Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 01:34 PM   #6 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: hipnoz birkac saatte hayatı degiştirebilir mi

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben hipnozu evde mp3lerle denedim. 21 gün hergün 1 kere hiç aksatmadan dinledim. Kesinlikle faydası var. Bence başla ve sakın yarım bırakma. Pozitifliğini ve işe yaradığını, başardığını inanmayanlara kanıtla. Gittiğin gerçekten güvenilir bir hipnoterapist ise kesinlikle işe yarıyor.

Merhaba Yeshappy

acaba hangi mp3lerle nasıl uyguladın hipnozunu bilgilendirmen mümkün mü? bende uygulamak istiyorum. birkaç çekirdek inancımdan kurtulmak için de:) bu konuda siteden yararlandığın bir başlık varsa linkini paylaşabilirmisin bizlerle? hipnoz başılığını incelemek istedim ama çok karışık geldi bana yada birçok mesajı okuduktan sonra bana öyle geldi:)

Sevgilrimle.

-----------------------------------------------------

Sayın Yeşil

bence denemekle birşey kaybetmezsiniz. aksine bu uygulamadan sonuç alamama durumunuz olursa bir tedavi yöntemini daha listenizden çıkarmış olursunuz. buda gelecekte başka tedavi yöntemlerini araştırmanızı sağlar zaman kaybını önler. birde sonuç aldığınızı düşünelim. bu eminimki sizin içinde çok güzel bir gelişme olur:) şunu da belirtmek istiyorum ki bazen aradığımız şey herneyse (fırsat/somut eşya/kişi/bilgi/tedavi vs.) hiç ummadığımız kapıların ardında olabiliyor. bunun için sadece bizim yapmamız karamsarlık ve önyargıdan kurtulup girişimci olmamız/en azından başlangıç için hamle yapmamız lazım. bütün evren ve içindekiler bize hizmet için varlar. ve biz bu nimetleri şükrederek kullanmalıyız. onlardan yararlanmayıp ben tedavi olamıyorum dersek aslında kendimiz bilerek var olan tedaviyi reddetmiş oluruz. inAnın (kesinlikle iyileşeceğinize inAnın! "Allah baş edemeyeceği hiçbirşeyi kuluna vermez." demekki bu sizin baş edebileceğiniz bir durum.) hipnoz, eft ve dahasında bir çok yöntem deneyin. bunların yanında en önemlisi olumlu düşünün hatta olumlama yapmaya başlayın. aslında kuantum düşünce ile bu rahatsızlıgın temelini araştırıp orada iyileştirme yaparsanız. değmeyin hayatınızdaki meydana gelen değişikliklere. emin olun siz tedaviye değil bir süre sonra tedavi size gelecek:) (buna çekim yasası, kuantum düşünce ne derseniz artık.:)

Sevgilerimle.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla