Cevap: Bir Kapsül Depresif İmitasyon... Merhaba yeniden. Yazıma karşı neden böyle yaklaştığınızı anlayabiliyorum ki yazıyı yazarken irili ufaklı tepkileri de göze almıştım zaten. Evet anladım siz Kutsal sayılan Kitapları kastediyorsunuz. Hımmmmm, peki saygım var görüşlerinize, dini konularda kimseyle tartışmam, zira bunların gerçek olup olmadığı hakkında kişisel bir kesin bilgim yok. Bu arada bir cümleniz dikkatimi çekti ama her neyse, konu uzamasın. Size şöyle söyleyebilirim: İnanış evrensel bir seçim olduğu için size sonuna kadar saygım var ve bu Kitaplar elbette ki sizin için kuşkusuzdur, sizin adınıza bunda endişem olamaz ve inanın gerçek olmasına ben de sizin kadar çok inanmak isterim ki oradaki vaatlere ben de muhtacım. (kaldı ki ben bu tür yaklaşımlara inanışımın zayıf olduğunu belirttim, onları tamamen reddetmedim.) "İnsan icadı bir kitap olduğunu düşünüyorsanız da diyecek hiçbirşeyim yok zaten" Kanıtım olmadığı şeyler hakkında kesin yargılarım yoktur ki böyle diyebilecek bir güçte de değilim, hem estağfurullah, eminim ben de sizden çok şey öğrenebilirim. Size de iyi geceler. ---------------------- Merhaba Pozitif Life "evrenin daha iyi bir planı var sanıyorum ne dersiniz" Umarım vardır, umarım Yaratıcı bizi yaratmakla kalmayıp ödüllendirecektir... Aksi halde insanlık için pek de iç açıcı bir tablo çıkmayacak ortaya. (Cennet şeklinde tabir edilen bir ortamın olmama ihtimali kulağa ne kadar ürkütücü geliyorsa...) Her neyse : ))) |