Alıntı:
oceanlife Nickli Üyeden Alıntı
Mesela bende de bu oluyor.Öğrenciyim okulda oluyorum.Su gibi nereye yönlendirilirsem akıyorum.İçimdeki ben sanki başkalarının ellerinde.Çok kötü birşey.Örneğin okulda içime kapanıyorum evde canlanıyorum tamamen başka biri oluyorum dışarda arkadaşla başka bir ruhmodu bu konuda başka bilgi sahibi olanlar varsa aydınlatırsa sevinirim.Ayrıca sfliyim yani tedavi altındayım bu onun getirdiği birşeyde olabilir.Herneyse yardımlarını paylaşmanızı bekliyoruz. |
peki, okuldayken bir yere yönlendirildigin zaman onu yapinca mutlu oluyormusun. yani sana hos geliyormu. evde rahat olman normal cünkü evde seni taniyan insanlar var, senin huyunu suyunu bilen insanlar var, ve sende onlarin huyunu suyunu biliyorsun, bu yüzden rahatsin ama disarida, yapacagin bir hareketten dolayi nasil tepki alcagini belkide kestiremiyorsun, o yüzden incinmemek adina, üzülmemek icin karsindaki kisinin istegine göre hareket ediyorsun. aslinda kisilik bölünmesinden ziyade seninde söyledigin bu sf durumudan olabilir ki, bende kuvvetle ihtimal bu yüzden oluyor. aslinda bu da bir gelisme, yani burtaya yazman, kendi derdini burdaki insanlara anlatmak, cekinmeden söylemen bile bir gelisme oldugunu. iyiye gittigini gösteriyor. böyle yaptigin icin senin adina mutlu oldum. hersey caba gerektiyor aslinda. yani mutlu olmak icin bile ortadaki rahatsiz eden seylerin ortadan kalkmasi gerekiyor. mutluluk bir bir takim cabayla aliniyor. yeni bir günlüge baslamissin. onu birakma olurmu, bazen insan kendi durumunu kendisi göremiyor. ama yazdigi zaman daha iyi gözlemleyebiliyor. en azindan iyi, kötü yada eksik yanlari nelerse onlari görebiliyor. günlük yazmani gönülden destekliyorum. insallah cok daha iyi olacaksin. sakin yilma olurmu. kötü olursanda burda ben dahil benim gibi yüzlerce insanin sana yardimci olabilecegine inaniyorum. ben buraya kayit olali bir bucuk ay oldu ve kendimi cok rahat hisediyorum. dolayisiyla insanlarla rahatca konusup fikir alisverisi yapabiliyorum. burdaki tek amac mutluluk. yani hem kendimizin hemde burdaki insanlarin mutlu olmasi. herkes icten yazilariyla burda. kendine iyi bak. okulda basarilar. görüsmek üzre. hoscakal