Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2010, 03:55 PM   #80 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir.

Alıntı:
Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstemek yetmez, amacımıza ulaşmak için şiddetle arzulamamız gerekir (Ovidivs). Azimli olmalıyız.Herhangi bir şeyin sonucu başarısızlıkla sonuçlansa bile tekrar denemek gerekir.Muhteşem yazı.
Evet Perpetuals. Hayatta başarılı olmak için kuşkusuz en gerekli şeylerden birisi azim. Ben bu aralar amaçlara ulaşmada şiddetli arzunun etkisini sorguluyorum. Acaba gerçekten arzulamak yeterli midir? Ya da bu hissettiğimiz duygu arzulamak mıdır? Veya bu duygu her zaman sağlıklı mıdır? (Burada belki farkında olmadan istemediğimiz bir şey için çabalamaktan bahsediyorum. Oluyor çünkü) gibi... :))

Ancak başarının anahtarı pes etmemekte saklı.

Sevgilerimle.