Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2011, 12:12 PM   #7 (permalink)
can_can_ny
Teğmen

can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Hazır mısınız? ("Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" serisinin devamıdır)

Merhaba Arkadaşlar
Bilgilerin hepsii harika ve motive edici bilgiler.ve hemen hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum.ama bir kaçç sorum olacakBen yaklaşık 2 haftadır arada 1 kaç gün kaçırmışlığım olan affetme ve kabullenme meditasyonu yapıyorum.eğer yanlış anlamadıysam anladığım kadarı ile önce içimizdeki olumsuzluklardan kurtulup öyle istemeliyiz dimi bu ilk sorum ?=:)))
2.sorum ise ben çocuklukta yaşadığım belirgin ir duygu hatırlamıyorum mutlaka yaşamışımdır ama bi türlü çocukluğuma inemiyorum.ama farkında olduğum ve kabullendiğim duygularım var mesela kaybetme korkusu,sevilmeme korkusu,rededilme,terk edilme,başarısızlık,değersizlik,önemsenmeme,beğeni lmeme,yetersizlik gibi korkularım var içimce yaaşdığım ama ben bunları kabullendikçe yoğun değiller artık bahsedilen duyguları kabullenme tam anlamıyla bunlar mı ?
3 .sorum ise isteklerimi şimdiki zamanda isteyeceğim biliyorum fakat isteklerime zaman koymalımıyım yani mesela yeni ev istiyorum nerde nasıl ne şekilde gii ayrıntılımı yazmalıyım yada mesela en çok isetdiğim şuanda evlenmek.buna nasıl bir olumlama yapmalıyım yada istek yazmalıyım hayatımda olan kişinin ismini vermelimiyim yoksa sevdiğim kişi olarak mı adlandırmalımıyım bu konular üzerinde çalışma yapan ve paketlerini alan mutlaka olmuştur aramızda bilgisi olan bana bildiği kadarını aktarırsa çok ama çok mutlu olurum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgi,saygı,birlik beraberlik ve barış içinde olun

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "

can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla