Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2011, 05:18 PM   #3 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

Bir başka rituel de mor ışıktan elektrik süpürgesi yaratma. Elbette imgelemeyle yapılan bir temizlik. Gözlerinizin önünde mor ışıktan vakumlu bir elektrik süpürgesi yaratmanız isteniyor. (keşke evler de imgelemeyle temizlenebilse diyor insan değil mi?? yok o günleri ben göremem herhalde) hortumla dilediğiniz mekana mor ışık püskürtüyorsunuz ve o mor ışığı püskürttüğünüz yerlerin negatif enerjiden arındığını imgeliyorsunuz.

Bu çalışmayı illa evi içinde gezerek yapmanıza da gerek yok diyorlar. İsterseniz bir yere uzanıp imgeleme yoluyla temizleyebilirsiniz. J Temizlik bittikten sonra evinizin çevresini mor bir enerji alanıyla çevreler ve yenilemeye ihtiyaç duyana kadar koruyabilirsiniz.

Bunun dışında evde temizlik yaptığınız suya sirke katmak da çok faydalı. Hatta sirke kabını da yatağınızın altına koyun diyorlar ama o kokuyla nasıl uyunur bilemedim gerçekten J

Evin kapısına sarımsak asabilirsiniz diyor bazı kaynaklar, ben kendi adıma bu fikri estetik açıdan da, bana vereceği his açısından da beğenmedim ama sarımsak seven denesin.

Evin en çok kullanılan mekanına ters gümüş aynalar asmak,

Oda kapısı girişlerine mavi cam nazar boncukları asmak da enerjiyi pozitif tutmak açısından önemliymiş.

Tuz ve kireç (ayrı ayrı) negative enerjiyi kendilerine çekerlermiş. Tıpkı bazı madenler gibi.

Örneğin metaller negative enerjiyi direk kendilerine çekerlermiş. Bebeklere çengelli iğnelerle takılan mavi boncuklarda bebeği asıl koruyan çengelli iğnenin metaliymiş. (çok ilginç gerçekten)

Ve bir de size pozitif bitkilerin listesini de vermek istiyorum.

Adaçayı:Nazardan ve kötü enerjilerden koruyor.
Tarçın kabuğu:Zenginlik ve bereket getiriyor.
Çörek otu:Nazara iyi geliyor.
Üzerlik Otu:Kötü enerjiden koruyor.
Defne Yaprağı:Büyüden koruduğuna inanılıyor.
Üzüm:Yaradılışı temsil ediyor ve şifa verdiğine inanılıyor.
Vanilya kabuğu:Afrodizyak enerjiyi artırıyor.
Kahve:Yakılan kahve enerji veriyor.
Tuz:Masaya konan tuz, negatif düşünceleri, konuşmaları üzerine çeker.
Baklagiller: Evin bereket enerjisi açısından önemlidir.

Her ne şekilde yaparsanız yapın, mekanlarda dolap içlerini, yatak altlarını, çekmeceleri, yatak içlerini, kenarı köşeyi temizlemeyi ihmal etmeyin. Üstelik bu tezmiliğe başlanınca yarım bırakıp gerisine yarı devam ederim deme şansınız da yok, sonra söylemedi demeyin J

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla