Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2011, 06:54 PM   #1 (permalink)
Timetoflyhigh

Tesekkür: 10
8 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Timetoflyhigh is an unknown quantity at this point
Standart Kiskanclik Takintisi

Merhaba arkadaslar
Bu sayfaya yazacagim seyleri simdiye kadar hic bir arkadasima ya da yakinima tam olarak anlatamadim. Belki orada bir yerde bana yardim edebilecek birileri vardir diye buraya yazmaya karar verdim.

Ben cocukluktan beri bazi takintilara sahibim.

Telkinleri dinledigimden beri takintilarimda bariz bi azalma var ve bu beni cok mutlu ediyor yalniz bir takintim varki o yakin zamanda gececek gibi degil ve sizlerden bunu yenmek icin yardim istiyorum.

Bende kendimi fiziksel olarak baskalariyla karsilastirma takintisi var bunun cok kotu bi davranis oldugunu ve dis guzelligin hersey olmadigini ben de biliyorum bu yuzden lutfen bunlari soylemeyin. Cunku ben zaten yaptigimin yanlis oldugunu bildigim halde kendime engel olamiyorum.

Gencligimde ailemde benden bi kac yas kucuk birini cok kiskanmaya basladim bunun nedeni benden cook daha guzel olmasi cok daha akilli olmasi falan degildi sadece hep onun yaptiklarina ozeniyordum onun davranislarina onun giydiklerine onun arkadas cevresine sanirim en cok ozendigim sey kendine guveni ve kendinden emin olmasiydi bu oyle bi hal aldiki artik kendime ait hic biseyin gozumde degeri kalmamaya basladi hep kendimi karsilastirip onun hayatina karsi ben kaybetmis tarafta gibi hissediyordum

Bunun olmasina sebep bir cok faktor oldu aile ici bizi karsilastirmalar( kotu niyetle degildi belki de sadece benim onyargilarim yuzunden herseyi ters algiliyordum), bi donem istemedigim bi sehirde yasamam ve onun ayni cevrede kalip hayatini benim hayal ettigim gibi bi hayat surdurmesi arkadas cevrem tarafimdan begenilmesi vs..

Simdiyse takintim normal sartlarda kontrol altinda aancak en ufak biseyde mesela onunla ilgili bi haber alsam sosyal ortamda yeni bi fotografini gorsem takintim kontrol edilemeyecek bi hal aliyo ,
benim en buyuk korkum ve dusuncem hayatimdaki tum sevdiklerim onu tanisalardi benden vazgecip onun yaninda olmayi isterlerdi, onu daha guzel bulurlardi,benim yerime onu tercih ederlerdi buna en yakin arkadaslarim, sevgilim de dahil.

ayni ortama girince kendimi cok kotu hissediyorum ve de stress yapiyorum ( mantikli baktigimda bunlari gerektirecek bi sey yok ama kendime engel olamiyorum)

bir kac ay sonra onun oldugu sehirde yasamaya baslicaz ve ben onunla ayni ortamdayken kendime guvenen, onun varligindan rahatsizlik duymayan biri olmak istiyorum

telkinlere devam ediyorum ayni zamanda positif dusunmeye calisiyorum
ama
bunun haricinde bana yardimci olacak tavsiyeleriniz varsa lutfen paylasin

bu huyumun COK KOTU bi huy oldugunu biliyorum ve zaten bu yuzden kimseyle paylasmadim kendime bile itiraf edemedigim dusunceler buraya dokuldu umarim elestirmeden yardimci olacak arkadaslar cikar

bu uzun yaziyi okduguunuz icin de ayrica tesekkurler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Timetoflyhigh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla