Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2010, 03:15 PM   #8 (permalink)
kediseverim
Teğmen

kediseverim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 186
114 Mesajinıza toplam 365 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kediseverim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kedi Burçları

Alıntı:
Malicedourden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi de evde görseniz :))) Kendi kedilerim diye söylemiyorum, 10 yıldır kedi seven sevmeyenb, eve kim geldiyse aynı şeyi söylediler. Seninkiler kedi değil!! Özellikle de Aslan kızım Yosun için söylerler. Bir ara Yosun fanları oluşmuştu kedi sitemde.
En kediden nefret eden insana, en kedili evden bir şey yemem diyen insana kedi sevdirdiler. Yeri geldi aynı yatakta yattılar, kimini kedi sahibi yaptılar, kimisi çocuğuna kedi almak istedi.
Herkes aynı şeyi söyledi. Senin kedilerini gördükten sonra fikrimiz değişti diye. Bir arkadaşım vardı, kedim var diye eve gelmez, pişirip götürdüğüm şeyleri yemezdi. Gün oldu zaman zaman evimde kalmaya başladı. Önce kendine dokundurmazdı bile. Aradan zaman geçince sabah uyandığında onları besler oldu, ben şehir dışındayken bi koşu eve gidip onlara mama verdi, zaman geçti aynı yatakta yattı. Bir baktım ki evinde kedi var :) Üstelik de içeri dışarı girip çıkan kediyle aynı yatakta yatıyor.
Çocuklarım iyi huylu, çok insan delisi. Çok şanslıyım.. İnşallah Allah herkese bir dört ayaklı dostla ömür geçirmeyi nasip eder.
bu güzellikleri okuduğum zaman ağlayasım geliyorrrhatta ağlıyorumbenim oğlum pati de böyleydi aslan burcuydu inanılmaz cool takılırdı beni kimseyle paylaşamazdı komşumun küçük çoçuklarına gıçık olurdu onları seviyorum diye şöyle bir harekati vardı misafir çoçuklar gelince duvara doğru yatardı sürekli duvara bakardı yerinden kıpırdamadan çoğu kez komşuma yanlız gel derdim kedim hasta oluyo komşum bana deli görmüş gibi bakardı...ama ben ciddi olurdum bu konuda tabiii...çünkü oğlum kıpırdamadan saatlerce duvara bakarak yatardı veterineri çok üzülüyo seni çok seviyo ondan derdi...ama hastalandı onu kaybettimpatiiii...siyam güzeliydi benim oğlummm