Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 11:04 AM   #59 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :(

Merhaba Maxxin,

Bu tür konularda yorum yapmak pek hoş olmuyor ama bence ayrılma kararınız yerinde olmuş. Güvensizliğe dayalı bir ilişki zaten sürdürülemez ancak karşılıklı olarak yapılan hatalar var gibi görünüyor.

Kendinizi ispatlamak için neden aldatma "girişimi"nde bulunmayı seçtiğinizi çözemedim ama demek ki baya bunalmışsınız. Heralde ben olsaydım direk terkederdim. Bir de yakalanmışsınız. Ne kadar kırıcı olduğunuzu bilemem ancak o da kırılmıştır. Bu durumda aldattığınıza inanmaması çok çoookk normal. Siz ne kadar anlatmaya çalışırsanız çalışın başkasıyla gördükten sonra zaten anlattıklarınızın doğru olduğuna inanması çok zor. Anladığım kadarıyla sizi yakalamasına rağmen bu ilişki bir süre daha devam etmiş. Onun yapması gerekense o noktada bırakmaktı bana göre. Göre göre devam etmek daha büyük bir midesizlik gibi. Sizi bu sebeple suçlaması da bu sebeple mantıksız geldi bana. O nedenle karşılıklı yanlışlar var ama neyse ki daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan bitirebilmişsiniz.

Bir de şu yakışıklı/güzel muhabbetine uyuz olurum. Benim öyle bir sorunum yoktu ama eski erkek arkadaşım yapmıştı bana. Kendisi çok yakışıklıymış ama benimle berabermiş. Çünkü beni seviyormuş. Habire aynı şeyi söylüyordu. Kendimi ucube gibi hissetmiştim. Git daha güzel birini bul o zaman. Sonra da şaka yaptım demişti. Ama yemezleeeerrr. Kurban olsun bana.

Şu konuda çok haklısınız. Kadın ya da erkek farketmez. Kendine güven bir ilişkide çok önemli. İnsan karşısındakine güven duyamıyorsa sorun aslında kendine olan güvensizliğinde yatıyordur.

Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah.

Sevgilerimle.