merhaba arkadaşlar.başlıkta bir dedim fakat aslında iki defa.evet iki defa otohipnoz deneyimi yaşadım.ilki bayağı ürkütücüydü,resmen karabasan gibi kilitlendim.içimdeki korkuyu tarif edemem.otohipnozdan çıkmak için o kadar çaba harcadımki anlatamam.resmen karabasandı.aslında benim suçumdu çünkü korkumu bastıramayıp paniye kapıldım ve hipnozdan çıkmam 30 dakikamı aldı.aradan geçen bir hafta sonunda cesaretimi toplayıp ikincisini denedim ve tabi bu kez deneyimliydim
ikincisi çok zevkli oldu,hafif bir korku ve heyecan ie karışık müthiş bir duyguydu,korkumu bastırdıktan sonra bedenimin tüm ağırlığını kaybettim.resmen vücudumu hissetmiyor ve tıpkı ekseninde dönen bir küre gibi havada bir tüy gibiydim.o kadar zevkliydiki telkini falan unuttum ve sadece o anı yaşadım.düşünsenize havada kendi ekseninizde bir tüy gibi dönmek
mükemmel bir duyguydu ve o an sadece öylece geçirdim.tam tamına 2 saat sürdü.sonunda nasıl uyandığımı bende bilemiyorum.ama gecenin 2:35 büyük bir mutluluk ile uyandım.o an telkin yada farklı şeyler yapabileceğimi biliyordum ama o güzel anı hiç bozmak istemedim.nasılmı yaptım?çok basit
önce yatağa rahat bir pozisyonda uzandım.okyanus sesi içeren kısık bir müzik.ardından diafram kasıyla alınan derin derin nefesler...insanı gerçekten rahatlatıyor.sonra ayak parmaklarımdan saç tellerime kadar tüm vücut organlarını teker teker telkinler ile rahatlattım ardından forumlarda geçen teknik geliyor..20 basamaklı bir merdiveni çok ağır bir şekilde inmeye başladım.iki otohipnzdada 20 basamağın sonunu görmeden hipnoza dalıverdim.artık inanıyorum çünkü kendimden biliyorum....