Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

sevilimden ayrıldım canım acıyor

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri sevilimden ayrıldım canım acıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sanirsam istanbulda yasiyorsunuz, istanbul kocaeli arasi trenle 2 saat, otobüsle daha kisa. maddi imkanlariniz ne derecede onu bilemem elbette ama sonucta kisa bir mesafe, ailenizi görmeyede gideceksiniz mesela o zamanda istanbula gideceksiniz. ben su an almanyadayim, ailem türkiyede ve buraya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

sevilimden ayrıldım canım acıyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-01-2011, 02:39 AM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: sevilimden ayrıldım canım acıyor

sanirsam istanbulda yasiyorsunuz, istanbul kocaeli arasi trenle 2 saat, otobüsle daha kisa. maddi imkanlariniz ne derecede onu bilemem elbette ama sonucta kisa bir mesafe, ailenizi görmeyede gideceksiniz mesela o zamanda istanbula gideceksiniz. ben su an almanyadayim, ailem türkiyede ve buraya okumaya geldim. bir arkadasim var, kendisi türkiyede okurken kiz arkadasi gurbetci ve hollandada yasiyor. ve halen iliskilerine devam ediyorlar. hatta o arkadasim kiz aarkadasiyla daha cok görüsmek icin cok calisti cabaladi ve almanyada master egitimi aliyor. vakit buldukca tatillerde hollandaya gidiyor. ayrica kendisi hem calisip hem okuyor, ve arkadasimin ailesi türkiyede. yalniz basina, sevgisili uzakta ailesi uzakta. ama halen devam ediyor. bunca seyi su amacla anlattim. bence ne olursa olsun sizin kendi karariniz ama bu iliski bu sekilde bitirilmemeliydi, bitmememliydi. illaki bunun tek cözümü ayrilik olmamaliydi. gurbetin bile, hasretin bile tadi farkli, kavusma istegi, bir gün kavusucam diye hayal etmek. inanin bunun tadi bile cok fakli. ama yinede eger böyle iyi hissediyorsaniz böyle devam edin ama birbirinizi seviyorsaniz bu sekilde son bulmasin.

kocaeli istanbul arasi 100 km, almanya türkiye arasi 3000 km. birinde mesafe kisa ama ayrilik var digerinde binlerce km var ama herseye ragmen beraberlik var. yinede tercih sizin. bunu sadece tek carenin ayrilik olmamasi gerektigi icin yazdim. yapim geregi yilmayan birisi oldugum icin böyle dedim lütfen yanlis anlamayin. ama acilarinda bir tadi var, aileden uzakta okumaninda ayri bir tadi var, herseyin bir kendine has bir tadi var. hepsi kötü degil. yeterki ondan tad alabilesin. bu tadi yasadiktan ve olaylarin üstünden zaman gectikten sonra anlayacaksin. kendini kötü etme sakin. ayakta dur. telkinleri dinle, kendini derse ver yada bir klübe üye ol ve kafani dagitacak seyler bul.derslerinde, okulunda basarilar diliyorum. umarim güzel bir sekilde bitirirsin okulunu

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2011, 01:53 AM   #12 (permalink)
Teğmen

sah.57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sah.57 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
schizophren84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanirsam istanbulda yasiyorsunuz, istanbul kocaeli arasi trenle 2 saat, otobüsle daha kisa. maddi imkanlariniz ne derecede onu bilemem elbette ama sonucta kisa bir mesafe, ailenizi görmeyede gideceksiniz mesela o zamanda istanbula gideceksiniz. ben su an almanyadayim, ailem türkiyede ve buraya okumaya geldim. bir arkadasim var, kendisi türkiyede okurken kiz arkadasi gurbetci ve hollandada yasiyor. ve halen iliskilerine devam ediyorlar. hatta o arkadasim kiz aarkadasiyla daha cok görüsmek icin cok calisti cabaladi ve almanyada master egitimi aliyor. vakit buldukca tatillerde hollandaya gidiyor. ayrica kendisi hem calisip hem okuyor, ve arkadasimin ailesi türkiyede. yalniz basina, sevgisili uzakta ailesi uzakta. ama halen devam ediyor. bunca seyi su amacla anlattim. bence ne olursa olsun sizin kendi karariniz ama bu iliski bu sekilde bitirilmemeliydi, bitmememliydi. illaki bunun tek cözümü ayrilik olmamaliydi. gurbetin bile, hasretin bile tadi farkli, kavusma istegi, bir gün kavusucam diye hayal etmek. inanin bunun tadi bile cok fakli. ama yinede eger böyle iyi hissediyorsaniz böyle devam edin ama birbirinizi seviyorsaniz bu sekilde son bulmasin.

kocaeli istanbul arasi 100 km, almanya türkiye arasi 3000 km. birinde mesafe kisa ama ayrilik var digerinde binlerce km var ama herseye ragmen beraberlik var. yinede tercih sizin. bunu sadece tek carenin ayrilik olmamasi gerektigi icin yazdim. yapim geregi yilmayan birisi oldugum icin böyle dedim lütfen yanlis anlamayin. ama acilarinda bir tadi var, aileden uzakta okumaninda ayri bir tadi var, herseyin bir kendine has bir tadi var. hepsi kötü degil. yeterki ondan tad alabilesin. bu tadi yasadiktan ve olaylarin üstünden zaman gectikten sonra anlayacaksin. kendini kötü etme sakin. ayakta dur. telkinleri dinle, kendini derse ver yada bir klübe üye ol ve kafani dagitacak seyler bul.derslerinde, okulunda basarilar diliyorum. umarim güzel bir sekilde bitirirsin okulunu

EWET ÇOK güzel acıkladınız ama sorun benim ayrılmak istemem değil zaten onun istemesi yani tek taraflı bitirdi ben deliiler gibi seviyorum dediğiniz gibi 100 km zaten ben 1 haftda 2 haftada bir gidiyorum beni çok etkiledi bu ayrılık derlerime konsantire olamıyorum ne zman o gelse alıma kendimi bir kösde ağlarken yada anılara dalmış halde buluyorum ben onun için gelecegimiz için okuyordum artık kendi gelcegimi düşünüyorum en kötüsüde ne biliyormusun her gördüğümde kalbimin acıması..

hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum allah herkezde razı olsunpaylaştıkta içimdekilerini rahatlıyorum rahatladıkca hayata bagım artıyor

iyi geceler
Alt 18-01-2011, 11:35 AM   #13 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 7
35 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sivasyıldızı will become famous soon enoughsivasyıldızı will become famous soon enough

dedimya sen gerçkten seviyorsan kalbinin sızısı gitmeyecek ancak hafifletebilirsin,seni gerçek manada sevecek birini bulup hayata barışmalısın anılara dalma çünki yaranı deşer kendine uğraşlar edin arkadaş çevren nasıl bilmem ama bol bol sohbet ortamına gir,
sivasyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2011, 11:41 AM   #14 (permalink)
bigokyanus
Guest

Kalbinin acısı gidecek sadece sabret , hepimiz zamanında yaşadık anlamsız acıları ama inan bana hepsi tecrübe olarak sana geri dönecek. Ve ilerde gerçekten sevgini kahedecek birini bulduğunda iyi ki bitmiş iyi ki bitirmiş deyip teşekkür edeceksin. Bu tarz olaylar ilerde hayatının anlamı, ruh ikizini bulduğunda kıymetini bilmen için sana gönderilmiş dersler...
Gençsin ne güzel , çok süper mutluluklar seni bekliyor , hadi bakalım şimdi kendine çeki düzen verme ve yeni arkadaşlıklar kurma , kendini geliştirme zamanı... Sana tavsiyem bir kursa yazılman ve kafanı odaklandığın konudan dağıtıp başka şeylere odaklanman ...
Mesela gitar kursu , bağlama , tiyatro kursu ...
Alt 18-01-2011, 11:43 AM   #15 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice

19 yaşşşş harikaa bir yaşşş . acı çekmek ile harcanamayacak günlerini acı ile gerçiremeyecek kadar değerli bir yaş canlan silkelen kendine güven
Alt 18-01-2011, 03:54 PM   #16 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough

zaman her şeyin ilacıdır arkadaşım merak etme geçer seni gerçekten seveni bulduğunda anlarsın iykide ayrılmış diye üzülme
asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2011, 11:53 PM   #17 (permalink)

Tesekkür: 10
13 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaligraf is an unknown quantity at this point

unutmayınki herşey gelip geçer sadece siz kalırsınız.bu zor zamanları geride bırakdığınızda bu kadar üzülmeye değmediğini sizde farkediceksiniz.allah yardımcınız olsun.
kaligraf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2011, 01:39 AM   #18 (permalink)
Teğmen

sah.57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sah.57 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kalbinin acısı gidecek sadece sabret , hepimiz zamanında yaşadık anlamsız acıları ama inan bana hepsi tecrübe olarak sana geri dönecek. Ve ilerde gerçekten sevgini kahedecek birini bulduğunda iyi ki bitmiş iyi ki bitirmiş deyip teşekkür edeceksin. Bu tarz olaylar ilerde hayatının anlamı, ruh ikizini bulduğunda kıymetini bilmen için sana gönderilmiş dersler...
Gençsin ne güzel , çok süper mutluluklar seni bekliyor , hadi bakalım şimdi kendine çeki düzen verme ve yeni arkadaşlıklar kurma , kendini geliştirme zamanı... Sana tavsiyem bir kursa yazılman ve kafanı odaklandığın konudan dağıtıp başka şeylere odaklanman ...
Mesela gitar kursu , bağlama , tiyatro kursu ...

hiç düşünmedim gitar kursunu ama arada şiir yazıyorum kafam dagılsın diye, ve kitap okumayı çok severim zaten telkinleride dinliyorum az az geçiyor aşk acısı ama iz kalır diye endişe ediyorum
Alt 19-01-2011, 03:23 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough

Alıntı:
sah.57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiç düşünmedim gitar kursunu ama arada şiir yazıyorum kafam dagılsın diye, ve kitap okumayı çok severim zaten telkinleride dinliyorum az az geçiyor aşk acısı ama iz kalır diye endişe ediyorum
canım ben de sevgilimden ayrıldım ve yaratıcı yazarlık kursuna gidiyorum yaklaşık 1 aydır mükemmel gidiyor bir sürü insanla tanıştım ve her gidişimde normal saatlerin iki katı kadar sohbet ediyoruz edebiyat ve şiir üzerine öyle bir imkanın olursa kesinlikle tavsiye ederimm kesinlikle başka bakmaya başlarsın pek çok şeye...

Sana sadece şunu anlatayım yazarlık grubumuzda bir kadın var kanser... ve inatla ısrarla gelebileceği her zaman giyiniyor, kendine özen gösteriyor, yazmaya çalışıyor, yazdıklarımıza yeni anlamlar katıyor... ben o kadına baktıkça hayatın ne değerli ve mücadele etmeye değer bir şey olduğunu daha iyi anlıyorum...

Herşeyden kıymetlisi zaman... Eğer artık sana üzüntüden başka bir şey veremeyen bir insan için, sadece düşünerek bile zaman harcıyorsan... harcama... enerjini bunu daha çok hak edecek kişilere ve şeylere ver... paylaş... paylaştıkça çoğalacaksın... çoğalıcaz! =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2011, 03:28 AM   #20 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about

Alıntı:
sah.57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EWET ÇOK güzel acıkladınız ama sorun benim ayrılmak istemem değil zaten onun istemesi yani tek taraflı bitirdi ben deliiler gibi seviyorum dediğiniz gibi 100 km zaten ben 1 haftda 2 haftada bir gidiyorum beni çok etkiledi bu ayrılık derlerime konsantire olamıyorum ne zman o gelse alıma kendimi bir kösde ağlarken yada anılara dalmış halde buluyorum ben onun için gelecegimiz için okuyordum artık kendi gelcegimi düşünüyorum en kötüsüde ne biliyormusun her gördüğümde kalbimin acıması..

hayatımdeğişti ailesini çok seviyorum allah herkezde razı olsunpaylaştıkta içimdekilerini rahatlıyorum rahatladıkca hayata bagım artıyor

iyi geceler
Attila ilhanin bir siiri var, ayrilikta sevdaya dahil diye, ordaki iki misrada su var; "ayrilikta sevdaya dahil, cünkü ayrilanlar hala sevgili" diye. ewet bu böyle. ve nietzche'nin sevdigim bir sözü var; öldürmeyen aci beni güclendirir diye. bu söz cok sevdigim bir söz cünkü bunu cok yasadim ben. beni öldürmeyen her aci beni güclendirdi. sevipte reddedilmem oldu, sevipte anlasilmamam oldu, sevipte kavusamadigim oldu. ama sonunda ne oldu, aska küstümmü, hayir küsmedim. inanin benim yaptigimi baska kisiler yapmamistir sevdiklerine.

kiz arkadasin senden bunun yüzünden, hatta istanbula iki 3 haftada bir gitmene ragmen senden ayrilmak istiyorsa bunun altinda onun korkulari yada düsündügü bir sey olabilir. yoksa sevmesine ragmen onun böyle davranmasi onun askiyla ilgisi yoktur. benim kafamdaki ihtimallere göre belkide, orda birisiyle tanisacagindan korkmustur, belkide orda bir sürü kizlar görüp artik onu begenmeyeceginden korkmustur, yada bunun gibi seyler. benim abimde kocaelinde okudu, o zamanlar kiz arkadasi izmirdeydi ve tatillerde görüsürlerdi, ve 5 yil böyle olduktan sonra abim askere gittikten sonra evlendiler.

sevgilinin böyle bir karar alipta gercekten sevmiyormus, yada asik degilmis demek bence yanlis, ilk bakista insan böyle düsünebiliyor cünkü bizim kendi yasadiklarimiz yasanilan baska bir olayi böyle yorumlamamiza sebep olabiliyor. biz asktan aci cektigimiz icin baskasinin askinida böyl saniyoruz. bence sevgilinin korkulari var, ve bu korkular onu kötü etmis diye düsünüyorum. diger arkadaslarin dediklerinede katiliyorum daha 19 yasindasin, gencliginin baharinda, ama bu demek degildirki aci cekmeyeceksin. aci insani olgunlastiriyor, heleki yokluk bile insana nasil etki yapiyor bir bilsen. daha yeni evinden uzaktasin, her kötü aninda yaninda kimseyi bulamayacaksin, aileni arayacaksin gidemeyeceksin, bunlari icinu karartmak icin demiyorum yanlis anlama, ama bu bile sana bir sey diyecek, tek basinasin, ayakta kal diyecek, ayakta kalacaksin, direncli olacaksin, kendi basina dik durmayi ögreneceksin, bunu hemde aglayarak yapacaksin. aglayacaksin gözünden yaslar akacak, seviyorum ama gitti diyeceksin, neden neden diyeceksin bir cevap arayacaksin, ben seviyorum o neden gitti diyeceksin, oysaki onu birakmayacaktimki seviyorum ben onu, neden gitti, neden cikti hayatimdan neden neden neden... gün gelicek istanbula gideceksin. kafanda hersey cözülmüs huzura kavusacaksin, ama onu gördügünde yine ruhun bulanacak med cezirler gelecek ruhuna bira graip hissedeceksin midene yumruk yemis gibi, ama gün gelicek bakacaksinki onu görmek senin canini dahada az acitiyor. bunu dedim ama elbetteki bu bir ihtimal, sen hayatina bak, belki gün gelir ayrilmanin yanlis bir karar oldugunu anlar o da. simdi o da seninle ayni halde, yaptiginin dogrumu yanlismi oldugunu bilmeden, kendine acaba dogrumu yaptim diyerek geceleri uyuyamiyordur diye düsünüyorum.

herne olursa olsun, senin hayatini yine sen düsüneceksin, gelcegin icin güzel bir karar verdin ve okuyorsun simdi. daha öncedende demistim kendine bir ugras bul. acikcasi ben bu sitede olanlari yaptim ve su an cok iyi bir durumdayim. benim durumum seninkinden dahda agir bir durum, sen türkiyedesin bense almanyada okuyorum herseyden uzagim. kendini hayatina ver, kariyerine ver, biraz bencil ol, ama kendine bir seyler katmak adina. agla, ama kendini kaybedercesine, derslerini etkileyecek sekilde degil, icindeki hüznü bosalt yoksa isinde tutarsan hastaliklara sebep verir, en basitinden depresyona girersin ve cikman zor olur. tek basinasin orda unutma, ailen seni Allaha emanet etti gönderdi oralara, sen bir seyleri basarabilesin diye. hersey ask degil, ben bile kendimi toparlamak icin sunu derim kendi kendime, kendim icin olmasa bile ailemin bana verdigi emek adina bu okulu bitiricem. eger bazi seylerde nasil ypicam nasil edicem diye düsünürsen ben burdaydim. dilersen bana özelden mesaj yolla dilersen buraya yazmaya devam et. kendine dikkat et. Allah yar ve yardimcin olsun...
schizophren84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks