Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba... Bu Bir hikaye değil... belkide hikayedir bilemiyorum... şöyle anlatayım kendimi.. 25 yaşındayım... kendimi bildim bileli kiloluyum.. daha doğrusu liseli yıllardan sonra..Kafama hiçbirşeyi takmayan biri olarak görülsemde en ufak bir şeyi büyüttükçe büyütürüm ... erkek arkadaşımın bir mesajında soğuk davranması ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-01-2011, 06:47 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
buz_kalpli is an unknown quantity at this point
Exclamation Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim..

Merhaba... Bu Bir hikaye değil... belkide hikayedir bilemiyorum... şöyle anlatayım kendimi..
25 yaşındayım... kendimi bildim bileli kiloluyum.. daha doğrusu liseli yıllardan sonra..Kafama hiçbirşeyi takmayan biri olarak görülsemde en ufak bir şeyi büyüttükçe büyütürüm ... erkek arkadaşımın bir mesajında soğuk davranması bile mesela.. herneyse.. yaşadığım bir olay neticesinde hiçbirşeyi umursamamaya başladım... hayata küstüm sanki.. hayatımı yönlendirecek sınavları bile hiçe saydım..
konuyu dağıtmayayım.. Kilo vermeyi kafama koyduğum bir dönem yaklaşık 2 yıl önce 20 kiloya yakın(18.6) kilo verdim.. yanımda yakınımda beni destekleyecek kimse olmamasına rağmen..karar verdim dikkat ettim egzersiz yaptım.. sonra birşeyler oldu.. kilo verememeye başladım.. bu beni dahada mutsuzluğa itti... şimdi fazlasıyla geri aldım..
Mutsuzluğumda cabası.. Arkadaş ortamına girdiğimde muhabbetim çok iyidir güldürür eğlendiririm.. ama içimde öyle biri var ki hiçbirşeyden tat almayan... hiçbirşey yapmak istemeyen biri...pollyannacılık bu galiba...Kendimi sevmiyorum.. ki gerçektede çirkinin biriyim.. onun dışında Unutamadığım bir geçmiş var ki o yüzden kimseyi sevemiyorum.. aşk derseniz hayatımda birisi var yenilerde... ama ona karşı birşey hissetmiyorum sanırım.. Hoş O da zaten Hissetmiyo bence..

offf cümlelerimi toparlayamıyorum... anlatamıyorum hislerimi... Mutlu olmak beyaz bir sayfa açmak istiyorum... Ve buna Kilo vermekle başlamak istiyorum... Destek olabilir misiniz bana.. Yol Gösterirmisiniz.. Buna gerçekten ihtiyacım var çünkü..

Ne yapmalı nasıl başlamalıyım..
Biraz inceledim siteyi.. Önce ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini mi dinlemeliyim ?? Hangi versiyonu daha etkili?? Kilo verme telkinini ne zaman dinlemeliyim.. Bana bir sıralama yapabilir misiniz... 70-80 saat sadece ego ve suçluluk.. ertesi hafta 70-80 ego-suçluluk + kilo verme telkinlerimi ??

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

buz_kalpli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2011, 07:02 PM   #2 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim..

merhabaaa..öncelikle hoşgeldin..ne kadar masum ve net cümlelerle anlatmışsın kendini..teşekkür ederiz..
ben önce kendinle barışmanı öneririmm..neydi kilo almana sebep olan şey zihinsel sebep, bunu sor kendine..sonra başkaları için yaşadığın başkalarına kendini sevdirmek için yaptığın herşeyden dolayı kendinden özür dile..çünkü aslında sen olduğun gibi tam ve önemlisin..kendini telkinlerle desteklemen güzel olacaktır çünkü zihninde problemi çözmezsen kilo verir verir alırsın..taki alman gereken dersi alana kadarr , yani kendini sevene kadar..biraz yazarak çalışma yapmanı öneririm...sevdiğin şeyleri sevmediğin şeyleri bilinç altında ne var ne yoksa yaz bakalım..

evet uzunca bir süre, sana etki ettiğini hissedene kadar ego ve suçluluk dinlemeni kendine güven dinlemeni öneririm..

en yakın zamanda istediğin kendine kavuşman dileğiylee..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2011, 07:15 PM   #3 (permalink)

Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
buz_kalpli is an unknown quantity at this point

Ben Teşekkür ederim dikkate alıp okuduğunuz yorum yaptığınız için... Kendimle barışmazsam ne kilo verebilirim ne de mutlu olabilirim bunun farkındayım ama nasıl ? zihnimde nasıl çözeceğim bunu sadece telkinler yeterli olacak mı ? Yani bu kendimden Özür dilemek ya da yazarak çalışmak nasıl olacak ? ne soracağım kendime örneğin yazarken ?

O zaman sadece Ego ve suçluluğu dinleyeceğim ben hatta hemen başlayayım buna..

desteğinizi esirgemeyin lütfen...

he birde şunu soracağım size.. Ego ve suçluluk ayrı ayrı mı yoksa sırayla mı dinlense daha etkili olur.. yani ben listemde arkaarkaya yerleştirdim ikisinide bu şekilde sıra ile dinlesem olur mu yoksa sadece ego 80 saat sonra suçluluk mu ? ne şekilde tavsiye edersiniz ?
buz_kalpli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2011, 07:29 PM   #4 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

ego suçluluk kendine güven bir arada dinlene bilir..telaş yapma..bunları dinledikce kendine gelişecek yollar bulacaksın..formu iyice gez ..eft hakkında bilgi edin..ho'opo yöntemi hakkında bilgi edin..ama acale etme ..yola çıktın aradıklarını bulacaksın..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2011, 07:53 PM   #5 (permalink)
Guest

Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice

gerekli bilgiyi arkadaşım verdi zaten, ben sadece senin gibi içten bir şekilde, hoşgeldin demek istiyorum:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2011, 02:16 PM   #6 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Hoş geldiinnn aramızaaaa,

Yazılarını okurken aslında kendinle barışmanın çok da kolay olduğunu fark ettim. Biraz tembellikten ve şu üzerine sinmiş ağırlıktan sıyrıl. Bak aradığın kapıdan girmişsin. Şimdi sıra içeride kendine uygun sarayı inşa etmek canımcım.

Sıva kolları, çalışmayaaa.... Bir kere yapabildiysen, şimdi buradan alacağın destekle çok daha iyisini yapabilirsin.

Seni takipteyiz :))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2011, 02:44 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

Merhaba hoşgeldin
Telkin konusunda pek birşey söylemek istemiyorum fakat sana tavsiyem suçluluk şimdi dinleme derim öncelikle kendinle barışmanı tavsiye ederim ve öncelik olarak bir doktora gidip kontrollerini yaptırarak doktor kontrolünde telkinlerin desteği ile kilo vermeni tavsiye ederim .
Ve şunu sakın unutma bu dünyada senden daha değerli kimse yoktur kendi değerinin farkında olmalısın ....
Alt 04-01-2011, 11:20 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough

Canım,

Hoşgeldin! Yapman gereken şey sadece daha önceden yapmayı başarmış olduğun birşey, bunun farkında mısın? Ben 6 ay içinde 12 kilo verdim hiç bir şey yapmadığımı düşünürken ama aslında yapmışım... dur sana hemen reçeteyi anlatayım... =)

her gün 4 kilometre yürüyüş....

tabağındaki yemeği asla ama asla bitirmeyeceksin canım... ne yersen ye... istediğini yiyebilirsin ama küçük miktarlarda... daha zararlı olanları daha az yiyeceksin...

meyve yemeyi hiç sevmem ben ama o vitamini de bi yerlerden alman lazım o yüzden meyveli yogurtları tavsiye ederim...

ekmek olarak da sadece ve sadece tost ekmeği... beyaz ya da kepekli olması farketmez...

kendine her zaman gülümsemeyi ve kendini zayıf olarak, giremediğin kıyafetlerin içine giriyor olarak imgelemeyi unutma...

Asla bana olmaz dediğim pantolonlar bol geliyor şu anda =)

Diğer konulara gelince...

Ben de çok zor ve kötü bir ilişkiden çıktım, sonra bana çok değer veren birisiyle karşılaştım ama ona karşı birşey hissedemeyip kalbini kırdım.... hala bir şeyleri oturtabilmiş değilim... bir yandan suçluyorum kendimi kıymet mi bilmiyorum diye, kalp kırdım diye... diğer yandan... sevdiğim ama o anlamda sevmediğim çok değerli bir dostumu kaybettim diye...

Biz her zaman fark etmesek de karşımızdaki insanlara da çoğu zaman kendimize davrandığımız gibi davranırız... "Kendime değer vermiyorum ama başkalarına veriyorum" diye bir şey yok aslında.... Kendine değer vermiyosan başkasına değer vermen kendine vermediğini o sana versin umuduyladır....

Kendimizle ilişkimizi çözemediğimiz sürece böyle şeyler yaşamaya devam edeceğiz... ne zaman ki önce kendi kendimizin mükemmel arkadaşı, sevgilisi olmayı başaracağız o zaman etrafımızda mükemmel dostluklarımız ve aşkımız olacak... bunu sakın unutma...

öncelikle kendinle ilgili önyargılarından arın, dünyayı da bambaşka bir gözle göreceksin...

kendini suçlamayı ve küçümsemeyi bıraktıktan sonra iç sesini dinle tekrardan... bu hayattan neler istiyorsun? potansiyelinin farkına var ve harekete geçersen elde edeceklerini düşün!

sevgiler canım =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks