlamaları,
| Olumlamalara başlıyacaktım...Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Olumlamalara başlıyacaktım... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar olumlamalara başlayacaktım ama ilk önce affetme ve geçmişle bağ kesme olumlamları yapmak gerekiyormuş arınmak için; çünkü geçmişte olan bizi üzen vs. şeyler bolakaj yapıyormuş.. İlk önce onları temizlemekle işe başlamalıymışız..
Ama ben affetme olumlamaları yapmak istemiyoruuum.. :( O zaman ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
26-09-2010, 12:08 PM
|
#1 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Olumlamalara başlıyacaktım... Arkadaşlar olumlamalara başlayacaktım ama ilk önce affetme ve geçmişle bağ kesme olumlamları yapmak gerekiyormuş arınmak için; çünkü geçmişte olan bizi üzen vs. şeyler bolakaj yapıyormuş.. İlk önce onları temizlemekle işe başlamalıymışız..
Ama ben affetme olumlamaları yapmak istemiyoruuum.. :( O zaman ilk önce eft'i denesem sonra olumlamalara başlasam olur mu?..
Yada gerçekten bu affetme geçmişle bağ kesme olumlamalarını yapmam şart mı?... İçimde affetmek gibib bir istek de duyumyorum neyapabilirim bu konuda?... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. | Offline
| |
26-09-2010, 12:50 PM
|
#2 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... Olumlama yapmak isteme amacınız nedir o zaman? Affetmeden özgürleşemezsiniz ki. Önce eft ile başlamanız ya da olumlama yapmanız değil önemli olan. Burada tercih size kalmış. Eft içinde rahatsızlık veren duyguyu, korkuları, endişeleri vs. tanımlamanız gerekir öncelikle. Önemli olan şey tutunduğunuz duyguları, kızgınlıkları vs. serbest bırakabilmektir. Bir çok problemin altında bu tür affedememe duyguları yatar. Affetme isteği taşımamanız da sadece size zarar verir.
Sevgilerimle. | Offline
| |
26-09-2010, 01:06 PM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Olumlama yapmak isteme amacınız nedir o zaman? Affetmeden özgürleşemezsiniz ki. Önce eft ile başlamanız ya da olumlama yapmanız değil önemli olan. Burada tercih size kalmış. Eft içinde rahatsızlık veren duyguyu, korkuları, endişeleri vs. tanımlamanız gerekir öncelikle. Önemli olan şey tutunduğunuz duyguları, kızgınlıkları vs. serbest bırakabilmektir. Bir çok problemin altında bu tür affedememe duyguları yatar. Affetme isteği taşımamanız da sadece size zarar verir.
Sevgilerimle. | Bu affetmeyle ilgili çalışmam gerek ozaman; haklısın affetmeden özgürleşemem.. Teşekkürler...
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. | Offline
| |
26-09-2010, 10:35 PM
|
#5 (permalink)
| Üsteğmen
| Geçmişimi nasıl özgür bırakabilirim?.. Arkadaşlar olumlamalara başlangıç için ilk önce affetme-geçmişle bağ kesme olumlmasına başladım...
Fakat yapamıycam gibi; olumlamanın bir yerinde, şimdi geçmişimi özgür bırakıyorum diyorum ama glaiba özgür bırakamıycam geçmişi mi..
Bunun için ne yapabilirm; bna tavsiye edebileceğiniz bi imgeleme, meditasyon vs. yazar mısınz lütfenn?.. Yardımınıza ihtiyacım var...
| |
26-09-2010, 10:42 PM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 257
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geçmişimi nasıl özgür bırakabilirim?.. suçluluk+ego dinle zaten hemen olmaz az sabrlı olman gerekiyor .meditasyon işe yarar bence :)
__________________ | Offline
| |
26-09-2010, 11:05 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... bencede... saol tavsiyen için... Ama ben pek meditasyonda yapmıyorum dolayısıyla bilmiyorum... bu arada zeryhtine üstte ki link kırık.. :( Bu konu da deneyim sabihi arkadaşlar ; benimle paylaşır mısınız, nasıl geçmişiniizi özgür bıraktınız; bende geçmişimi özgür bırakmak isityorum ve eve tsabırlıyım da ebruliiii :)
| |
26-09-2010, 11:29 PM
|
#8 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 257
109 Mesajinıza toplam 316 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... birde saat tut telefonnuna .her çaldıgında aklına gelir ve böylece olumsuz düşünmezsin :) bi sürelgne işe yarar belki :)
__________________ | Offline
| |
26-09-2010, 11:58 PM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 68
51 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... merhabalar.linkler sağlam arkadaşım az önce teker teker denedim ve bir bölümünü okudum.
içim öyle daralıyor ki sebebini bilmiyorum.ego ve suçlulugu 2 hafa dinledim kendine güven ve mutluluğu 3 gündür dinliyorum ama ters giden birşeyler var hala anlayamadım.neden olumlama yapamıyorum.
zeryhtine arkadaşımın vermiş olduğu kuantım olumlamasında şükür etmeyi okudum içim huzurlandı ama geçici bi süreliğine.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen... | Offline
| |
27-09-2010, 08:18 AM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Olumlamalara başlıyacaktım... Alıntı: joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar.linkler sağlam arkadaşım az önce teker teker denedim ve bir bölümünü okudum.
içim öyle daralıyor ki sebebini bilmiyorum.ego ve suçlulugu 2 hafa dinledim kendine güven ve mutluluğu 3 gündür dinliyorum ama ters giden birşeyler var hala anlayamadım.neden olumlama yapamıyorum.
zeryhtine arkadaşımın vermiş olduğu kuantım olumlamasında şükür etmeyi okudum içim huzurlandı ama geçici bi süreliğine.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen... |
Bende ilk zamanlar olumlama yapamadım joseff şimdi ible kolayca yapamıyorum çünkü zor; biraz daha zamanın geçmesini bekle ve telkinlere devam et arkadaşım... Olumlama yaparkende sana zor gelen olumlamalar yerine gerçekten inandığın kendine en yakın hisettiğin olumlamaları yap faydasını dha çok görürsün...
| | | |