Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2011, 10:14 PM   #4 (permalink)
yesıl
Teğmen

yesıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
69 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yesıl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hipnoz birkac saatte hayatı degiştirebilir mi

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,

Ne konuda ilaçlı tedavi alıyorsunuz bilemiyorum ancak eşinizin yaklaşımını kendi adıma doğru bulmadım. Sanırım ilaç kullanıyorsunuz. Ve anladığım kadarıyla zaten bu konuda bir sonuç elde edememişsiniz. Yanılıyor muyum?

İptal etmenize gerek yok. Denemeden bilemezsiniz. Hipnoz ve Eft çok etkili yöntemlerdir ve yıllarca tedavi görüp bir sonuç alamayan binlerce insanın bu uygulamalarla çok kısa sürede sorunlarına çare bulduğu tespit edilmiştir. Birçok yerde de bu yöntemler sonucu oluşan mucizelerden söz edilir.

Ancak burada önemli olan sizin neye inanmak istediğinizdir. Deneyip görmeniz ve etkili olup olmadığına insanların yorumlarına bakarak değil kendi deneyimleriniz sonucunda karar vermeniz daha doğru olacaktır. Memnun kalmazsanız zaten bir daha gitmezseniz. Ya da memnun olmadığınız halde ilaçlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Burada tedavinizi bırakıp bu yöntemlere başvurun demiyorum elbette. Varolan bir tedaviniz varsa onu sürdürebilirsiniz. Ancak bu yöntemlerle davranış değişikliği konusunda önemli başarılar elde edilmektedir.

Sevgilerimle.
tesekkürler ilginize herhangi bir ilac kullanmıyorum dürtü kontrol bozuklugum ve asırı kilom var sanırım strese baglı kafama takılan 7 seans aldım ve ard arda seanslar ve esimin itirazıda bu konuda 7 saat yorulursun bunalırsın tıkanabilirsin faydası olmaz yaz tatilinde zamana yayarak olsun diyo bende vakit kaybetmek istemiyorum inanmadıgı bisey icinde para ödemek istemiyo vs işim zor benim....
yesıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla