21-10-2010, 02:40 AM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: soruma cevabı olan varmıı?başım döndü sitedee aranmaktan ben kendi naçizane fikrimi belirtmek isterimki sorunuzu gören site yetkililerinden cevap verenler de olacaktır eminimki size.
ve bana kalırsa imgeleme gibi konsantre ve yoğunlaşma işi de tıpkı imgelemedeki gibi o ana gidip o anı yaşıyorsun oluyor gibi sende konsaantre sırasında zayıflamışsın gibi hisset o zayıf görüntünü getir gözünün önüne ve o zayıfladıktan sonraki zafer mutlulugunu yaşa :) bence o zayıf halini çağırdıkça gelicek ve gitgide zayıflayacaksın:)
tabii bunda yediklerinde önemli.ben bir gıdacı olarak şunları önerebilirim aynı zamanda şahsen ben zayıflamak istediğimde kendimi zorlamıyorum bana zayıflamama yardımcı olacakları bir liste olmayacakları başka liste yapıyorum ve iki listeyide benimseyip kafam da şöyle bir tablo çiziyorum bana kilo aldıracak şeyleri yediğimde gözümün önüde bir koca tabak margarin beliriyor ve ben onu kaşık kaşık yiyorum ne kadar iğrenç dimi böyle düşününce o listedekileri yiyesin gelmiyor zaten :)) zayıflamama yardımcı olacaklar içinde her kaşıkta 1 gr daha eridigimi düşünüyorum:)) buda daha istekli yememe neden oluyor:)buna su içmekte dahil. tuzu az tutarsan içtiğin su vücudunda tutulmaz şişkinlik yaratmaz buda.
birde not düşeyim bilmeyen arkadaşlar varsa işlerine yarar notlar: diyetin başında bir müddet kilo veremeyiz telaş etmeyin. sonrasında vücudumuzdaki fazla biriken suları atarız sonrada yaglarımız erir. ama bu demek değildir ki ilk önce suyu atıyorsak ben su içmiyim yaglarım erisin aksıne spor / egzersiz en azından yürüyüş eşliğinde günlük su ihtiyacı alınmalıdır. buradaki püf noktası tuzu dengelemektır. tuzu size tavsiyem ekstradan ekmemeniz çok zor durumda kalmadıkça. çünkü yediğimiz birçok sebzenin yapısında kahvaltılarımızdaki peynir zeytinde ve yemeklerimizin içinde zaten mevcut buda günlük ihtiyacımızı fazlasıyla karşılıyor. ekstra tuz zevkimize kalmış oluyor. ve zayıflama planı çerçevesinde günlük vitamin mineral alımlarınızı eksık etmeyin bunlar bünyenizin zayıf düşmesini engeller. örneğin siz sütü peyniri ve yoğurdu yağlı diye yemeyi keserseniz bir süre sonra vücudunuz , size gerekli olan kalsiyum ihtiyacını kalp kasınızdan karsılar buda bir süre sonra kalp hastalıgının habercisidir. ve buna benzer birçok vitamn eksıklıgınde daha başka sorunlarla karşılaşabiliriz.telkinlerin yanı sıra güzel besinlerle kendinizi ödüllendirin her bir sebze vücudunuzdaki yag parçacıklarına karşı gönderilmiş asker olarak düşünün :)
ayrıca kesinlikle inan ve hatta ayna egzersizi yap
forumda paylaşılmış olumlama tekniği -ayna olumlama tekniği olarak:) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eknikleri.html
umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin:) |
| |