Cevap: Asimetrik İlişkiler Ah Genco, kelin ilacı olsa da kendi başına sürse. Ben bir bağımlılıktan yeni sıyırdım kendimi. Bu yazıyı da herkes kendini korusun diye ekledim. Gerçi kendimi korumalıyım diyerek korunulmuyor, onu da gayet iyi biliyorum. Duyguları ve mantığı bir arada tutabilmenin tek yolu sanırım körkütük aşık olmamaktan geçiyor. Heyecanını yaşayacaksın fakat ciğerlerinin içine çekmeyeceksin gibi bir durum. Bu da derinlemesine sevmeye alışmış olan bizler için zor. Ama imkansız değil. Ağzın yana yana üflemeyi de öğreniyorsun. Biraz nasırlaşırmak gerekiyor galiba kalbi. Çekim yasasını iyi kullanıp, istediğin kişinin özelliklerini iyi belirlemek ve yaşayacağın ilişkiyi iyi tanımlamak bir seçenek olabilir sanki. Kendini biliyorsun ya, temkinli ol Genco. Ne olursa olsun temkinli ol. Kim senin kalbini kırabilir ki? Bir tek sen. Kendine ve yüreğine güven sen. ne istediğini bil karşındakinden... Öyle temiz bir kalbin var ki, çekim yasasıyla mutlaka kendine en uygun kişiyi çekersin kendine.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |