Cevap: Morliçe :) Tropikal_k günaydın .. uykum var ama ders calışmalıyım .ders calışma korkusuna uyku gelio adım gıbı emınım bundan ... sınava sayılı gun kaldı dun hıc ders calışmadım yıne 1 saat :( nıe bole yapıorum yaaa .cok kızıorum kendıme cokkkkk .. 2,3 gun sonra eyvahlara koşucaM YINEEE off bole olmasın dıe calışmam lazım işte. zaten gelio bayram . arkadslarımda gelcekmış konuştuk falan gorusuruz dedıler bende bılmemki sınava 1 hafta kalıo o zamn dedım ...aman sende 1 guncuk calışmayı ver dedıler .bu sekılde tam 3gunum gıder . nese bakalım yaa..muhtemelenn bayramda dedemlere gıtmıcem şimdi hıç yolculuk falan çekemicem ..bide orda stres ..evde olucam yanı neseki bayramın ilk gunu evımızde ailemle olucazz :) hadi bakalım gunu planlıyım.. şimdi off daha kahvaltı yapmadım .. önce kahvaltı (tv eşlıgınde ) sonra dogru odaya...bugun tvnın oldugu odada calışmıcam bakalım orda ne kadar calışıccam . önce 30 turkce testi sonra cografya 2 unıte ne olur bugun bıtsın .. arada kitap oku falanb dıcem ama suan bıle bılıorum ki kesınlıkle ders calışmıcaksın . offf cok kızıorum ya kendıme soz gecıremıorum .okula gıtmıcem bugun .
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |