Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 03:26 PM   #32 (permalink)
Neptün
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili cliviaf,

Reiki for dummies i yükledim.
Aşağıdaki linkten indirebilirsin zaten küçük boyutlu 3.85 MB lık bir pdf dosyası.

Ben bu kitaptan çok yararlandım.Umarım sana da faydası olur.
Videoların da faydası var elbet madem İngilizcen de var bence faydalanmanda yarar var.

O zaman sen kitabı okumaya başla bu arada ben senin
için hepsini CD ye çeker gönderirim. Nasıl olsa ben indirdim benim hattım sınırsız.
Telekomu kazandırmaya gerek yok zaten hakları olmayan faturaları sürekli gönderiyorlar.

Adresini özelden gönderirsin.

İngilizcesi olan arkadaşlarım da indirsinler güzel bir kitap.

http://hotfile.com/dl/78581988/3c54214/Reiki_For_Dummies.pdf.html

Sevgi ile kal.
Çok teşekkür ederim. Harika çok sevdim. Gerçekten dummies için harika basit anlatmış :) Kitabın printini alıp öyle okumak daha faydalı olacak sanırım. Tekrar teşekkür ederim.

Benim internetim 3G modemlerle o yüzden çok sınırlı. Ondan izleyince çok fatura geliyor O yüzden dedim. Çok düşüncelisiniz gerçekten.
Tekrar teşekkür ediyorum size.