Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2011, 07:02 PM   #2 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim..

merhabaaa..öncelikle hoşgeldin..ne kadar masum ve net cümlelerle anlatmışsın kendini..teşekkür ederiz..
ben önce kendinle barışmanı öneririmm..neydi kilo almana sebep olan şey zihinsel sebep, bunu sor kendine..sonra başkaları için yaşadığın başkalarına kendini sevdirmek için yaptığın herşeyden dolayı kendinden özür dile..çünkü aslında sen olduğun gibi tam ve önemlisin..kendini telkinlerle desteklemen güzel olacaktır çünkü zihninde problemi çözmezsen kilo verir verir alırsın..taki alman gereken dersi alana kadarr , yani kendini sevene kadar..biraz yazarak çalışma yapmanı öneririm...sevdiğin şeyleri sevmediğin şeyleri bilinç altında ne var ne yoksa yaz bakalım..

evet uzunca bir süre, sana etki ettiğini hissedene kadar ego ve suçluluk dinlemeni kendine güven dinlemeni öneririm..

en yakın zamanda istediğin kendine kavuşman dileğiylee..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla