Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2010, 04:01 PM   #213 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

• işte kelimelerin bittiği AN .
  • İNSANLAR KORKAR BENDE KORKTUNM VE AĞLADIM .
  • yüzleşmekten korktum .konuşamadım asla herşeyi tam anlatamadım .kaçtım bi korkak gıbı düşünmekten bile kaçtım .
  • aşk bahanelerine sığındım .bu çaıkmazdan çıkmadım ve asla çıkamıcamda ...sessızlıgıme bogularak kurtulmaya çalıştım .ve dahada boguldum .her çırpınışımda daha fazla daha fazla kanım aktı .
  • ailem : onları çok sevıyorum onları üzmek istemiyorum .
  • dun kotu bı gun gecirdimm ..butun gece uyumadım ...ama 13 saat agladım gercekten yuhh dedım kendımee nasıl bu kadar zarar verebılıorum anlmadım gıttıı .....
.
  • sabah ışıklarında nescafemle çıktım balkonaa gunun ışıklarını selamladım ..
  • bugun yeni bı gundu ..yepyeni gun . aşkım ve ailem karşı karşıyaaa ..secım yapmak ıstemıyorum ..bole bı konuda secım yapılmazki ( zaten ortada aşık oldugum insan yok daha )..kimse benı secıme zorlamıoo ..ama bırını secmezsem herkes cok uzulcek ..ama ben hem secım yapmak ıstemıyorum hemde kımsenın üzülmesını ıstemıyorum ....bunu nasıl başarıcam bılmıorum
  • ama ben gucluyum dımı 13 saat aglayarak gucumden hıç bısey kaybetmedım
..
  • dun annesıyle arkadasımla karsılastık .bana hıç yakın davranmadı oysa eskıden telefonda konusurduk ve gayette samımı olurdu ..yapmacıkmıydı butun duygular !
  • gunahsızım ben bu ilişkide ne onun ne benım ne aılemın hıç bır gunahı yokk ...suç mu ? suçlumu arıosunuz o zamn ıste (....) bakıcaksın .
yakında gelicekmış .
o zamn en olcakk ..

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla