Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Morliçe :) Tropikal_k

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Morliçe :) Tropikal_k Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: RenaC Nickli Üyeden Alıntı hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.Çalıştın ve inşallah hakkını alırsın son 2 aydır ara vermem benı cok cok cok gerılere ıttı bıldıklerımı dahı unutmusum ..buna uzuldum aslında ama bakalım hayırlısı...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Morliçe :) Tropikal_k

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-11-2010, 12:43 PM   #211 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:
RenaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.Çalıştın ve inşallah hakkını alırsın

son 2 aydır ara vermem benı cok cok cok gerılere ıttı bıldıklerımı dahı unutmusum ..buna uzuldum aslında ama bakalım hayırlısı

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2010, 12:49 PM   #212 (permalink)
Binbaşı

1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

slm kujum ii bayramlar :)

dun guzel bır gundu bugunsee ole bı cesaret bı ıs yapıorumkı sormaa..çok çok çok heyecanlıyım belkıde hata yapıorum aslında daha dogrusu ben napıorum yaaa ..bi arkim aradı .hani eski sevgılım vardıya (zaten baskada olmadı )..arkadasımla buluscaktık bızz ...onun aılesıde onlara gelmiş ..bana gelcemısın yoksa dısardamı bulusalım dedıı bende nıe bılmıorum ....yooo sıze gelirim sorun olmaz dedımm ...offf ınanamıyorum kendıme durduk yere sorun yaratıorum basımaa 2 saat sonra cıkıcam evden offfffffffff ....

hata yapıorunm ama sımdıı dıyemem ben vazgectım dıeee ...

kafama tüküreyım ben yaaa:(

kii acayıp utanırım utanınca sesım tıtrer kendımı ele verırım..

ama ne olcak sımdı bılmıorm ..hayır nıee gıdıosun kii yaa ...annem duysa keser beniii keserr ...hatat dırek kasaba verır ...

bana şans dıleee ...

Alt 18-11-2010, 04:01 PM   #213 (permalink)
Binbaşı

• işte kelimelerin bittiği AN .
  • İNSANLAR KORKAR BENDE KORKTUNM VE AĞLADIM .
  • yüzleşmekten korktum .konuşamadım asla herşeyi tam anlatamadım .kaçtım bi korkak gıbı düşünmekten bile kaçtım .
  • aşk bahanelerine sığındım .bu çaıkmazdan çıkmadım ve asla çıkamıcamda ...sessızlıgıme bogularak kurtulmaya çalıştım .ve dahada boguldum .her çırpınışımda daha fazla daha fazla kanım aktı .
  • ailem : onları çok sevıyorum onları üzmek istemiyorum .
  • dun kotu bı gun gecirdimm ..butun gece uyumadım ...ama 13 saat agladım gercekten yuhh dedım kendımee nasıl bu kadar zarar verebılıorum anlmadım gıttıı .....
.
  • sabah ışıklarında nescafemle çıktım balkonaa gunun ışıklarını selamladım ..
  • bugun yeni bı gundu ..yepyeni gun . aşkım ve ailem karşı karşıyaaa ..secım yapmak ıstemıyorum ..bole bı konuda secım yapılmazki ( zaten ortada aşık oldugum insan yok daha )..kimse benı secıme zorlamıoo ..ama bırını secmezsem herkes cok uzulcek ..ama ben hem secım yapmak ıstemıyorum hemde kımsenın üzülmesını ıstemıyorum ....bunu nasıl başarıcam bılmıorum
  • ama ben gucluyum dımı 13 saat aglayarak gucumden hıç bısey kaybetmedım
..
  • dun annesıyle arkadasımla karsılastık .bana hıç yakın davranmadı oysa eskıden telefonda konusurduk ve gayette samımı olurdu ..yapmacıkmıydı butun duygular !
  • gunahsızım ben bu ilişkide ne onun ne benım ne aılemın hıç bır gunahı yokk ...suç mu ? suçlumu arıosunuz o zamn ıste (....) bakıcaksın .
yakında gelicekmış .
o zamn en olcakk ..

Alt 20-11-2010, 07:09 PM   #214 (permalink)
Binbaşı

toparlanmaya calışıyorumm ...

zor oluo ama dokuluorum yaaa...kafam karmakarışık .inanmaya calıştıklarımla yasadıklarım cok farklı ....
olumlu seyler dusunerek kurtulmaya calışıorum ....

o insanlar benı cok sevıyolardı ..şimdi ne olduu ne anlamadım..arkadasım herseyı benım buyuttugumu kotu bısey olmadıgını soluoo...

Alt 20-11-2010, 09:38 PM   #215 (permalink)
Üsteğmen

Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light

Yeldacım kendini toparla hadi...kalk silkelen at şu matemi hüznü üstünden...GÜÇLÜSÜN SEN..
Ailesinin tavrını üstüne alma bence,kişisel algılama..Eğer bir tutarsızlık yaşıyorsa kendi sorunları bu..Herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum..Hadi kapat şu çaresizlik sayfasını,herşey güzel olacak...
Alt 21-11-2010, 08:10 PM   #216 (permalink)
Binbaşı

sümbüli tatlım cok tesekkur edrım ..aslında haklısın . fazla buyutup gunlerce kendımı yıprattım .

şimdi bakıyorumdaa cok cok cok gereksızz..

suan sevgılı olmasakta bıgun olacagımza ınanıyorum aynen eskı gunlerdeki gıbı ..
ve kendımede guvenıyorum sayet benı sevmeselerde ben kedımı sevdırırımki tabi bu yaptıkları terbıyesızlıkları unutabılırsem .
sonra annesı demışki arkdasımaa benım oglumdaa hıç akıl yok cok yakışırlar ya bunlar demış..
nekadar dogru bılmiyorum tabi .
.................................................. ..............................
günlüğüm kujum naber?
kalbım cok hızlı atıoo durdurr yeni bır ask yok gunlugum sınav heyecanı şimdiden başladıı ..son 6 gun :(

heyecanlanmak istemıyorum ama elimde değil yaaa ..offfff
bak ben zekiyim ,ewet belki çok ara verdım ama guzel ve cok sıkı bır tekrarla herşeyi yoluna koyabılırım ...zamana gelince zaman bana uyacak ve ek zamnım bıle kalacak .o gun hıç sıkıntı yaşamayacagım .şans tamamen benden yana olacak .tabi bu arada şans kolyem evde bana guç topluor olacak :)
yelda_k durma yokkk hadii ders çalışmayaaa ..nescafeler ele ...hımm akşam yatmadan guzel bır plan yapmayı ıhmal etmee...

sınavda asla yanlış şıkkı işaretlemeyecegım .
bıldıklarımden okadar emin olucamki .diyelimki iki şık arasında kaldım şansım devreye gırecek ve ben dogru şıkkı işaretliyor olacagım.
kendımle gurur duymak istıyorum ...
alacagım puan kaç olursa olsun ...TSMYE ATANACAGIM .

Alt 21-11-2010, 08:22 PM   #217 (permalink)
Yüzbaşı

matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about

evet yelda sen kesinlikle yazdiklarini hayata gecirebilecek bir kapasitesi olan basarili insanlardan birisisin.. bu ozelligini hic bir zaman unutma.
Alt 22-11-2010, 09:57 AM   #218 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet yelda sen kesinlikle yazdiklarini hayata gecirebilecek bir kapasitesi olan basarili insanlardan birisisin.. bu ozelligini hic bir zaman unutma.

matri çok tesekkur ederım bugun yıne kendımden umutsuz bısekilde uyandm..yazdıkların benı mutluu ettı teekkur edrrım ..i vrasın

Alt 22-11-2010, 10:20 AM   #219 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Selaaaammmmmmmmmmmmmmmm Sana bu güzell günde güzell enerji gönderiyorummmm. Hep gülümseyelimmm inşallahhh Sana bol bol boooo...ol başarılar diliyorummm ve güzell oluyor herşey hissediyorummm öpüyorummmmmm
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2010, 10:22 AM   #220 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice

sınavında konusunda birşey söyleyebilirim, çok umut bağlama yapabiliyorsan olursa olur olmaz olmaz modeunda çalış ve sınava bu rhatlıkla girmeye çalış, ben o şekilde yapmıştım zamanında, 97 civarında puanla derece yapmıştım İşallah sende yaparsın ama işin içine girince insan zorlukları görmeye başlıyor, neyse hele bir yerleş zorlukları sonra konuşuruz başarcağına inanıyorum:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks