| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Reiki deneyimlerimAlternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Reiki deneyimlerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, Bugün enerji çalışmaları konusunda neler yaptığımı venasıl çalıştığımı anlatmak istiyorum. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki yazdıklarım sadece kendi tecrübelerimi aktarmak adınadır. Bunun dışında kesinlikle bu konuda bir ders olarak algılanmamalıdır. Sadece merakı olan ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Kendi deneyimlerini anlatarak hepimize kaynak oluyorsun sevgili Karavan, Çok teşekkürler gerçekten. Bunları okudukça içimdeki inanç da giderek artıyor. İnsanın öğrendikten sonra yapacaklarının sınırı yok gerçekten. Çok güzel gidiyorsun bu arada. Çok da hızlı ilerliyorsun. Başarılı tedavilerini de okudum ve çok mutlu oldum. Saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum canım benim:)) İyi ki varsın. Bizi sensiz ve habersiz bırakma. Ban fanatiklerin oluştu, dizi gibi seni izliyoruz:)) Sevgiyle kalll:))) ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 46
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 223
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Birşey sormak istiyorum, nereye yazacağımı bilemedim konunuzu görünce danışmak istedim. Facebook ta bazı davetler geliyor..uzaktan reiki diye..bunun etkisi oluyor mu? bu pazar bir tane var mış? yani bize bir etkisi olabilir mi? şimdiye kadar hiç reiki yapmadım.. |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Dedim ya ben reikiye başlamadan önce kişilerin tecrübeleri yaşadıkları deneyimler anlamında çok araştırdım doyurucu birşeyler bulamadım o yüzde benim gibi kişilere bir ışık olabilmesi için bu kadar detaylı yazmaya gayret ediyorum. Senden de haber almak gerçekten güzel canım arkadaşım. Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Sevgi ile kal. Seni seviyorum arkadaşım.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Dediğin doğrudur.Bu enerji yaratan tarafından Adem A.S dan bu yana hepimizde mevcut ancak doğduktan sonra yaşadığımız süre içindeki olumsuz düşüncelerimiz,olumsuz duygularımız,olumsuz hayallerimiz ve olumsuzluk anlamında yaşadıklarımız sebebiyle çakralarımızda tıkanmalar oluyor ne yazık ki.İnisiye olmakla bu tıkanklıklar gideriliyor ve enerji akışınakanal oluyoruz. Siz de bu süreçleri yaşadınız elbette.Çakralarınızın hala açık kalabilme olasılığı bana göre pek yok gibi o yüzden sizin tatbik ettiğinizin biyo enerji olma olasılığı daha yüksek gibi görünüyor. Dediğim gibi bu konuda sadece şu ana kadar öğrendiklerimden çıkardığım sonuç bu elbette sitemizde bu konuda uzman arkadaşlarımız var onların da diyecekleri olacaktır. Çok güzel bir nokta ilginizi çekmiş ve değinmişsiniz. Bu işi yeniden bulan başlatan kişi Mikao Usui yi kimse inisiye etmedi ancak 21 günlük bir sürecin ardından çakralarını bir şekilde (Medidasyonlar ile adanmışlık ile ...vs) açmayı başardı. Ayrıca kişilerin kendilerini inisiye edebildiklerine dair inisiye oluşu izah eden videolar var. Size en kısa sürede inisiye olmanızı öneriim. Göreceksiniz yaşantınız çok farklı birboyuta taşınacak. Reiki sadece başkalarınaiyileştirici enerjiye kanal olmak değil asıl kendini iyileştirmek ve en güzel yanı da bu bence. Sevgi ile kalın.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sevgili Bale merhaba, Şimdi neden bahsettiğini tam olarak anlıyamadım ama sanıyorum uzaktan inisiye lmaktan değil de enerji gönderiminden bahsediyorsun. Eğer öyle ise doğrudur. Bazı sitelerde belli gün ve saatlerde toplu gönderim çalışmaları yapılıyor. Bir sitede Perşembe akşamları yapılan bir gönderime inisiye öncesi katıldım. Ancak hiçbirşey hissetmedim. Katılanlar seans sonrası hissettiklerini yazıyorlar onları okudum. Herkes değişik şeyler hissetmiş hatta eğer abartmıyorlarsa uçtuklarını bile yazanlara şahit oldum. Elbette gönderilen enerjinin 50.000 km ye kadar ulaşabidiğinden bahsediliyor.Bu da müthiş birşey. Uzaktan tedavi var. Uzaktan inisiye var. Ancak benim kendi düşüncemi öğrenmek istersen Reiki öyle kutsal bir konu ki böyle ulu orta ticaretinin yapılmasından son derece rahatsız oluyorum. Neden dersen Reikinin özünde sevgi var bu sevgiyi içinde hisseden insan elbette yaptığının karşılığını alacaktır ama rekabet edercesine müşteri(Özür diliyerek )toplama amaçlı reklamlar verilmesine ben karşıyım. Reiki master benim gözümde güvenilir olmalı,maddeyi sevginin arkasına koyabilmeli...diye düşünüyorum. O yüzden dikkatli olmakta yarar var. Zaten kanının ısınmadığı içinin almadığı birisi tarafından inisiye olmak da bence yanlış. Ben sana ancak bu kadar yardımcı olabileceğim. Sevgi ile kal.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Şimdi gelelim tüm bu çalışmaları yaparken içinde bulunduğum ortamın tarifine. Ben çalışmalarımı Antalyanın en işlek caddesindeki araba gürültülerinin eksoz kokkularının yoğun olduğu bir yerde yapıyorum dermişim. ![]() Yalnız yaşadığım için evde karışanım yok Allahıma şükür.O yüzden kendi çalışma odam bu iş için en uygun yer.Zaten birbuçuk dönüm bir narenciye bahçesinin içinde çam ormanın ortasında bir yerde yaşıyorum.Sadece kuşların seslerinden çok rahatsız oluyorum ![]() Odamda harika bir müzik setim var elimde de binlerce parça var önce hoşuma gidenleri listeliyorum.Perdeleri kapatıyorum loş bir ortam ve mumlarımı yakıyorum.Evim zaten her zaman mis gibi kokar kokulara biraz meraklıyımdır afedersiniz.(Yaramazlık yok ortamı hayal edince aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen) Sonraaaa başlıyorum çalışmalarıma. E böyle bir ortam olsa ben de yaparım diyenler varsa yapın tabi inanın o ortamı hazırlamak da öyle zor değil yeter ki isteyin. Bu arada meditasyon müzikleri olsun bu tür çalışmalar için müzikler olsun istiyen olursa gönderebilirim.Pişman olmazsınız ona göre. Sevgi ile kalın Hepinizi çok seviyorum. İşte yaşadığım er.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) | |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Evet reiki for dummies i istiyorum. İnternetten bulabilir miyim acaba? Siz nasıl temin ettiniz? Video izlemek çok fazla oluyor benim internet bağlantıma. O yüzden okumak yeterli olur mu sizce? Bir de bizlere bu kadar yardımcı olduğunuz ve iyi niyetinizden dolayı size teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız Sevgiler.
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Reiki for dummies i yükledim. Aşağıdaki linkten indirebilirsin zaten küçük boyutlu 3.85 MB lık bir pdf dosyası. Ben bu kitaptan çok yararlandım.Umarım sana da faydası olur. Videoların da faydası var elbet madem İngilizcen de var bence faydalanmanda yarar var. O zaman sen kitabı okumaya başla bu arada ben senin için hepsini CD ye çeker gönderirim. Nasıl olsa ben indirdim benim hattım sınırsız. Telekomu kazandırmaya gerek yok zaten hakları olmayan faturaları sürekli gönderiyorlar. Adresini özelden gönderirsin. İngilizcesi olan arkadaşlarım da indirsinler güzel bir kitap. http://hotfile.com/dl/78581988/3c54214/Reiki_For_Dummies.pdf.html Sevgi ile kal.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 223
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Evet enerji gönderilmesi ile ilgili..gereken yanıtı almış oldum.. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Reiki deneyimlerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: karavan Nickli Üyeden Alıntı Merhaba, Bugün enerji çalışmaları konusunda neler yaptığımı venasıl çalıştığımı anlatmak istiyorum. Herşeyden önce şunu belirtmek isterim ki yazdıklarım sadece kendi tecrübelerimi aktarmak adınadır. Bunun dışında kesinlikle bu konuda bir ders olarak algılanmamalıdır. Sadece merakı olan ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi