Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Dayanışma hattı

Uyarılar

şüphe beynimi kemiriyor :(

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı şüphe beynimi kemiriyor :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız şüphe benimde beynimi kemiriyor.hiç bir ilişkim ya bu yüzden ya da benim hakılılığımdan devam etmiyor.ve bu nedenle son derece mutsuzum.hayatımda mutlu bir birliktelik ve evliliğin olmaması için bir neden olmamalı.ancak olumlamalarda,pollyanacılıkta,umursamazlıkta işe yaramıyor.bir sorun var sanırım bende.kendimi okuttursam mı bi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi

şüphe beynimi kemiriyor :(

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-09-2010, 08:13 PM   #51 (permalink)

katrekatre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katrekatre is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: şüphe beynimi kemiriyor :(

şüphe benimde beynimi kemiriyor.hiç bir ilişkim ya bu yüzden ya da benim hakılılığımdan devam etmiyor.ve bu nedenle son derece mutsuzum.hayatımda mutlu bir birliktelik ve evliliğin olmaması için bir neden olmamalı.ancak olumlamalarda,pollyanacılıkta,umursamazlıkta işe yaramıyor.bir sorun var sanırım bende.kendimi okuttursam mı bi hocaya....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 26-09-2010, 08:19 PM   #52 (permalink)

şüphe benimde beynimi kemiriyor.bu nedenle ilişkilerimde mutsuz oluyorum.daha doğrusu ilişki denemelerimde.ya çok şüpheciyim ya da haklı çıkıyorum,yanlış insnaları çekiyorum.yaşımı başımı aldım.evlenmek için tanıştırılıyorum,olmuyor bir türlü ve oldukça mutsuzum.mutlu bir birliktelik ve evliliği hakettiğimi düşünüyorum.Ancak beni neden bulmuyor merak ediyorum,bulduğumu sandığımda hep yanılıyorum.olumlamalar,takmamaya çalışmalar,pollyannacılık filanda çare olmadı.kendimden korkuyorum.çünkü kendime olan güvenim zedeleniyor artık.
Alt 26-09-2010, 08:45 PM   #53 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 56
57 Mesajinıza toplam 219 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fairy is an unknown quantity at this point

al benden de o kadar....
fairy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2010, 10:50 AM   #54 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

kizlar bu yazdiklarinizi okuyan erkeklerde var :)) bizi yerden yere vurmayin, hayati birlikte yasiyoruz.. :))

katrekatre hocaya gitme olayini yazmissin, bence hic deneme bile, burada kendi kendini telkin ile ilgili o kadaryaz ivarki, bunlari okuman yeterli, gidecegin hoca burada okayacagin yazilarin yaninda bos kalir inanki. bosver bu tur seyleri.

fairy, konunu basinda olumsuz ama sonlarinda durumu biraz kurtarmisa benziyorsun. kendini duzeltiyorsun galiba. tebrikler,

ayirca arkadaslar yazilanlari okuyunca her zaman sevgililer birbirini test ediyor diye dusunmeye basladim, bu testlerdede ya hayal kirilligi oluyo, yada istedigi gibi olmuyo, burada her iki tarafada uzuntuden baska bir sey katmiyor, bence birbirimizi test etmek yerine, iki sevgili gibi yasamak daha rahat bir omurdur diye dusunuyorum. askinizi test etmeyi birakin..
Alt 27-09-2010, 02:14 PM   #55 (permalink)

Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Maxxin is an unknown quantity at this point

Alıntı:
fairy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evveettt kesinlikle 12den vurdun... arkadaşım daha önce beni aldatmadı gözlemlediğim kadarıyla öyle bir eyilimi de olmadı ama.. ama ya var da ben görmüyorsam diye düşünmekten,aptal yerine konmaktan gerçekten korkuyorum..ve evet ne yazıkki özgüven eksikliğim var - ki olması için aslında bir sebep yok- ve bu da geçmişte yaşadığım bir deneyimden kaynaklanıyor :(

ne yapabilirim peki? arkadaşlar sizden destek görmek gerçekten güzel... evet duygularımla hareket ettiğimin farkındayım ama işte laf dinletemiyorum susturamıyorum şu beynimi o kadar çok konuşuyor ki...

size kendi içinde bulunduğum durumdan örnek vermek isterim..hem bende böylece içimi dökmüş olacağım...

o çok sevdiğimle ilişkimiz başladığında ikimizde bambaşka yerlerdeydik ama seviyorduk birbirimizi..hergün görüşüyorduk.ne telefonda nede msn de sıkılmadan konuşabiliyorduk..

ne olduysa benim ilişikimizin 6. ayında dürüst davranıp ona geçmişimden söz etmemle başladı.Ona aslında benim bugüne kadar yaşadığım en saf şeyin kendisi olduğunu daha önceki ilişkilerimin ne kadar basit olduğunu anlattım.bunu sadece benim peşimi bırakmayan geçmişim birgün yanındayken ortaya çıkarsa bilsin ve ona göre davransın istedim..

o günden sonra ilişkimizde sıkıntılar başladı..kız arkadaşımı bir paranoya aldı ve sürkli olarak kontrol edilmeye başlandım..bundan hiç sıkılmıyordum hatta eğleniyordum bile ilk başlarda..ama birsüre sonra (ben kendime ciddi olarak güvenen bir insandım) ben kendime güvenemez oldum.ben bile kendi kendime "acaba birşeyler yapıyormuyum ki" demeye başladım..onun yanındayken cep telefonumu tamamen sessize alıyordum ki hiç çalmasın..çünkü birisi aradığında telefonu cebimden çıkartana kadar korkuyordum ya "kayıtlı olmayan bir numaraysa bunu nasıl açıklarım" diye...

yaklaşık olarak 1 yıl sonra (gerçekten 1 yıl sabrettim) ise benim o vahim hatayı yapmamla sonuçlandı..evet aldatmaya çalıştım..kendimi ispat etmem için tekrar kendime bu yalana bende inanmalı ona göre davranmalıydım..hem sevgilimde böyle yalancı çıkmayacaktı..denedim ama yapamadım..buluştuğum kadınada "bence bir kahve içimiyle sonlanmalı bu" dedim o da "bencede sen bu kadını çok seviyorsun" dedi..

ancak bu girişimim amatörlükle sonuçlandı ve kız arkadaşıma yakalandım..Halbuki ona "ben böyle birşey yaptım" demeye o kadar çok çalıştım ki..hani normal bir anı olsa anlatacaktım ama o beni yanındaki arkadaşlarından bile kıskanıp kaba tabiriyle arıza yapmaktaydı..söyleyemedim.

Yakalanınca "neden bana söylemedin" oldu.."Sadece seks için buluşmuştum sen üzerime çok gelmiştin artık kaçacağım başka biryer kalmamıştı" dedim ama inandıramadım..1 akşam kahve içimiyle sonlanan başarısız aldatma girişimim "6 aydır birliktesin o kızla çünkü bana 6 aydır çok iyi davranıyorsunla" sonuçlandı...olmayan birşeyle iyi davranmam bile hata olmuştu sanki...tekrar itham ediliyordum..

kabullendim.

kendimi bu yalana ortak ettim.evet 6 aydır dedim.kız arkadaşımın bütün beni küçük düşürecek hareketlerine ses çıkartmadım.biraz olgunluk biraz kaybetmeme güdüsü birazcıkta onunla paylaştıklarımızdan ona sahip çıkma isteğimdi bilemiyorum ama çok savaştım..tüm bunlar yaklaşık 7 ay sürdü..

ne yazıkki olmadı..beceremedik.o her tartışmada,heryerde,her fırsatta gerek espri olsun diye gerek ciddi ciddi kavga başlatmak için "sen iyi bilirsin" "nasıl yaptın o midesizliği" gibi bin tane laf duyuyordum..onu mutlu etmek için elimden geleni yapmışken abuk sabuk konuşmalarına bir yenisini daha ekledi ve ben artık kaldıramaz noktaya geldim.

bütün bu anlattıklarım 2,5 yıllık ilişkimizin içerisindeki güzelliklere hatıra olsun diyedir...

benim ilişkiyi bitirme sebebim ise "yaşanılan iyi şeylerin unutulmaması" içindir...

kız arkadaşımdan aldığım son mesaj ise "2.5 senemi daha mahvetmene izin vermeyeceğim" oldu sadece güldüm..şu an olduğu gibi..

şimdi size diyeceğim şudur ki :
- adamın kimyasını bozmayın..
-kendinize güvenin..neden sizi aldatsın ki? sizi aldatması için birşey mi var ortada?
-çok mu yakışıklı/güzel? neden sizin gibi çirkinle beraber oluyor mu diyorsunuz ?

saçmalamayın lütfen.

eğerki adamın dengesini bozarsanız ne kadar severse sevsin bir yerden sonra sıkılacaktır..
sizi aldatmasını gerektirecek bir durum yoksa ortada aldatmayacaktır sürekli olarak sayıklayıp adamın kafasını yemeyin kendinizide bitirmeyin.
kendinize güvenin.eğerki elinizi tuttuğunda bir heyecan basıyorsa size emin olun ona da basıyordur ki o eli tutmaktan vazgeçmeyecektir..

benim artık tutamadığım ellerim var..siz aynı hataya sebebiyet vermeyin..

Mutlu kalın.

PS : tüm mesajları okumadım.arada hakkaten aldatmışsa bişey diyemem herkes kendinden mesul
Maxxin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2010, 08:37 PM   #56 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 56
57 Mesajinıza toplam 219 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fairy is an unknown quantity at this point

Sevgili matri,evet çok haklısın keşke testlerden vazgeçip sevgimizi yaşasak inan ben de çok istiyorum...
Evet durumu düzelttik gibi bakalım şimdilik inşallah bozulmaz...biliyor musun herşey ona güvenmemle öyle kolay oldu ki içimde... şimdi üst üste aramalar yapıp sıkmıyorum,sitemler etmiyorum ters birşey söylemiyorum en güzeli önceki kadar kıskanmıyorum :) ya bu nasıl oldu gerçekten güvenmek mucize gibi birşeymiş kafam öyle rahatki..inşallah bozulmaz inşallah herşey yoluna girer ve düzelir... en güzeli bir adım ben geliyorsam bir adım da onun bana gelmesi oldu o da benim yaklaşımımı geri çevirmedi :)

Sevgili maxxin durumuna çooook üzüldüm :( ne diyeceğimi bilemiyorum ama anladığım kadarıyla bir erkeğe ne kadar beni aldatıyorsun fln dersen veya düşündüğünü belli edersen erkek yapmıyorum ama madem böyle düşünüyor o halde yapayım bari diyor ve harekete geçiyor..bunu anladım doğru mu ?

evet artık bunu yapmayacağım Allahın izniyle... çünkü ben o kızdan uzaklaştırayım diye çabalarken daha da kanka olmalarına sebep oldum en çok en en en çok da bu durum asabımı bozdu... şimdi sormuyorum bile ve eminim ki beni yine deneyip tepkimi ölçecek ve inş ben o sınavını başarıyla geçeceğim...

inşallah senin için de herşey yoluna girer... ne diyebilirim ki...
fairy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2010, 08:02 PM   #57 (permalink)

sevgili matri,hocaya gitme konusu tamamen şakaydı :)
Alt 04-10-2010, 07:25 PM   #58 (permalink)

Alıntı:
fairy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili matri,evet çok haklısın keşke testlerden vazgeçip sevgimizi yaşasak inan ben de çok istiyorum...
Evet durumu düzelttik gibi bakalım şimdilik inşallah bozulmaz...biliyor musun herşey ona güvenmemle öyle kolay oldu ki içimde... şimdi üst üste aramalar yapıp sıkmıyorum,sitemler etmiyorum ters birşey söylemiyorum en güzeli önceki kadar kıskanmıyorum :) ya bu nasıl oldu gerçekten güvenmek mucize gibi birşeymiş kafam öyle rahatki..inşallah bozulmaz inşallah herşey yoluna girer ve düzelir... en güzeli bir adım ben geliyorsam bir adım da onun bana gelmesi oldu o da benim yaklaşımımı geri çevirmedi :)

Sevgili maxxin durumuna çooook üzüldüm :( ne diyeceğimi bilemiyorum ama anladığım kadarıyla bir erkeğe ne kadar beni aldatıyorsun fln dersen veya düşündüğünü belli edersen erkek yapmıyorum ama madem böyle düşünüyor o halde yapayım bari diyor ve harekete geçiyor..bunu anladım doğru mu ?

evet artık bunu yapmayacağım Allahın izniyle... çünkü ben o kızdan uzaklaştırayım diye çabalarken daha da kanka olmalarına sebep oldum en çok en en en çok da bu durum asabımı bozdu... şimdi sormuyorum bile ve eminim ki beni yine deneyip tepkimi ölçecek ve inş ben o sınavını başarıyla geçeceğim...

inşallah senin için de herşey yoluna girer... ne diyebilirim ki...

evet doğru anlamışsın..

nasıl anlatacağım bilemiyorum ama ;
benimle olan geleceği üzerine bu kadar hırsla düşünseydi eminim ki biz ayrılmamış olurduk.kendini o kadar çok inandırmış ki onu aldattığıma,kandırdığıma en son muhabbetide burada söyleyemeyceğim kadar kırıcı oldu...

artık telefon etmiyorum artık telefon beklemiyorum çünkü ben artık oldum..

o sebepledir ki hayat güzeldir.bunlarda yaşanacakmış demek gerekir ;)

kendime olduğu kadar herkese hakkında hayırlısı ne ise başına onun gelmesi dileğimle.
Alt 05-10-2010, 11:04 AM   #59 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Merhaba Maxxin,

Bu tür konularda yorum yapmak pek hoş olmuyor ama bence ayrılma kararınız yerinde olmuş. Güvensizliğe dayalı bir ilişki zaten sürdürülemez ancak karşılıklı olarak yapılan hatalar var gibi görünüyor.

Kendinizi ispatlamak için neden aldatma "girişimi"nde bulunmayı seçtiğinizi çözemedim ama demek ki baya bunalmışsınız. Heralde ben olsaydım direk terkederdim. Bir de yakalanmışsınız. Ne kadar kırıcı olduğunuzu bilemem ancak o da kırılmıştır. Bu durumda aldattığınıza inanmaması çok çoookk normal. Siz ne kadar anlatmaya çalışırsanız çalışın başkasıyla gördükten sonra zaten anlattıklarınızın doğru olduğuna inanması çok zor. Anladığım kadarıyla sizi yakalamasına rağmen bu ilişki bir süre daha devam etmiş. Onun yapması gerekense o noktada bırakmaktı bana göre. Göre göre devam etmek daha büyük bir midesizlik gibi. Sizi bu sebeple suçlaması da bu sebeple mantıksız geldi bana. O nedenle karşılıklı yanlışlar var ama neyse ki daha fazla yıpranmadan ve yıpratmadan bitirebilmişsiniz.

Bir de şu yakışıklı/güzel muhabbetine uyuz olurum. Benim öyle bir sorunum yoktu ama eski erkek arkadaşım yapmıştı bana. Kendisi çok yakışıklıymış ama benimle berabermiş. Çünkü beni seviyormuş. Habire aynı şeyi söylüyordu. Kendimi ucube gibi hissetmiştim. Git daha güzel birini bul o zaman. Sonra da şaka yaptım demişti. Ama yemezleeeerrr. Kurban olsun bana.

Şu konuda çok haklısınız. Kadın ya da erkek farketmez. Kendine güven bir ilişkide çok önemli. İnsan karşısındakine güven duyamıyorsa sorun aslında kendine olan güvensizliğinde yatıyordur.

Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah.

Sevgilerimle.
Alt 11-10-2010, 09:26 AM   #60 (permalink)

bitmesi bencede iyi oldu..

kendimi yeni bir yere taşınmış gibi hissediyorum.herkes sanki birilerine benziyormuş gibi tanıdık geliyor gözüme.yeni bir şehirde arkadaş edinmeye çalışan biri gibiyim.

kendimi buluyorum galiba yine.

bazı zamanlarda çok acıtsada içimi bu durum yapacak birşey yok.böyle olmalı.yaşanacakmış...

mutluyum huzurluyum.

Bookmarks