adım .... ben bir alkoliğim(24.01.11) almadım. evden dışarı çıkıp bir defter almadım. bu gün gurubumdan birilerini arıyacak ve günlük tutmaya başlıayacaktım. gurubumdan birisini aradım ama evden çıkıp bir defter almadım. aslına bakarsan evde bir sürü yazacak boş defter ve ajanda var. yazasım gelmedi. alkolu bıraktıgımdan beri yazmaktan uzaklaştım. çünkü bu zaman kadar hep alkollüyken bir şeyler yazmıştım. ve yazdıklarım iç karartıcı şeylerdi. yazmak bana alkolü hatırlatıyordu. ve bana alkolu hatırlatan her şeyden uzak kalmalıyım.( tanrım bu konuda bana fazlasıyla yardımcı olacak) günlük yazmak ise ayıklıgıma yardımcı olacak.
dün gece memleketime geldim. en son bayramdayken gelmiştim sanırım. burası benim için tehlikeli. burada gurup ta guruptan kimsede yok. burada alkolik ... ın bir sürü anısı var. ama ailemi görmem gerekiyordu. en son paylaşımımda ' birilerinin istedigi gibi oluyorum. sırf birileri mutlu olsun diye bir şeyler yapıyormuşum gibi geliyor' demiştim. burada olma sebebimde ailemi mutlu etmek istemem sanırım. aslında hastalıgımın arkasına sıgınıp uzun ca bir süre bu şehre gelmiyebilirdim. bunu düşünmedim degil. fakat alkolizim bir aile hastalıgı. sadece kendimi düşünüp ailemi elimin tersiyle bir kenara itemem. neyse ki ailem gelmeme çok sevindi. alkolik te olsam ben onların hala küçük cii siyim.( bu beni mutlu ediyor) saat 19 30 ve canım sıkılmaya başladı. akşamları evde oturmaya alışkın degilim. özelliklede bu şehirde. hava kararmadan önce evden çıkar sabah karşı eve dönerdim eskiden. neyse geçmişimle yüzleşecek kadar cesur degilim şimdi. dışarı çıkasım yok. aslında dışarda yapacak bir şey bilmiyorum. yanında ayıklıgımı koruyabilecegim bir iki arkadaşım var. birisini aradım ama bu akşam işinin oldugunu söyledi. alkol içilen ortama gitmiyecegim konusunda kendime söz vermiştim buraya gelmeden önce. sanırım bu sözümü tutamıyacagım. çünkü burda alkol kullanmıyan hiç arkadaşım yok. birazdan dışarı çıkacagım. hiç kimseyi aramadan. sahilde bir iki tur atarım . biraz temiz hava ve soguk iyi gelirr..
kız arkadaşımla aram görünürde çok iyi olmasına ragmen bir şeyler eksik gibi. ikimizinde alkolik olması ve onun benden 4 yaş büyük olması ana sorunlar sanırım. yaş kısmı o kadar önemli olmasada ikimizinde alkolik olması asıl sorun. bu akşam ona bir şeyler yazmayı deniyecektim. sanırım yazmıyacagım. ayıklıgım daha çok yeni . yarın bir buçuk ay olacak. saglıklı düşünemedigimi kabul etmeliyim. tanrım ben saglıklı bir şekilde düşünemiyorum. aklımı ve irademi sana teslim ediyorum. bana yol göster. bu gün yeteri kadar dua etmedim. osho amcanın kitaplarını okudum biraz. bilgisayarda fazlasıyla zaman kaybettim. dışarı çıkıyorum çok sıkıldım. yazasım gelmiyor. tanrım her zaman yanımda oldugunu biliyorum. varlıgını her an hissedebilmem için bana yardımcı ol. ayıklıgımı koruyabilmem için bana yardımcı ol. dogru insanlarla dogru yerlerde olmam için bana yardımcı ol... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |