Cevap: Denizyıldızı'nın günlüğü... Evet günlüğümm...
Şu sıralar en çok istediğim, hayalini kurduğum aşık olmaktı.. Aslında hala öyle ama eskisi kadar şiiddetli dğl artık bu isteğim...
Belkide ben kendimi zorluyorum olamaz mı?.. Belkide kaderimde olmayan bir aşkı arıyorum...
Yani illede aşk olmalı diye niye diretiyorum ki?.. Sevgi olamaz mı?.. Aşk olmaz ama seversin; hemde aşıkken sevdiğinden dha güzel seversin; incitmeden, ayrılmadan; olamaz mı?..
Sevmek için aşk şart mı yani?.. Bence değiilll... Hem ben sonsu bir sevgi istyorum oyüden belki benim hayatıma girecek insan; aşkla değil; sevgiyle girecek..
Herneyse; aşka açığım hala ama sevgiye de açığım... Birinden hoşlanırsam; onu gerçekten seversem, sevgi olursa geçrekten; onunla güzel bir ilişkimiz olursa; ozaman aşk diye diretmenin anlamı yok bence..
İnsanlar sevgiyi ible or bulyorlar ik o da aşk kadar değerli; hatta bir yönüyle şaktan daha masum; daha yatıştırıcı...
Evet evet; benim zaten beni seven birine ihtiyacım var ki; yoksa bana aşık bana tutkuyla delice bağlı birine değil... yani bunlar da önemli taib ama ilk nce sevgi gelir; aşkta bile sevgi vardır dğl mi?..
Aşk da veya sevgide olsun fark etmez; herikisinde de gerçekten sevdiğim ve beni sevecek biri çıkmalı karşıma..
Acaba hayatıma öyle biri girecek mi?.. Gerçekten ona bu aralar çok ihtiyacım var günlüğüm.. Öyle bir arkadaşa, dosta, sevgiliye...
Sadece aşk diyen biri değilim ben, benim kalbim sevgiye de açıkk... Ki birini sevmeye başladığın zmann zaten ona biraz da olsa aşıksın demektir dğl mi?..
Ah günlüğüm; hep seveceğim birini bulmak bile kolay değil...
Yani benim bu hayalimdeki ilişki çok farklı olabilir; aşk olailir; sevgi olabilir bu; dostluklao luşan güzel bir ilişki olabilir.. Yani ben yaşayacağım şeylere bir ölçü koyamam ki!.. Dğl mi?..
Artık talep tetme zamanı değl günlüğüm... Sevmek zamanı.... Evet korkmadan sevmekkk...
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |