04-01-2011, 11:20 PM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir kişilik yer açın ahali.... Ben geldim.. Canım,
Hoşgeldin! Yapman gereken şey sadece daha önceden yapmayı başarmış olduğun birşey, bunun farkında mısın? Ben 6 ay içinde 12 kilo verdim hiç bir şey yapmadığımı düşünürken ama aslında yapmışım... dur sana hemen reçeteyi anlatayım... =)
her gün 4 kilometre yürüyüş....
tabağındaki yemeği asla ama asla bitirmeyeceksin canım... ne yersen ye... istediğini yiyebilirsin ama küçük miktarlarda... daha zararlı olanları daha az yiyeceksin...
meyve yemeyi hiç sevmem ben ama o vitamini de bi yerlerden alman lazım o yüzden meyveli yogurtları tavsiye ederim...
ekmek olarak da sadece ve sadece tost ekmeği... beyaz ya da kepekli olması farketmez...
kendine her zaman gülümsemeyi ve kendini zayıf olarak, giremediğin kıyafetlerin içine giriyor olarak imgelemeyi unutma...
Asla bana olmaz dediğim pantolonlar bol geliyor şu anda =)
Diğer konulara gelince...
Ben de çok zor ve kötü bir ilişkiden çıktım, sonra bana çok değer veren birisiyle karşılaştım ama ona karşı birşey hissedemeyip kalbini kırdım.... hala bir şeyleri oturtabilmiş değilim... bir yandan suçluyorum kendimi kıymet mi bilmiyorum diye, kalp kırdım diye... diğer yandan... sevdiğim ama o anlamda sevmediğim çok değerli bir dostumu kaybettim diye...
Biz her zaman fark etmesek de karşımızdaki insanlara da çoğu zaman kendimize davrandığımız gibi davranırız... "Kendime değer vermiyorum ama başkalarına veriyorum" diye bir şey yok aslında.... Kendine değer vermiyosan başkasına değer vermen kendine vermediğini o sana versin umuduyladır....
Kendimizle ilişkimizi çözemediğimiz sürece böyle şeyler yaşamaya devam edeceğiz... ne zaman ki önce kendi kendimizin mükemmel arkadaşı, sevgilisi olmayı başaracağız o zaman etrafımızda mükemmel dostluklarımız ve aşkımız olacak... bunu sakın unutma...
öncelikle kendinle ilgili önyargılarından arın, dünyayı da bambaşka bir gözle göreceksin...
kendini suçlamayı ve küçümsemeyi bıraktıktan sonra iç sesini dinle tekrardan... bu hayattan neler istiyorsun? potansiyelinin farkına var ve harekete geçersen elde edeceklerini düşün!
sevgiler canım =) |
| |