Alıntı:
schizophren84 Nickli Üyeden Alıntı
sanirsam istanbulda yasiyorsunuz, istanbul kocaeli arasi trenle 2 saat, otobüsle daha kisa. maddi imkanlariniz ne derecede onu bilemem elbette ama sonucta kisa bir mesafe, ailenizi görmeyede gideceksiniz mesela o zamanda istanbula gideceksiniz. ben su an almanyadayim, ailem türkiyede ve buraya okumaya geldim. bir arkadasim var, kendisi türkiyede okurken kiz arkadasi gurbetci ve hollandada yasiyor. ve halen iliskilerine devam ediyorlar. hatta o arkadasim kiz aarkadasiyla daha cok görüsmek icin cok calisti cabaladi ve almanyada master egitimi aliyor. vakit buldukca tatillerde hollandaya gidiyor. ayrica kendisi hem calisip hem okuyor, ve arkadasimin ailesi türkiyede. yalniz basina, sevgisili uzakta ailesi uzakta. ama halen devam ediyor. bunca seyi su amacla anlattim. bence ne olursa olsun sizin kendi karariniz ama bu iliski bu sekilde bitirilmemeliydi, bitmememliydi. illaki bunun tek cözümü ayrilik olmamaliydi. gurbetin bile, hasretin bile tadi farkli, kavusma istegi, bir gün kavusucam diye hayal etmek. inanin bunun tadi bile cok fakli. ama yinede eger böyle iyi hissediyorsaniz böyle devam edin ama birbirinizi seviyorsaniz bu sekilde son bulmasin.
kocaeli istanbul arasi 100 km, almanya türkiye arasi 3000 km. birinde mesafe kisa ama ayrilik var digerinde binlerce km var ama herseye ragmen beraberlik var. yinede tercih sizin. bunu sadece tek carenin ayrilik olmamasi gerektigi icin yazdim. yapim geregi yilmayan birisi oldugum icin böyle dedim lütfen yanlis anlamayin. ama acilarinda bir tadi var, aileden uzakta okumaninda ayri bir tadi var, herseyin bir kendine has bir tadi var. hepsi kötü degil. yeterki ondan tad alabilesin. bu tadi yasadiktan ve olaylarin üstünden zaman gectikten sonra anlayacaksin. kendini kötü etme sakin. ayakta dur. telkinleri dinle, kendini derse ver yada bir klübe üye ol ve kafani dagitacak seyler bul.derslerinde, okulunda basarilar diliyorum. umarim güzel bir sekilde bitirirsin okulunu |
EWET ÇOK güzel acıkladınız ama sorun benim ayrılmak istemem değil zaten onun istemesi yani tek taraflı bitirdi ben deliiler gibi seviyorum dediğiniz gibi 100 km zaten ben 1 haftda 2 haftada bir gidiyorum beni çok etkiledi bu ayrılık derlerime konsantire olamıyorum ne zman o gelse alıma kendimi bir kösde ağlarken yada anılara dalmış halde buluyorum ben onun için gelecegimiz için okuyordum artık kendi gelcegimi düşünüyorum en kötüsüde ne biliyormusun her gördüğümde kalbimin acıması..
hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum allah herkezde razı olsunpaylaştıkta içimdekilerini rahatlıyorum rahatladıkca hayata bagım artıyor
iyi geceler