Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2010, 05:56 PM   #2 (permalink)
Alice in Wonderland
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: Uyurken ne kadar kısık seste dinleyebilirim?

Alıntı:
rimax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bu telkinleri bilgisayarı ne zaman açsam dinliyordum ama forumda yazdığına göre aralıksız dinlemek daha etkiliymiş.

Bende bikaç kez doğa versiyonlarını dinlemeye çalıştım uyurken fakat uyuduğum uykudan hiçbişey anlamadım.

O yüzden sesi nerdeyse duyulmayacak kadar kısık bir biçimde açsak bile yararı olur mu acaba?

Bu arada laptoptan dinlediğimi de belirtmeliyim.

Ya da benim gibi uykusu hafif olanlar gece yatarken nasıl dinliyor önerisi olan var mı?
mp3 çalara hoparlör e takıyorum . sesini ayarlıyorum isteğime beni rahatsız etmeyecek kadar ama duyabileceğim kadar. sabaha kadar dayanıyor mp3 çaların şarjı zaten. ilk doğa ile başlatıyorum uyumam daha kolay. sonrakileri zaten duymuyorum uykuya daldığım için.ama uykum hiç bölünmediği için sesi rahatsız etmiyor beni.zamanla alıştım çok.