Cevap: soruma cevabı olan varmıı?başım döndü sitedee aranmaktan Ben başaracağına inanıyorum(sonradan fark ettim de elijah'nın cümlesiyle aynı olmuş :D ) piilacım,
Benim de kilo problemim var. Ben de 67'yi görmüştüm tartıda geçen sene. Ama şimdi toparlıyorum çok şükür. Geçen sene çok kötü besleniyordum. Bundan kaynaklanan bir kilo alma sorunum oldu. Beslenme gerçekten çok önemli. Ev yemekleri ne kadar yağlı olursa olsun gerçekten çok daha sağlıklı. Yani bir hamburger yerine gerçekten evde yapılmış ultra yağlı bir yemek daha sağlıklıdır diye düşünüyorum ben. Elijah daha bilgilidir bu konuda. Fazla da kasmamak gerek aslında. Ben kastıkça daha da kilo alıyordum. Şimdi sallamıyorum 57 kiloyum. Ev yemekleri yiyorum. Cips, çikolata, abur cubur mümkün olduğunca az yiyorum. Gazlı içeçekleri (kola, gazoz vs) kesinlikle içmiyorum. İçersem eğer kırk yılda bir coca cola zero içiyorum. Onda stevya varmış. Stevya da şekerli bir bitki biliyorsunuz. Hazır meyve sularını da mümkün olduğunca az içiyorum. Bu sayede epey zayıfladım yani.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |