27-10-2010, 07:18 AM
|
#29 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Reiki deneyimlerim Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili karavan,
Çok teşekkür ederim. Evet reiki for dummies i istiyorum. İnternetten bulabilir miyim acaba? Siz nasıl temin ettiniz?
Video izlemek çok fazla oluyor benim internet bağlantıma. O yüzden okumak yeterli olur mu sizce?
Bir de bizlere bu kadar yardımcı olduğunuz ve iyi niyetinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum.
İyi ki varsınız
Sevgiler. | Sevgili cliviaf, Reiki for dummies i yükledim. Aşağıdaki linkten indirebilirsin zaten küçük boyutlu 3.85 MB lık bir pdf dosyası. Ben bu kitaptan çok yararlandım.Umarım sana da faydası olur. Videoların da faydası var elbet madem İngilizcen de var bence faydalanmanda yarar var. O zaman sen kitabı okumaya başla bu arada ben senin için hepsini CD ye çeker gönderirim. Nasıl olsa ben indirdim benim hattım sınırsız. Telekomu kazandırmaya gerek yok zaten hakları olmayan faturaları sürekli gönderiyorlar. Adresini özelden gönderirsin. İngilizcesi olan arkadaşlarım da indirsinler güzel bir kitap. http://hotfile.com/dl/78581988/3c54214/Reiki_For_Dummies.pdf.html Sevgi ile kal.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |