Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar hepinize, Bahar temizliğine kalkıştım diyebilirim ve bu konuda öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim. Nereden çıktı şimdi bahar demeyin, çok severim baharları... Canım bahar temizliği demek istedi :)) Yaşadığımız ortamlardaki her şeyin bir enerjisi olduğunu düşünmek aslında biraz ürkünç. Bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-01-2011, 05:15 PM   #1 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

Merhabalar hepinize,

Bahar temizliğine kalkıştım diyebilirim ve bu konuda öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim. Nereden çıktı şimdi bahar demeyin, çok severim baharları... Canım bahar temizliği demek istedi :))

Yaşadığımız ortamlardaki her şeyin bir enerjisi olduğunu düşünmek aslında biraz ürkünç. Bu işe bir başlayınca "Enerji Temizliği Hastası" olmaktan çok korktum. Olmam herhalde. Neyse zamanla hepimiz birlikte göreceğiz nasılsa.

Ayrıca yaşadığımız mekanlar bizim enerjimizi de, izlediğimiz haberlerin, filmlerin, dizilerin de enerjilerini içine hapsettiği için zaman zaman enerji temizliği yapmak daha canlı, daha huzurlu bir yerde yaşamamız açısından çok önemli. Kullandığımız teknolojik aletlerin yaydıklarını da hesaba katarsak... E hadi, temizlik yapmak farz oldu değil mi?

Bunun da yanında zaman zaman üstümüze sinen tembelliğin,” nazar değdi, ağırlık çöktü”, deyip kendimizi sokağa atmalarımızın, evin içinde boğuluyor gibi hissetmemizin sebebi evdeki negatif enerjiymiş. Bunun yanı sıra eğer yeni bir eve taşınıyorsanız mutlaka enerji temizliği yapın ki, sizden once orada yaşayanların bıraktığı enerjinin üzerine yerleşmeyin, diyorlar. Bence çok da mantıklı. Bunu önceden bilmeyi tercih ederdim ama şimdi böyle bir araştırmaya girdiğime gore vardır elbet bir hayır. Belki de yeni bir eve taşınırım. Belli mi olur?? Üstelik bu ara öğrendiğim bazı şeylerden sonra şu anki evimin yeni halimi hiç de yansıtmadığına karar vermiş bulunuyorum.

Bütün bunları düşününce benim de gözlerim büyüdü elbette. Başladım araştırmaya. Bu temizliği yapmanın pek çok yolu olduğunu öğrendim.

Yavaş yavaş size bunları anlatacağım. Shamaniac Özlem Hanım da sitemizde bu temizlikten bahsetmiş. Onun da linkini ekleyeceğim, oraya da girip yazdıklarını okumanızı tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-bilinmeyenler/6941-mekanlarin-enerjisel-temizligi.html

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2011, 05:17 PM   #2 (permalink)
Binbaşı

1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

Başlangıç olarak evde kullanmadığınız nesneleri, kurumuş çiçekleri, eskiyip de atmaya kıyamadığınız her şeyi dağıtarak ya da atarak başlıyoruz. Bunların yerine oluşan boşlukların da once pozitif enerjiyle sonra da eğer ihtiyacımız olan başka nesnelerle dolmasına izin vermiş oluyoruz. Bunu ilk duyduğumda ben de çok üzülmüştüm. Bazı hediyelerden, bazı anılardan vazgeçmek gibi gelmişti ama değil. Güzel anılarımızı nesnelere bakarak değil yüreğimize bakarak hatırlıyoruz. Üstelik evin içinde bazı küçük küçük objelerin fazlasıyla yer tuttuğu ve toz topladığı da bir gerçek.

Toz toplamak deyince aklıma geldi. Evin içinde tozların kümelendiği yerler de en çok negative enerjiyi barındıran yerleşmiş. O yüzden dip köşe toz ve pamucak avına çıkıyoruz. Bu işlemi de bitirdikten sonra evin biraz daha eli yüzü güler elbette.

Buraya kadar sanırım genel bir ev temizliği yapmış olduk. İşte bu noktadan sonra enerji temizliği başlıyor.

Yaşadığımız mekanlar bizim enerjimizi öylesine içine hapsedermiş ki ev giderek daha çok içinde yaşayanın aynası haline gelirmiş. Örneğin sürekli yalnızlık çeken birinin evinin duvarlarında çatlaklar olurmuş, çünkü duvarlar o insanın ruhunu temsil edermiş. Yerler kişinin hayatla bağıymış. Yerlere baktığınızda yaşamla olan bağımızı da görürmüşüz. Yaşamayı seçtiğiniz kat ya da ev tipi, seçtiğimiz evin şekli aslında hep bizi yansıtıyormuş. Bu sebeple özellikle evimizin yapısı ve katı bizi çok yansıtıyormuş.

Bunlar edindiğim bazı bilgiler. Derinine indiğimde hepsini teker teker paylaşacağım sizinle.

Enerji temizliğinin pek çok yöntemi var. Öncelikle temizlediğimiz ortamda mum yakmak pozitif enerji aktarımını başlatırmış. Dolayısıyla sık sık mum yakmamız öneriliyor her yerde.

Sonra da arkasından ada çayı tütsülemek. Bu tütsüyü hazırlarken kabın yanmaz ve kalın bir kap olmasına dikkat ediyoruz. Adaçayı yapraklarını kabın içine koyup ateşe koyuyoruz. Onlar kavrulduğunda da alıp istediğimiz mekanı tütsülemeye başlıyoruz. Ben bunu bugün ofisimde bile yaptım, çok da güzel kokuyor, tavsiye ederim J

Başka bir kaynak da bambaşka bir öneri getirmiş. Tibetlilerin yaptığı bir ritual. Bizim havanlara benzeyen yedi metalden yapılmış bir kap kullanıyorlarmış. Bu kasenin de tahta bir tokmağı varmış. Evin içinde tokmağı kaseye vurarak dolaşır, kaseden o tiz ses yükseldikçe negative enerjiyi de bulunduğu yerden yükseltip yerinin pozitifle dolmasını sağlarlarmış. Ama bir uyarı daha size. Köşeleri es geçmeyin, hatta o kısımlara özellikle özen gösterin, temizlemesi daha çok zaman alıyormuş. Bunun yanı sıra bu ritüeli gerçekleştirirken içinizden negative enerjiyi temizlediğinizi, yerine pozitif enerjiyle doldurduğunuzu da geçirmeniz,içinizde hissetmeniz gerekiyormuş.Kabın yapımında kullanılan yedi metal de; bakır, çinko, gümüş, altın, kalay, kurşun ve demirmiş.
Alt 21-01-2011, 05:18 PM   #3 (permalink)
Binbaşı

Bir başka rituel de mor ışıktan elektrik süpürgesi yaratma. Elbette imgelemeyle yapılan bir temizlik. Gözlerinizin önünde mor ışıktan vakumlu bir elektrik süpürgesi yaratmanız isteniyor. (keşke evler de imgelemeyle temizlenebilse diyor insan değil mi?? yok o günleri ben göremem herhalde) hortumla dilediğiniz mekana mor ışık püskürtüyorsunuz ve o mor ışığı püskürttüğünüz yerlerin negatif enerjiden arındığını imgeliyorsunuz.

Bu çalışmayı illa evi içinde gezerek yapmanıza da gerek yok diyorlar. İsterseniz bir yere uzanıp imgeleme yoluyla temizleyebilirsiniz. J Temizlik bittikten sonra evinizin çevresini mor bir enerji alanıyla çevreler ve yenilemeye ihtiyaç duyana kadar koruyabilirsiniz.

Bunun dışında evde temizlik yaptığınız suya sirke katmak da çok faydalı. Hatta sirke kabını da yatağınızın altına koyun diyorlar ama o kokuyla nasıl uyunur bilemedim gerçekten J

Evin kapısına sarımsak asabilirsiniz diyor bazı kaynaklar, ben kendi adıma bu fikri estetik açıdan da, bana vereceği his açısından da beğenmedim ama sarımsak seven denesin.

Evin en çok kullanılan mekanına ters gümüş aynalar asmak,

Oda kapısı girişlerine mavi cam nazar boncukları asmak da enerjiyi pozitif tutmak açısından önemliymiş.

Tuz ve kireç (ayrı ayrı) negative enerjiyi kendilerine çekerlermiş. Tıpkı bazı madenler gibi.

Örneğin metaller negative enerjiyi direk kendilerine çekerlermiş. Bebeklere çengelli iğnelerle takılan mavi boncuklarda bebeği asıl koruyan çengelli iğnenin metaliymiş. (çok ilginç gerçekten)

Ve bir de size pozitif bitkilerin listesini de vermek istiyorum.

Adaçayı:Nazardan ve kötü enerjilerden koruyor.
Tarçın kabuğu:Zenginlik ve bereket getiriyor.
Çörek otu:Nazara iyi geliyor.
Üzerlik Otu:Kötü enerjiden koruyor.
Defne Yaprağı:Büyüden koruduğuna inanılıyor.
Üzüm:Yaradılışı temsil ediyor ve şifa verdiğine inanılıyor.
Vanilya kabuğu:Afrodizyak enerjiyi artırıyor.
Kahve:Yakılan kahve enerji veriyor.
Tuz:Masaya konan tuz, negatif düşünceleri, konuşmaları üzerine çeker.
Baklagiller: Evin bereket enerjisi açısından önemlidir.

Her ne şekilde yaparsanız yapın, mekanlarda dolap içlerini, yatak altlarını, çekmeceleri, yatak içlerini, kenarı köşeyi temizlemeyi ihmal etmeyin. Üstelik bu tezmiliğe başlanınca yarım bırakıp gerisine yarı devam ederim deme şansınız da yok, sonra söylemedi demeyin J

Alt 21-01-2011, 06:21 PM   #4 (permalink)
Teğmen

mavimim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 48
25 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavimim will become famous soon enoughmavimim will become famous soon enough
Standart Cevap: Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

bu enerji temizligini hangi araliklarla yapmaliyiz?paylasimin cok guzel hemen yarin denemeliyim
Alt 22-01-2011, 01:31 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

pazar günlerini temizlik günüm ilan etmiştim bu iyi oldu benim için. iki konu başlıgında da çok güzel bilgiler var kendıme notlarımı aldım.
kullanmadıgım nesnelerın bir kısmını dün atmıştım birkısmınıda yarın atayım bakayım hala kullanmayıpta odamda tuttugum eşyam varmı.
bundan sonra toz alırkende suya biraz sirke katıcam.
tuzu odamda çantamda tutuyordum ama değiştirmemiştim ben yenılerı ile değiştireyim birini baş ucuma birini pc masama birinide ders çalıştıgım masaya koyayım.
ametist taşım vardı uzun süredir kullanmıyordum. onu birazdan topraga gömeyim temizlensin yarın kullanmaya başlıyım.
sonra altın sarısını bir türlü imgeleyemıyorum ama mor ışık olabilir yapabiliyorum ama daha ziyade mor duman şeklinde yapsam olmazmı acaba hani bulundugum noktadan mor dumanlar yayıldıgını ve ve once bulundugum odayı sonra evin diğer odalarını kaplayıp doldurdugunu imgelesem. buda olurmu acaba bunu daha kolay imgeleyebiliyorum çünkü.
sonra ufak mumlarım olaması lazım onları çıkarayım mum yakayım.
birde adaçayı tütsüsü yapın demişsiniz. ben tütsü yada ona benzer yoğun kokulu ortamlarda pek kalamıyorum. o yuzden ablam tütsü yakılan oda bir süre sonra o yoğun koku boğuyor beni ben daha zıyade ferah ortamlarda ve ona benzer bir esans bulunan ortmlarda daha rahat durabılıyorum. parfüm kokusu bile brahatsız ettiği için beni sıktıktan sonra odadan çıkmak zorunda kalıyorum. tütsüye alternatif olarak ben ardıç yağı aldım dun onu kullanmayı düşünüyorum. (hem bazı fiziksel hastalıklarma iyi geldiği için hem de "Zihni uyarici, berraklastirici ve iyilestiricidir. Ardiç yagi, depresyona,
yorgunluga duygusal, ruhsal sikintilara iyi gelir." gibi etkisi oldugu için.) bu yağ seyreltılerek kullanılan bir yag ve ben bunu bir bardaklık kaynamış suya birkaç damla damlatsamda evde gezdirsem tütsü gibi olurmu acaba. kokusu mentollu naneye benziyor fazla keskın değil bana göre. rahatsız etmiyor beni yanı.
birde özlem hanımın paylaştıgı başmelek enerjisini yapmayı düşünüyorum.
hadı bakalım yarın eğlenceli olacağa benzıyor:)
güzel paylaşımın için çok çok teşekkür ederim . sevgi ve ışıkla olasın herdaim.

vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-01-2011, 11:23 AM   #6 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pazar günlerini temizlik günüm ilan etmiştim bu iyi oldu benim için. iki konu başlıgında da çok güzel bilgiler var kendıme notlarımı aldım.
kullanmadıgım nesnelerın bir kısmını dün atmıştım birkısmınıda yarın atayım bakayım hala kullanmayıpta odamda tuttugum eşyam varmı.
bundan sonra toz alırkende suya biraz sirke katıcam.
tuzu odamda çantamda tutuyordum ama değiştirmemiştim ben yenılerı ile değiştireyim birini baş ucuma birini pc masama birinide ders çalıştıgım masaya koyayım.
ametist taşım vardı uzun süredir kullanmıyordum. onu birazdan topraga gömeyim temizlensin yarın kullanmaya başlıyım.
sonra altın sarısını bir türlü imgeleyemıyorum ama mor ışık olabilir yapabiliyorum ama daha ziyade mor duman şeklinde yapsam olmazmı acaba hani bulundugum noktadan mor dumanlar yayıldıgını ve ve once bulundugum odayı sonra evin diğer odalarını kaplayıp doldurdugunu imgelesem. buda olurmu acaba bunu daha kolay imgeleyebiliyorum çünkü.
sonra ufak mumlarım olaması lazım onları çıkarayım mum yakayım.
birde adaçayı tütsüsü yapın demişsiniz. ben tütsü yada ona benzer yoğun kokulu ortamlarda pek kalamıyorum. o yuzden ablam tütsü yakılan oda bir süre sonra o yoğun koku boğuyor beni ben daha zıyade ferah ortamlarda ve ona benzer bir esans bulunan ortmlarda daha rahat durabılıyorum. parfüm kokusu bile brahatsız ettiği için beni sıktıktan sonra odadan çıkmak zorunda kalıyorum. tütsüye alternatif olarak ben ardıç yağı aldım dun onu kullanmayı düşünüyorum. (hem bazı fiziksel hastalıklarma iyi geldiği için hem de "Zihni uyarici, berraklastirici ve iyilestiricidir. Ardiç yagi, depresyona,yorgunluga duygusal, ruhsal sikintilara iyi gelir." gibi etkisi oldugu için.) bu yağ seyreltılerek kullanılan bir yag ve ben bunu bir bardaklık kaynamış suya birkaç damla damlatsamda evde gezdirsem tütsü gibi olurmu acaba. kokusu mentollu naneye benziyor fazla keskın değil bana göre. rahatsız etmiyor beni yanı.
birde özlem hanımın paylaştıgı başmelek enerjisini yapmayı düşünüyorum.
hadı bakalım yarın eğlenceli olacağa benzıyor:)
güzel paylaşımın için çok çok teşekkür ederim . sevgi ve ışıkla olasın herdaim.

Merhaba canım,

Yaptın mı temizliği??? Deneyebilme şansın oldu mu??? Etkilerini çok merak ediyorum. Ben ofisimde de evimde de yaptım. Rahatladım. Hala arka balkona girilmesi gerekiyor ama haftasonu misafirim vardı o kadar deşemedim. Kutular boşaltılacak, atılacak.

Ha bu arada adaçayı tütsüsünün çok aromatik ama hafif bir kokusu var. Korkma. Bildiğin çubuk tütsüler gibi değil. Yaparken alıyorsun kokusunu sonra dağılıp kayboluyor. Ama önemli olan niyettir elbette.

Sen içinin rahat edeceği başka bir yöntemle yapabilirsin bence.

Dilerim bulunduğun her yeri huzur kaplar :))

Sevgilerimle :))
Alt 24-01-2011, 11:27 AM   #7 (permalink)
Binbaşı

Türk evlerinde kireç taşı veya kaya tuzu çok önemlidir. Tuz ve kireç negatif enerjiyi üzerinde toplar. Ev halkını hastalıklardan da koruduğuna inanılır.

Evlerin balkonlarında çiçek kültürü de çok gelişmiştir. Yeşil bitki taze enerji getirir. Evlerin çevresinde meyve veren ağaçlar yetiştirilir.

Gül bizim için çok önemlidir bu bitki hem dünyayı hem insan ruhunu hem de Hz. Muhammed'i temsil eder. Aşk ve sevginin çiçeğidir. Güldeki koku sevgi ve mutluluk duygularını arttırır.
Alt 24-01-2011, 11:38 AM   #8 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
mavimim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu enerji temizligini hangi araliklarla yapmaliyiz?paylasimin cok guzel hemen yarin denemeliyim

Bu enerji temizliğini aslında yaşadığın ortamda ağırlık hissettikçe yapman gerekiyor ama ben mevsim geçişlerinde ya da duygusal mevsim geçişlerimde, yenilendiğimi hissettiğimde eski enerjilerimden arınması için yapmayı planlıyorum. Tavsiye ederim :))

Alt 24-01-2011, 04:05 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

Merhaba :))

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kahve:Yakılan kahve enerji veriyor.

Ay ben kahve kokusuna bayılırım keşke daha önce okumuş olsaydım bunuda yapardım neyse bir dahaki sefere artık :)) birde kahve bildiğimiz paketteki toz hali yanar mı onu yapabilirmiyiz tohumu filan mı olmalı onu da öğrenebilirsem sevinirim :)

Alıntı:

Evlerin balkonlarında çiçek kültürü de çok gelişmiştir. Yeşil bitki taze enerji getirir. Evlerin çevresinde meyve veren ağaçlar yetiştirilir.

bizim ev botanik bahçesi mubarek :)) ben soluyorlar sararıyorlar diye çok fazla bayılmam çiçeklere ama annem gözü gibi bakar :))

Alıntı:
Merhaba canım,

Yaptın mı temizliği??? Deneyebilme şansın oldu mu??? Etkilerini çok merak ediyorum. Ben ofisimde de evimde de yaptım. Rahatladım. Hala arka balkona girilmesi gerekiyor ama haftasonu misafirim vardı o kadar deşemedim. Kutular boşaltılacak, atılacak.

Ha bu arada adaçayı tütsüsünün çok aromatik ama hafif bir kokusu var. Korkma. Bildiğin çubuk tütsüler gibi değil. Yaparken alıyorsun kokusunu sonra dağılıp kayboluyor. Ama önemli olan niyettir elbette.

Sen içinin rahat edeceği başka bir yöntemle yapabilirsin bence.

Dilerim bulunduğun her yeri huzur kaplar :))

Sevgilerimle :))
yaptım yaptım :)) misss oldu ayrı bir huzur güven hissi verdi bana :) ama sonrasında 3 kişi ile telefon görüşmesi yaptım. evde yalnız oldugumu duyan ayy korkmuyomusun insan korkar gibi düşüncelerle bilinçaltıma saldırdılar :( sonra bir baktım egom hemen işe başlamış korku üretmeye koyulmuş.. dün gece azcık korkulu geçti birde kahve içmiştim bir türlü uykum da gelmedi sabaha kadar uyumadım. bugün biraz daha rahatım. yaradanın benı koruduguna inanıyorum. ve kendımce her türlü önlemimi de aldım kapılarım kilitli nasılsa.

en kısa zamanda sende fırsat bulursun tamamlarsın işlerini dilerim :)

kahveyi çok begendim bir dahakine onu yapayım bana ardıçta azcık ağır geldi çokta damlatmadım ama. sonrasında adaçayıda deneyebilirim:) aklımda bulunsun:)

amiiinn amiinn cümlemizin attıgı her bir adım huzurla dolsun;)

ben her temizlikte bu şekilde yapmayı düşünüyorum:) 15 gunde bir idealdır heralde.

günlüğüme yazmıştım temizlik günümü ordan alıntılayayım.

sevgi ve ışıkla kalasın:)

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugün ayrıca temizlik gunumdu. hatta hayatımda ilk defa bir evde yaşamak neymiş onu farkettim. aile bireylerim ile birlikte yaşıyorum. aile ile yaşıyanlar bilirler birinin yap demesi helede inatsa benım gibi o işi yapma demektir. yapmam. içimden gelmez. ama evde yalnızım uzun bir süre artık. 4. günüm bu. tahmınen 1 yada 1,5 ay yoklar. bence rahatım bir ev nasıl geçindirilir lafla değil uygulayarak öğrenilir onu öğrendim. ve daha iyi ders çalışma ortamı yaratabilmek için evde ufak tefek değişiklikler yaptım. odamdaki kozmetık ve ılaçları antreye çalışma kıtaplarımı salona aldım. birde dip köşe temizlik yaptım. günümü anlatayım.

-gece 4 gibi yattıım
-saatı 9a kurdum kalkayım işimi erken bitireyim diye
-sabah saat çaldı 10a 11e ertele derken ablamın 12de telefonuyla uyandım. dedim yeter bu kadar miskinlik
-pcde telkinimi açtım
-kalktım bir kahvaltı ettim
-camları açtım
-mutfaga gittim : bulaşık suyu koydum, önceden yıkanmış bulaşıkları yerleştirdim, yenı bulaşıkları yıkadım, çaydanlıgı tost makınesını yıkadım, ocağı aspratörü sildim, tezgahı rafları sildim, masayı fırını sildim, lavobayı ovdum, mutfakta iki çiçeğimiz var onları suladım, sonra taşlarımı toprağa gömmeye unuttugum aklıma geldi, onları topraga gömdüm, balkondakı bir soğan olan saksıyı birde limon saksımızıda suladım, yerdeki kilimi kaldırıp silktim,
-sonra camları silmek için ufak kovaya sirkeli su yaptım: önce mutfagın camını, balkon kapısını, mutfak kapısını sildim. antre kapısını, tuvaletın kapısını, salonun kapısını, misafir odasının kapısını, misafir odasının camlarını, salonun camlarını, küçük antrenın kapısını, yatak odasını kapısını ve camlarını, banyonun kapısını, kendı odamın kapısını camlarını sildim bir güzel. açık camları kapadım.
-salondaki 4 saksı çiçeği, yatak odasındaki 2 saksı çiçeği suladım
-sonra yeni bir sirkeli su yaptım: antredeki vitrin, ayakkabılık, salondaki, sehba, televizyon, koltuk kenarları, misafir odasındaki sehbalar ve vitrini, yatak odasındakı çekmeceli dolabı, banyodaki rafları ve aynanın önünü, küçük antredeki sehbaları, salondakı masa ve sandalyelerı sildim.
-tuvaletı ve banyoyu cifledim, lavobaları ovdum, yıkadım.
-sonra elektirik süpürgesini açtım: yatak odasını, küçük antreyi, banyoyu, odamı, salonu, büyük antreyi, mutfagı gezdım, süpürdüm.
-yatak odasındakı bir iki ıvır zıvırı yerine koydum, banyonun kilimini serdim, salonun iki küçük kilimini serdim, koltukları örtülerini düzellttim, masayı köşeye çektim sandalyelerı etrafına kendıme göre dizdim, tuvaletın önündeki paspası, mutfagın kilimini serdim.
-odama geldim: sabahtan kalma yatagımı topladım, çarşafımı silkip, örtüsünü serdim, şuan kullandıgım ilaç ve kozmetik ürünlerini küçük antredeki sehbaya dizdim. çalıştıgım kitap ve kalemlerimi salona çıkardım. salondakı masayı çalışması masası halıne getirdim. kendı odamda pc başında dikkatımm dağılıyordu çoğunlukla. birkaç çar çöpü ayıkladım.sirkeli su ile pc ve pc masasını, kitaplığı sildim. giysilerim vs dağınıktı dolaplara yerleştirdim.
-mum yaktım pc masamda
-bir adet yatagımın baş ucuna bir adet pc masama bir adet salondakı çalışma masama tuz koydum ufak kapların içine.
-sonra su kaynattım yarım bardaklık içine ardıç yagı damlattım birkaç damla evde o bardakla gezdım, buharı ile kokusu sinsin eve diye. bardak halı pc masamda duruyor. odada bulununca farketmıyorsun ama mesela mutfaga gittiğimde hafif bir ardıç kokusu alıyorum.
-sonra mor ışık imgelemesi ile evi baştan sonra temizledim.
-sonra da baş melek enerjisi ile korunma ve arınma yaptım.
-feci acıkmıştım çorba ısıtıp ayran yaptım kendıme pc başındayım işte bıdı bıdı yazıyorum yine..
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2011, 06:55 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen

bussraster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 708
174 Mesajinıza toplam 539 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura aboutbussraster has a spectacular aura about

ne kadar 'lezzetli' anlatmışsınn temizliğini. geç olmasa şimdi kalkıp başlıcam bende.

gEçMiŞ Ya Da GeLeCeK dİyE bİr ŞeY yOkTur;
SONSUZ BİR 'ŞİMDİ' VARDIR!!
bussraster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks