Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2011, 01:31 PM   #5 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Yaşam Alanlarımızda enerji temizliği yapıyoruz :))

pazar günlerini temizlik günüm ilan etmiştim bu iyi oldu benim için. iki konu başlıgında da çok güzel bilgiler var kendıme notlarımı aldım.
kullanmadıgım nesnelerın bir kısmını dün atmıştım birkısmınıda yarın atayım bakayım hala kullanmayıpta odamda tuttugum eşyam varmı.
bundan sonra toz alırkende suya biraz sirke katıcam.
tuzu odamda çantamda tutuyordum ama değiştirmemiştim ben yenılerı ile değiştireyim birini baş ucuma birini pc masama birinide ders çalıştıgım masaya koyayım.
ametist taşım vardı uzun süredir kullanmıyordum. onu birazdan topraga gömeyim temizlensin yarın kullanmaya başlıyım.
sonra altın sarısını bir türlü imgeleyemıyorum ama mor ışık olabilir yapabiliyorum ama daha ziyade mor duman şeklinde yapsam olmazmı acaba hani bulundugum noktadan mor dumanlar yayıldıgını ve ve once bulundugum odayı sonra evin diğer odalarını kaplayıp doldurdugunu imgelesem. buda olurmu acaba bunu daha kolay imgeleyebiliyorum çünkü.
sonra ufak mumlarım olaması lazım onları çıkarayım mum yakayım.
birde adaçayı tütsüsü yapın demişsiniz. ben tütsü yada ona benzer yoğun kokulu ortamlarda pek kalamıyorum. o yuzden ablam tütsü yakılan oda bir süre sonra o yoğun koku boğuyor beni ben daha zıyade ferah ortamlarda ve ona benzer bir esans bulunan ortmlarda daha rahat durabılıyorum. parfüm kokusu bile brahatsız ettiği için beni sıktıktan sonra odadan çıkmak zorunda kalıyorum. tütsüye alternatif olarak ben ardıç yağı aldım dun onu kullanmayı düşünüyorum. (hem bazı fiziksel hastalıklarma iyi geldiği için hem de "Zihni uyarici, berraklastirici ve iyilestiricidir. Ardiç yagi, depresyona,
yorgunluga duygusal, ruhsal sikintilara iyi gelir." gibi etkisi oldugu için.) bu yağ seyreltılerek kullanılan bir yag ve ben bunu bir bardaklık kaynamış suya birkaç damla damlatsamda evde gezdirsem tütsü gibi olurmu acaba. kokusu mentollu naneye benziyor fazla keskın değil bana göre. rahatsız etmiyor beni yanı.
birde özlem hanımın paylaştıgı başmelek enerjisini yapmayı düşünüyorum.
hadı bakalım yarın eğlenceli olacağa benzıyor:)
güzel paylaşımın için çok çok teşekkür ederim . sevgi ve ışıkla olasın herdaim.

vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla