Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bugun affedemediklerimi sana emanet edıyorum..aslında bı yonden cok rahatım neden bılıomusun ?bigun hatasını anlıcak ama onun hayatı için hersey cok degısmış vede pişman olıcak arkadasım dogru solemış dıyecek vede ınsallah o pişmanlıgını benımle paylaşır..neden paylaşmasını istıyorum onuda solıyım.yukumun hafıflemesıı için..nese ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-11-2010, 12:10 AM   #201 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

bugun affedemediklerimi sana emanet edıyorum..aslında bı yonden cok rahatım neden bılıomusun ?bigun hatasını anlıcak ama onun hayatı için hersey cok degısmış vede pişman olıcak arkadasım dogru solemış dıyecek vede ınsallah o pişmanlıgını benımle paylaşır..neden paylaşmasını istıyorum onuda solıyım.yukumun hafıflemesıı için..nese
al bu gece gunlugum butun dertlerımı vede affedemediklerimi ....

bu gece ben rahat uyku ıstıyorum.
  • varlıgımla mutluyum ben.
  • gelecek hayali kuruyorum. kahkaha seslerını bıle duyuyorum .
  • bı sokak dusun kapkaranlık ve ılık bır hava tam yururken bı ses duyarsın bı evın yanından gecerken.
  • evden gelen kahkaha sesleri etrafta şimsek gıbı çakar ya.imrenırsın..:)
işte o ev gelecekte benım evım olacak :)
o ev benım evım.
ve boynumda suan oldugu gıbı yıne şans kolyemle.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 12:13 PM   #202 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

• gunaydın canım ohh galiba sorunlarımı biraz daha hallettim :)
  • test çözdüm sadece 25 soru hadi yelda_k kalk artık ve daha cok çalış.
  • bi umut görmek istiyorum gelecegımden .umudumu hayallerimde oluşturuyorum kuruyorum kurguluyorum amA bı ara tıkanıyorum .işte ilerleyemiyorum .
  • tsmye atanmayı çok istıyorum .
  • BAK BEN MEZUN OLUCAM DİPLOMAMI ALICAM ELİME.
  • gerçi daha cok var fazla yogunlaşmıyorum neden dicek olursan sınavdan sonra başlıcam .zaten düzenli ödevlerim olacak .onları yapıyım yeter sınava çok az kaldı .
  • off ne olurr başarabıleyım .sen yaptın yaa ders çalıştın haftalarca 18 saat şimdi ise 10 saatten fazla uyuyorum.
  • inşallah çok hayırlı bir iş bulurum .atananakadar.tez vakittede atanırım inşallah ..
  • bi hocayla konuştum ve bi baktım ki danışman hocammış bende zaten onu arıyomusum daha yeni tanıstık..cok mutlu oldum .
  • şimdilik kendıne ii bak ....

Alt 09-11-2010, 09:09 AM   #203 (permalink)
Binbaşı

Question Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

günaydın ..
uykum var ama ders calışmalıyım .ders calışma korkusuna uyku gelio adım gıbı emınım bundan ...
sınava sayılı gun kaldı dun hıc ders calışmadım yıne 1 saat :(
nıe bole yapıorum yaaa .cok kızıorum kendıme cokkkkk ..
2,3 gun sonra eyvahlara koşucaM YINEEE off bole olmasın dıe calışmam lazım işte.
zaten gelio bayram .
arkadslarımda gelcekmış konuştuk falan gorusuruz dedıler bende bılmemki sınava 1 hafta kalıo o zamn dedım ...aman sende 1 guncuk calışmayı ver dedıler .bu sekılde tam 3gunum gıder .
nese bakalım yaa..muhtemelenn bayramda dedemlere gıtmıcem şimdi hıç yolculuk falan çekemicem ..bide orda stres ..evde olucam yanı neseki bayramın ilk gunu evımızde ailemle olucazz :)
hadi bakalım gunu planlıyım..
şimdi off daha kahvaltı yapmadım ..
önce kahvaltı (tv eşlıgınde )
sonra dogru odaya...bugun tvnın oldugu odada calışmıcam bakalım orda ne kadar calışıccam .
önce 30 turkce testi sonra cografya 2 unıte ne olur bugun bıtsın ..

arada kitap oku falanb dıcem ama suan bıle bılıorum ki kesınlıkle ders calışmıcaksın .

offf cok kızıorum ya kendıme soz gecıremıorum .okula gıtmıcem bugun .

Alt 09-11-2010, 11:35 PM   #204 (permalink)
Binbaşı

:) bugun evet calıştım .
tvsız oda iyi geldi .sözde yarın ailemın yanına gidiordum ya .vageçmek zorunda kaldım yani gitmeyecegım .sınav öncesı cok yogun olucam ...unının 2 ödevı aynı tarıhe denk gelior.son tekrarlar falan derken stres oluorum acılern çalışmam lazım gercekten..off çok zamn kaybettim.bılemıyorum endişeleniyorum...

bugun ne dusndum acaba ruhumu gercekten tamir ediyormuyum yoksa kendımımı kandırıyorum .
ailemden birinin üzülmesi beni cok uzuo ...ve şimdi ablam cok üzgun aglamktan gözleri şişti garibimin .öle işte:(

umarım yarında guzel olur herşey ...
daha çok çalışmalıyım daha çok ..
geçtiğim sayfaları okudugumda demişimki ÖLÜMÜNE GİRİYORUM BU SINAVA.
Aradan zamn geçti ve ben bu cumlemı unutup hayatıma devam etmişim ...nasıl okdar calıştımki ozamnlar ..benmıydım o kız ..
şimdi nereye gıttı acaba ..
bugun çok duygulandım .ESKİunımın vızeleri var oda arkadaslarım arıyolar ve "off seni özledik bizede çalışma aşkı verıyodun .yurt soguktu hatırlamıyosun .gece 3e kadar kızlarla dırdır edıp herkes yattıktan sonrda yorganın altında ders çalışırdın dedıler ..sabah bız uyandıgımızda sen hala ders ccalışıo olurdun " işte ben o gunleri özledim hemde çok özledim..ünimi özledim arkadaşlarımı özledim.keşke mecbur kalmasaydımda onlarla beraber okuyabılseydım...çok şükür ama yaty geçişim kabul edıldı ya kabul edımeseydı unımı dondurcaktım ..belkide asla devame demıcektım..
ailem zorlanıcaktı .sıkıntı çekiceklerdi..

asllında ben kahramanım çok buyuk bır fedakarlık yaptım çünkü..
hayat ne olur tsmye atanıyım ..ne olur atanıyım .sınava kadar bütüb konuları tekrar edeyim ..
sınavın sonucu hayrıma olsun ...

atanıyım bana o mutluluguda yaşat .bu şekılde en sevdıgım insana haksızlık yapıorum.
onu gercekten cok sevıyorum ....

günlük bee ..biliomudur onu bu kadar özlediğimi hala onu bekledıgımı ....bılsın gunlugum bılsın ...hersey 2009da plandıgımız gıbı olurmu acaba ?demişti 2011 agustos ayı şimdi cok uzunmuş gıbı ama bak görıceksın bıtıcek ve ben bıtırdıgımde dırek yanına gelicem seni uzaktan izlicem eger hayatında bırı olmadıgını görursem (...) :(..gel artık hala kimse yok haytaımda olmıcakta seni bekliorum ...
evet kızgınım sana cunku beni bekle demedın mantıga bak mantıga çok zor bişeymiş bana haksızlık yapamazmış..böle bişey isteyemezmiş.

ama bak gördunmu ben toparladım eskısınden cok daha gucluyum .konuşmam bıle degıştı .bakış acım cok farklı .en cok yakışan sey gulmektı ya bana .artık gulumseme bıle degıstı..
hatta gözlerımın rengı bıle :)
ben çok degıştımm....hatırlıomusun asla bı oturusta(hiç kalkmadan,kimseyle konuşmadan,kitabı kapatmadan ) 100 sayfa okuyamzdım hanı .rekor kırmaya calışırdım hep..ama artık 100u geceli cok oldu ....

ben degıstımde ya sen ?

Alt 09-11-2010, 11:45 PM   #205 (permalink)
Binbaşı

EWET SINAVA 1 AY KALDII AMA BEN ZAMANI O KADAR IYI DEGERLENDIRECEGIMKII ZAMN RESMENN BANA UYACAKKK..KONULARIM BITTIGINDEE BENIM DAHA ZAMANIM BILE KALACAKK..BENN CALISIYORUMM CALISTIKLARIMI ASLA UNUTMYORUMM..DUZENLI TEKRARLARLAA DAHA DA EMIN OLARAKK ILERLIYORUMM...
her şey artık cok guzel
şimdi gidiyorumm.....

hımmm 1 sey dahha ben nefes almayıı gercekten cok sevıyorumm..gulmekk ıse tamaemn benıı yansıtıyorrr

Alt 11-11-2010, 10:28 AM   #206 (permalink)
Binbaşı

slm bakalım nasılsın :)

ben cok acıktım bugun dersım yokmuş ama benım ghaberım yoktu .hala uyum saglayamdım aslında ama ..alışmaya calışıorum .

belki zor olccak bılemem ama ole işte bakalım ..

hedeflerime yenileri eklenıyor .amaclarım renklendi .daha cok istiyorum .tsmye atanmayı istıyorum .bayramdada çizme istiyorum :)

gerci bayramdda dısarı cıkmıcam ama olsun yınede ıstıyorum ..hiç ummadıgım bişey daha oldu..canım sıkıldı aslında 2 gundur hep olma ihtımalını dusunuyorum ..cok korkunç bişey bu ama bugun nedense içim rahatladı ...
olmaz öle şey degıl deyiip geçiştirmek istıyorum .umarım bıgun bu olay karsıma dıkılmez..sunku bole bıseeyle ugrasacak hıç gucüm yok ..
kib

Alt 11-11-2010, 03:40 PM   #207 (permalink)
Binbaşı

:))
sefam olsun sefammm ..

yatay geçiş yaptıgımı duyunca morali bozulup suçluluk duyacak bırı vardı .bugun onun ev arkadasıyla nette konuştuk buyuk bır zevkle soledım 2.donem geliceksın dıee duymuştum dedi...yanında kesın oo iğrenç insanda vardı ..sebebı ne falan dedı ama geçiştirdim..

gordunmu yabana atmıcaktın benıı ...gecen yıl o kadr cok dedıkodumu yaptın ne oldu hıç bıseyy ....sebebıde sadece onunla konuşmamamdı :)

sabreden derviiş muradına ermiş....

ben kazandımm ..ben kazandımm

Alt 13-11-2010, 12:03 PM   #208 (permalink)
Binbaşı

her şey yolundamı bılmıorum .sınava az kaldı ve strese kapıldım .sureklı ıcımden sakın ol sakın oll dıyorum ..korkuyorum aslında gunlugum .basaramamaktan korkuyorum....sınava 15 gun kaldı ve benım sınava calışmak harıcı bırsuru işim varr .unı ödevlerım ,1 rkadasım gelıcek ve onla kesın gorusmem lazım ..bunada sınır oldum iştee..
nasıl ytiştircem herseyi bilmioruum .bayram zaten hayal oldu daaa... toz pembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı demek istemiyorum

Alt 14-11-2010, 11:48 AM   #209 (permalink)
Binbaşı

istedıklerım o kadar nettki ..
ulaşmak ıstıyorum .bide bi ukalalık var ustumde nasılsa tsmye atanıcamda ben hemn atanmak ısıyorum der gıbı ..dun kendı kendıme konuşurken ole bır cumle kulandım ..ve guldum sonraa dedım napıosun kujum sen nedıosun ..

öle ıste durum buu calış calış calış ..daha cok calışşş..bı kıtabım var 3000 soru ıcınde ...15 gün var ve her konuyu tekrar edıp testını cozmelıyım .buda hergun 4 unıte falan edıoo ..alah yardımcım olsunn ....

sonucu hayrıma beklıomm

Alt 14-11-2010, 09:48 PM   #210 (permalink)
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istedıklerım o kadar nettki ..
ulaşmak ıstıyorum .bide bi ukalalık var ustumde nasılsa tsmye atanıcamda ben hemn atanmak ısıyorum der gıbı ..dun kendı kendıme konuşurken ole bır cumle kulandım ..ve guldum sonraa dedım napıosun kujum sen nedıosun ..

öle ıste durum buu calış calış calış ..daha cok calışşş..bı kıtabım var 3000 soru ıcınde ...15 gün var ve her konuyu tekrar edıp testını cozmelıyım .buda hergun 4 unıte falan edıoo ..alah yardımcım olsunn ....

sonucu hayrıma beklıomm
hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.Çalıştın ve inşallah hakkını alırsın
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks