Cevap: neseli ceni'nin günlüğü Evet mide bulantılarım an itibariyle başlamış bulunuyor. Kendimi çok iyi hissettiğim söylemenez. Birinden destek almak istiyorum ama konuşmaya başladığım an daha kötü bir hal alcak biliyorum. Bugün dışarı çıksam mı çıkmasam mı pek emin değilim. Yarın da bi arkadaşım gelecek başka şehirden çok kötü bir zamana denk geldi, nasıl ilgileneceğimi bilemiyorum. Aslında bu durumun uzun sürmesinden korkuyorum. Doktorlar belli bi süre sonra geçer diyorlar ama doktora gitmeden önce de aynı sorunları yaşayarak gitmiştim ilacı bıraktığımda yine aynı şeyler olunca başa mı dönüyorum diye düşünmekten kendimi alamadım... Ama bu düşünceye kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Bir de dün telkinlerime başkalarının düşüncelerini çok önemseme ve erken uyanma telkini ekledim dinleyerek uyudum. Acaba ondan mı ilacın etkisi mi bu? Ailemin yanına gidicem bi kaç gün sonra ilacı bıraktım onlara da sağlıklı görünmek istiyorum, onun da baskısı olabilir mi bilmiyorum... Onlar üzüldüğünde daha çok üzülüyorum çünkü. AH ŞU BULANTIM GEÇSE AH Bİ GEÇSE BAŞKA HİÇ BİŞEY UMRUMDA DEĞİL. FİZYOLOJİK RAHATSIZLIK DAHA KÖTÜ. Hele ki mide bulantısı. İnsanın tüm vücudunu sarsıyor.
Ne yapmalıyım sizce bu durumu atlatmak için? Mide bulantısını önleyecek haplardan kullanan işe yaradığını söyleyecek olan var mı? Öyleyse gidip alırım hemen eczaneden. Bu durumu atlatmam gerekiyor. Atlatırsam bişeyim kalmayacak. Telkinlere devam etmeliyim sizce bu durumda iyice bulantı yapmaz değil mi? Herşeyden korkar oldum. Dışarı da çıkamıyorum ben napıcam.. Ühü :'( |