Cevap: Kiskanclik Takintisi hoşgeldinn..yazmak içindeki duyguları o kadar güzel çözerkii..ki çözmüşte..bunların hepsinin yetersizlik hissiyle ilgili olduğunu çözmüşsüznüz galiba..bunun için olumlamalar var..yeterliyim kendimi seviyorum gibi..eğer kendinzi yeterli görürseniz başkalarının sizi seçip seçmediğiyle ilgilenmezseniz..
birde başkalrını suçlamayınn..aileniz yanlış şeyler söyleyebilir.. yanlış insanlarla karşılaşabilirsiniz..ama tüm sorumlukları üzerinize aldığınızda hayatınızı netleştirecek ve istediğiniz şekle çevirecektir..
günlük hayattaki cümlelerinize sorunlarınızı anlatırken bile cümlelerinize dikkat etmenizi öneririm..buda hayatınızda büyük gelişmelere yol açabilir..
kendine güven ve ego telkinlerini bırakmadan dinlemenizi ve faydalarını bizlerle paylaşmanızı dilerim..sevgiler.. Hayatı rahatça sindiriyor ve özümsüyorum. Güvendeyim, yaşam sürecinin bana yalnızca iyi şeyler getireceğine inanıyorum. Hayat benimle anlaşma ve uyum içinde. Her gün, her an yeniyi özümsüyorum. Kendimle barış içindeyim. Kendimi seviyor beğeniyor ve onaylıyorum.♥
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |